Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna Plină în Berbec 9 octombrie 2022,Astrologie Intuitiva,Astrologie intuitivă,LUNA ROZ DE PE 16 APRILIE

Categorie:

LUNA ROZ DE PE 16 APRILIE

LUNA ROZ DE PE 16 APRILIE

LUNA ROZ DE PE 16 APRILIE, CEA MAI IMPORTANTĂ LUNĂ PLINĂ A PRIMĂVERII, ESTE POARTA NOASTRĂ CĂTRE FERICIRE

Luna Plină din aprilie mai este cunoscută și sub numele de “Luna Roz”, reprezentând renașterea după iarnă. Primăvara este aici și vine cu reînnoire, schimbare și creștere pentru noi toți.

Un uragan intens de energii incredibile își croiește drum către viețile noastre. Pe 16 aprilie, pe cerul pastelat al primăverii va răsări o lună plină incredibil de frumoasă ce va aduce cu ea schimbări incredibile pentru majoritatea zodiilor. Transformarea nu mai poate fi amânată. Așa cum natura a reușit să se trezească la viață și să înceapă un nou ciclu, și noi trebuie să dăm pagina și să o luăm de la capăt. Acum este momentul de a face lucrurile de care ne tot temem. Universul este de partea noastră și nu ne permite să mergem pe drumuri greșite.

Luna Plină de pe 16 aprilie este o Lună Roz

Luna Plină din aprilie mai este cunoscută și sub numele de “Luna Roz”, reprezentând renașterea după iarnă. Primăvara este aici și vine cu reînnoire, schimbare și creștere pentru noi toți.

Este cunoscut faptul că perioada Lunii Pline este o perioadă puternică ce marchează punctul culminant al energiei în ciclul actual al lunii.

Aceste momente au capacitatea de a scoate la iveală gânduri puternic ascunse, stări intime și multe emoții cuprinzătoare. Magia Lunii line constă în puterea ei de a dezvălui răni ascunse, de a aduce lucruri surprinzătoare în prim plan și de a descoperi sentimente secrete. Din acest motiv, Lunile Pline sunt considerate portaluri puternice care acționează că o eliberare a sufletului.

Luna Roz de pe 16 aprilie răsare în zodia Balanță

Trăsătură definitorie a zodiei Balanță: echilibru

Cuvinte cheie: distracție, putere, amabilitate, sensibilitate, inteligență, curaj

Putere ascunsă: creativitate fără limite

Balanța este lumina echilibrului în creație și reflectarea sinelui nostru superior, aducând fiecare experiență din această realitate aproape de sufletul nostru pentru a o analiză și a o simți cu adevărat.

Datorită conjuncturii astrale, Universul va aduce relațiile personale în prim plan pentru o nouă înțelegere care ne poate schimba valorile și modul în care relaționăm unul cu celălalt.

Putem vedea faptul că schimbările necesită ajustări emoționale interioare și nevoia de a aduce impulsurile în alinierea adecvată pentru a putea profita de tot ce urmează să se întâmple.

Înaintăm cu viteză maximă printr-un portal dinamic, iar această energie are capacitatea de a ne altera conexiunea cu lumea fizică și spirituală. Este timpul să readucem echilibrul în viața noastră și să construim o relație mai armonioasă nu doar cu noi înșine, ci și cu oamenii din jurul nostru. În momentul în care relația cu sinele lipsește, nimic nu pare să funcioneze – lipsa iubirii de sine se manifestă în lumea exterioară.

Pe măsură ce intrăm în contact cu adevărul suprem, vom vedea clar în cine sau în ce dorim să investim energia.

Universul ne sfătuiește să permitem Lunii Pline să fie puntea care să ne aducă către lumină. Avem ocazia să facem schimbări frumoase astfel încât să ajungem pe drumul potrivit în viață și să trăim așa cum ne dorim. Însă, totul trebuie să înceapă din interior – relația cu noi înșine este cea care primează și la care avem cel mai mult de lucrat. Fericirea reală, de durată, se află în sufletul nostru, este adânc ascunsă și așteaptă să fie descoperită.https://www.kudika.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121