Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna plina in Gemeni,Ritualul "Manifestări de Lună plină",Eliberarea și Transformarea Noastră Luna plină,LUNI PLINE ÎN TRADIȚIA ȘAMANICĂ,Eclipsa de luna plina in scorpion,Astrologie intuitivă-Luna sângerie,din Fecioară ,Cum ne Influențează Fizic și Mental Luna,ULTIMA LUNĂ PLINĂ A IERNII,Eclipsa totală de Lună Nouă,Luna Plină și eclipsă de Lună,Eclipsă Parțială de Lună Plină în Taur,Lună plină octombrie 2021,Astrologie intuitivă,Prima lună plină a anului, Jocul dualităților

Categorie:

LUNI PLINE ÎN TRADIȚIA ȘAMANICĂ

LUNI PLINE ÎN TRADIȚIA ȘAMANICĂ

Foarte atenți la natură, amerindienii au acordat întotdeauna o atenție deosebită fazelor lunii. Din nordul înghețat al Canadei până în regiunile sudice ale Statelor Unite de astăzi, triburile de nativi americani au măsurat timpul folosind schimbarea anotimpurilor și ziua următoare nopții.

Prin observarea lumii și cunoștințele fine despre natură, nativii americani au determinat caracteristici pentru fiecare lună plină întâlnită în cele 12 luni ale anului. Ei au asociat astfel cu fiecare lună plină o energie venită din natură, o stare de spirit și acțiuni de realizat. Aceste asociații sunt impregnate de un amestec de înțelepciune ancestrală și bun simț practic.

12 LUNI, PLINE DE SENS
IANUARIE: LUNA LUPULUI

Iarna aspră și necruțătoare s-a apucat acum, frigul este aici, uneori însoțit de zăpadă. Lupii, adaptați acestor condiții de iarnă, se exprimă și se plimbă pe lângă taberele amerindiene. Acesta este momentul ales pentru a planifica plantațiile și proiectele care vor fi realizate la sosirea primăverii.

Prin urmare, această lună plină a fost numită Lună lup sau Lună rece. Este un moment ideal pentru a planifica acțiunile care urmează pe parcursul anului, pentru a te proiecta către noi orizonturi și pentru a te asculta. Din dorințele și pasiunile sale vor decurge planurile și acțiunile celor mai bune zile (proiecte de carieră, personale și de familie).

Ritualuri asociate: Speranță, putere și abundență

FEBRUARIE: LUNA DE ZĂPADA

Frigul este intens și zăpada se acumulează. Condițiile sunt dure și mesele frugale din cauza accesului mai complicat la resurse. Triburile native americane trebuie să dea dovadă de solidaritate și spirit de luptă pentru a trece peste această perioadă a anului, dar urmează zile mai blânde.

Această lună plină ne permite să facem un bilanț a ceea ce vom avea nevoie pentru a ne duce la bun sfârșit proiectele și de ce dorim să scăpăm. Relații toxice, bagaj emoțional greu, toate supraîncărcările în general, ideea este să ne pregătim pentru a ne putea aborda în cele mai bune condiții planurile noastre de primăvară.

Ritualuri asociate: Forță, protecție și purificare

MARTIE: LUNA DE SEMINTE

Noul sezon se apropie de final. Temperaturile cresc și natura se trezește pentru bucuria tuturor. Păsările cântă și apar râme. Această ultimă lună de iarnă ne proiectează spre noi aventuri.

Această lună plină este un moment ideal pentru a vă pregăti pentru noi experiențe. Pregateste-te psihic si fizic pentru a fi in cele mai bune conditii pentru intalnirile si actiunile pozitive din lunile mai calde. Schimbările pot lua mai multe forme: călătorii, nou loc de muncă, schimbare, mutare, sarcină, întâlniri…

Ritualuri asociate: Prosperitate, speranță și iubire

APRILIE: LUNA ROZ

Florile numite Phlox isi fac aparitia si impregneaza peisajele cu rozul petalelor lor. Natura crește, sunt mulți pești pe căile navigabile. A sosit timpul pentru primele acțiuni.

Această lună plină este ideală pentru a începe să inițiezi acțiunile gândite și pregătite în lunile precedente. Această lună oferă energie nouă necesară pentru a acţiona. Să nu ne fie frică și să sărim în apă! Acesta este un moment ideal pentru a-ți realiza proiectele profesionale și personale, având grijă în același timp de sănătatea ta.

Ritualuri asociate: Fertilitate, înțelepciune și creștere

MAI: LUNA ÎN FLORIRE

Florile dezvăluie primele lor frumuseți. Este timpul să lansăm culturi alimentare precum porumb și orz pentru nativii americani. Torpoarea a dispărut pentru a lăsa loc acțiunii, cu hotărâre și pasiune.

