Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna Nouă în Leu,

Categorie:

Luna Nouă în Leu

Luna Nouă în Leu

Vederea adevărului despre relații și parteneriate

Avem o Lună Nouă în Leu pe 28 iulie 2022. Leul este un semn de foc fix. Semnele fixe sunt un moment pentru căutarea sufletului, iar semnele de Foc vă ajută să eliberați blocajele subconștiente, astfel încât să puteți vedea prin iluzii, până la sfârșitul Sezonului Leului, dacă ați făcut treaba, veți vedea printr-o iluzie. Planeta conducătoare a Leului este Soarele. Soarele îți va străluci lumina și te va ajuta să risipesti această iluzie, care v-a blocat voința și intuiția. Iluziile ne blochează și intuiția. 

Avem cicluri în interiorul ciclurilor din Univers când vine vorba de vindecare. Vara a început un ciclu de identificare a locurilor în care în viața noastră nu avem situații, parteneriate și relații egale. Sezonul cancerului ne-a ajutat să eliberăm emoții care ne-au ținut în aceste parteneriate inegale. Sezonul Leului ne va ajuta să eliberăm o iluzie care ne ține în aceste relații. Iluziile sunt peste chakra noastră a celui de-al treilea ochi și ne fac să nu vedem lucrurile clar, să avem o percepție distorsionată și ne împiedică să vedem adevărul despre oameni și situații. 

Semnele fixe stau la mijlocul unui sezon, între un semn cardinal și un semn mutabil. Sunt un moment pentru a căuta sufletul și a căuta răspunsuri în interior. De asemenea, veți primi energie care vă va ajuta să faceți progrese în întreruperea unui ciclu karmic. Acesta este un ciclu prin care ai trecut iar și iar. 

Luna Nouă în Leu

Luna este într-o fază de scădere, acesta a fost un moment pentru a vă vindeca și a vă recupera puterea, de la ultima Lună Plină în Capricorn. Lunii Noi pornesc un ciclu și încheie un ciclu de vindecare. După o Lună Nouă, Luna va fi într-o fază de creștere până la Lună Plină. Într-o fază de creștere, energia se va acumula până la o eliberare la Luna Plină, apoi va începe să scadă din nou până la o Lună Nouă. De asemenea, Luna Nouă vă va ajuta să eliberați un ciclu de vindecare, astfel încât să puteți începe altul. 

Această Lună Nouă va afecta chakra gâtului și casa a 5-a a auto-exprimarii tuturor. Este posibil să aveți o acțiune bruscă de alergii, dureri în gât, probleme cu sinusurile și trebuie să vă curățați gâtul. S-ar putea să ai dificultăți să te exprimi și să-i înțelegi pe alții și/sau pe cei care te înțeleg. Oricând în sezonul Leului și mai ales în preajma Lunii Noi în Leu. Va afecta oriunde altundeva din diagramă unde aveți destinații de plasare Leo. 

Pentru a afla unde aveți destinații de plasare Leo, utilizați acest grafic gratuit: 

https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

Luna Nouă în Leu

Luna Nouă în Leu vă va ajuta să vedeți și să identificați unde aveți parteneriate inegale în viața voastră. Acestea ar putea fi personale. Parteneriate intime sau de afaceri. Veți putea să abordați această problemă și să întrerupeți definitiv acest ciclu karmic în sezonul Fecioarei, până când vom avea o Lună Nouă în Fecioară pe 27 august, veți fi rupt acest ciclu karmic. Mai întâi trebuie să poți vedea problema, Leul și Soarele te vor ajuta să faci asta. Vara este un anotimp al abundenței. Leul așezat în mijlocul sezonului de vară te va ajuta să atragi abundența. Abundența nu înseamnă doar bani, ci relații sănătoase. Cu toții merităm relații sănătoase și fericite în viață. Acolo unde există un da și primi egal. Predați-vă și aveți încredere în proces. Nu este momentul să-ți folosești energia. Doar mergi cu fluxul Universului și lasă acea energie să facă treaba pentru tine. 

Lună Nouă Fericită.

Zorihttps://soulsisterstruth.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Arena și masca
Documentare și interviuri
Igna Simona

TIPURI DE PERSONALITATE

O cercetare realizată la Universitatea Northwestern a analizat datele provenite de la 1,5 milioane de respondenți și arată că există cel puțin 4 tipuri de

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121