Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna noua Ritual Meditatie si Afirmatii,Cum să deschizi și să conduci cu inima,Cai practice catre fericire,Ce vrea inima ta?, LUCRURI CARE AFECTEAZA FRECVENTA TA VIBRATIONALA

Luna noua Ritual Meditatie si Afirmatii

Luna noua Ritual Meditatie si Afirmatii

Iată un ritual simplu pentru Luna Nouă:

Ritualul de Luna Nouă vă poate ajuta să vă concentrați intențiile și să manifestați aceste schimbări pozitive în viața voastră. Simțiți-vă liber să adaptați acest ritual în funcție de preferințele și nevoile voastre personale.

Găsiți un loc liniștit și confortabil în casă sau în aer liber.Aprindeți o lumânare  care să reprezinte energia și transformarea.Stați într-o poziție confortabilă și închideți ochii.Respirați adânc de câteva ori, lăsându-vă să vă eliberați de tensiune.

Începeți să vă concentrați asupra respirației voastre regulate și lente.Vizualizați-vă înconjurat de lumină strălucitoare și calmă.Încărcați această lumină cu intenția voastră de a atrage schimbările și evoluția pozitivă în viața voastră.

Începeți să reflectați asupra lucrurilor care doriți să le manifestați în viața voastră.Scrieți-le pe o foaie de hârtie sau într-un caiet aceste dorințe și intenții pentru luna următoare.Concentrați-vă asupra emoțiilor pozitive pe care le veți experimenta atunci când aceste dorințe se împlinesc.Vizualizați-vă trăind deja acele experiențe și bucurându-vă de ele.Exprimați-vă recunoștința față de Univers pentru împlinirea acestor dorințe și pentru sprijinul pe care îl primiți.Rămâneți în această stare de liniște și concentrare pentru un timp.Când sunteți gata, deschideți ușor ochii și simțiți-vă conectați la energia Lunii Noi și la noile posibilități.Păstrați lista cu dorințe și intenții într-un loc special și reveniți la ea în fiecare zi, acționând în consecință și fiind deschiși la oportunitățile care apar.Luna noua Ritual Meditatie si Afirmatii

Meditatie

Vă recomand să vă așezați într-un loc linistit și confortabil.Aprindeți o lumânare și lăsați o aromă plăcută să se răspândească în jurul vostru.Închideți ușor ochii și respirați profund.Simțiți cum aerul umple plămânii, apoi eliberați toată tensiunea pe măsură ce expirați.Vizualizați o lumină albă și moale în jurul vostru,reprezentând pacea și vindecarea. Lăsați această lumină să vă învăluie și să vă umple cu iubire necondiționată. Simțiți cum această iubire curge prin fiecare celulă a corpului vostru, vindecând și hrănind. Simțiți-vă împăcați cu voi înșivă, cu ceilalți și cu întregul univers. Simțiți-vă conectați și uniți cu tot ceea ce vă înconjoară. Închipuiți-vă că sunteți plini de bucurie pură. Permiteți această bucurii să răsune în interiorul vostru, luminându-vă ființa și împrăștiindu-se în lume.

Acum rostiți aceste afirmatii:

Sunt deschis și pregătit să primesc energia vindecătoare a acestui Lunii Noi.

Îmi permit să elibereze toate tensiunile și să mă conectez cu pacea interioară.

Sunt recunoscător pentru toate experiențele de învățare și creștere din trecut.

Îmi permit să iert și să mă eliberez de resentimente și regrete.

Mă conectez la iubirea necondiționată și ii permit să curgă liber prin ființa mea.

Îmi doresc să manifest armonie și echilibru în toate aspectele vieții mele.

Îmi accept întregul eu, cu toate calitățile și imperfecțiunile mele.

Sunt deschis și receptiv la schimbările pozitive care vor apărea în viața mea.

Îmi ascult intuiția și îmi urmez inima în luarea deciziei lor.

Mă eliberez de orice frică și îndoială care mă împiedică să-mi trăiesc adevăratul potențial.

Îmi vizualizez obiectivele și dorințele pentru viitor și le trăiesc deja în mintea mea.

Îmi exprim recunoștința față de Univers pentru toate binecuvântările și oportunitățile pentru care le primesc.

Îmi permit să mă transform și să cresc într-un mod care să mă slujească pe mine și pe cei din jurul meu.

Sunt deschis să primesc răspunsuri și ghidare din partea Lunii Noi și a energiilor universale.

Permit să aduc lumină, iubire și înțelepciune în lumea mea și să contribui la crearea unei realități mai bune pentru toți.

Rămâneți în această stare de iubire, liniște și fericire pentru cât timp doriți.Când vă simțiți pregătiți, deschideți ușor ochii și inspirați adânc.Priviți cerul și Luna Nouă care strălucește în Rac.

Simțiți vibrațiile frumoase care vă trec prin corp.Luați-vă timp să primiți și să integrați această energie, mulțumind Lunii Noi și Universului pentru ghidare și sprijin. Apoi luați-vă timp să scrieți într-un caiet sau pe o hârtie ceea ce ați simțit în timpul meditației și despre dorințele voastre pentru luna următoare.Trăiți în recunoștință, bucurie și cu inima deschisă.Vă doresc o zi luminată și frumoasă pentru fiecare dintre voi.Să fiți luminați de această Lună Nouă,primind vindecare, blândețe și intuiție profundă.Conectați-vă cu emoțiile voastre, cultivați iubirea necondiționată și îmbrățișați puterea transformării.Cu dragoste și lumină, Simona Igna.https://www.facebook.com/SimonaIgnaTerapeut

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121