Aceasta este o lună plină plină de energie, ideală pentru a lua decizii și a îndeplini intențiile. Fie ca din punct de vedere personal sau profesional, este o perioada in care se pot realiza multe. Flacăra relațiilor umane și amoroase poate fi reaprinsă.

Ritualuri asociate: Dragoste, sănătate și fertilitate

IUNIE: LUNA DE CAPSUNI

Recoltarea fructelor roșii (căpșuni, zmeură, mure etc.) marchează un moment de cotitură pentru amerindieni și anunță o perioadă mai caldă și mai blândă. Acum este momentul să continuați să aveți grijă de cele mai noi semințe, în timp ce începeți să vă bucurați de recoltele timpurii.

Aceasta este o lună plină ideală pentru a vă urmări proiectele și pentru a vă asigura că deciziile sunt respectate. Urmează-ți eforturile în timp ce beneficiezi de primele beneficii ale bunelor tale rezoluții, așa că această lună anunță începutul reînnoirii. Sănătatea și bunăstarea se află în centrul acestei perioade.

Ritualuri asociate: Sănătate, iubire și abundență

IULIE: TONERRE MOON

Odată cu căldura verii, se instalează sezonul furtunoase. Natura s-a reînnoit, a sosit timpul primelor recolte. A culege rodul muncii tale are o aromă aparte, trebuie să te bucuri de ea.

Această lună plină de început de vară este un moment special de care să te bucuri. Este important să măsurați progresul înregistrat și să începeți să culegeți roadele acțiunilor și eforturilor proprii. Primele sărbători și relaxare vin în curând.

Ritualuri asociate: Sănătate, feerie și reînnoire

AUGUST: LUNA DE IERBE

Ritualurile nativilor americani necesită plante medicinale elaborate, în special recoltate și uscate în această perioadă. Natura își manifestă generozitatea și abundența îi răsplătește pe cei curajosi. A sosit timpul pentru sărbătoare și împărtășire.

Este o lună plină propice sărbătoririi drumului parcurs și împărtășirii cu ceilalți. Să arăți generozitate și să știi să primești sunt concepte importante pentru a profita din plin de această perioadă a anului. Este un moment bun să fii deschis către ceilalți, către propuneri și către noi aventuri.

Ritualuri asociate: Abundență, feerie și generozitate

SEPTEMBRIE: LUNA DE RECUL

A sosit timpul pentru recoltele principale. Este timpul să vă scufundați în perioada de acasă a anului și să depuneți efortul final pentru a vă pregăti pentru vremea mai rece care urmează. Abundența și prosperitatea sunt cheia.

Este o lună plină ideală pentru a reveni în acțiune după armistițiul din ultima lună, dedicată împărtășirii și sărbătoririi. Reconcentrați-vă asupra rezoluțiilor dvs. în timp ce profitați de oportunitățile care pot apărea (îmbunătățirea vieții profesionale și amoroase în special).

Ritualuri asociate: Prosperitate, sănătate și protecție

OCTOMBRIE: LUNA VÂNĂTORILOR

Frunzele încep să cadă, natura este mai puțin densă. Căprioarele au trăit bine și acum sunt grase. Vânătorii amerindieni vor putea intensifica vânătoarea pentru a-și face rezerve pentru perioadele care urmează.

Este o lună plină ideală pentru a începe să reflectăm asupra experiențelor trăite de la începutul anului și pentru a întocmi o primă evaluare. Suntem împliniți și în ton cu rezoluțiile și dorințele noastre? Goliți-vă mintea și eliberați presiunea acumulată.

Ritualuri asociate: Spiritualitate, alungarea energiilor negative și împlinire

NOIEMBRIE: LUNA CASTORULUI

Castorii se pregătesc pentru odihna de iarnă și își solidifică adăposturile. Iazurile încep să înghețe, iar temperaturile se răcesc. Natura este făcută din belșug și se întoarce asupra ei însăși.

Este o lună plină ideală pentru a vă pregăti pentru perioada de iarnă. Este timpul să apelăm la cei dragi și la familie pentru a dezvolta legăturile inimii. Emoția și timpul pentru acțiune dau loc căldurii șemineului.

Ritualuri asociate: Divinație, spiritualism și iubire

DECEMBRIE: LUNA A NOPȚILOR LUNGI

Nopțile devin mai lungi și frigul se instalează. Luna capătă atunci mai multă importanță, sunt mai multe ore de noapte decât de zi. Strălucirea sa aduce singura lumină naturală pentru ore lungi și energia sa este puternică.

Această lună plină este ideală pentru a face un pas înapoi în viața ta și a face bilanțul. Acest timp de introspecție este important pentru a te regăsi și a te regenera. Este și un moment bun pentru transmiterea altor generații, este o energie lunară care se potrivește bine copiilor.

Ritualuri asociate: Vindecare, Speranță și Reînnoirehttps://www.le-palissandre.fr/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121