Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Paşi către încrederea în sine,Puterea lui ,,Nu”: cum sa invatam sa refuzam frumos,Deblocarea chakrei coroana,Manifestare de posibilitati

Categorie:

Manifestare de posibilitati: Ce vrea sa creasca acum in viata ta?

Manifestare de posibilitati: Ce vrea sa creasca acum in viata ta?

Manifestare de posibilitati: Ce vrea sa creasca acum in viata ta?Nu ce vrei tu sa creasca, prin puterea vointei tale, ci ce este pregatit acum sa creasca inspre manifestare, organic, firesc si natural, din sufletul tau.

Nu ce vrei tu sa determini sa fie intr-un anumit fel, ci ce este momentul sa apara si sa se manifeste prin tine, in acest camp urias al creatiei.

Nu ce vrei tu sa impingi sa fie gata, ci ce este pregatit sa fie gata.

Nu prin puterea vointei tale, ci printr-o putere mai mare careia i-a venit timpul sa o lasi sa se exprime prin tine.

Nu contributia pe care vrei sa o aduci tu, ci contributia care vrea sa fie adusa prin tine.

Manifestare: frecventa de a servi Universului

Nu este despre tine. Este despre a te goli de tine si a lasa loc pentru ceva mai mare care e pregatit acum sa te ia in serviciu.

Este dincolo de tine. Oricat de mult ar vrea Ego-ul sa fie despre tine, cel care face, misca lucrurile si muta muntii din loc.

Este si despre a actiona, dar dintr-un loc care vine dincolo de dorintele Ego-ului. Despre a actiona si a permite in acelasi timp. Despre a misca lucruri si a te abandona in acelasi timp. Uniunea Divina. Campul tuturor posibilitatilor, al posibilitatilor nelimitate de creatie si manifestare.

Nu este despre a decide, a hotari, a actiona. Nu e despre a impinge. E despre a permite. Insa nu oricum.

Este despre a te acorda cu frecventa cea mai autentica care vrea sa se exprime prin tine acum. Si despre a o lasa sa prinda contur in manifestare.

Nu e despre curgere indiferent inspre ce. E despre curgere directionata de cea mai pura energie din fiinta ta.

Ce vrea sa se manifeste prin tine acum? Ce e pregatit sa se materializeze acum prin puterea spiritului si a inimii tale? https://www.damaideparte.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
Exerciții practice
Simona Igna

Furtunile

Furtunile vieții sunt create personal, de fiecare, de nimeni altcineva. Nicio persoană nu poate intra în viața și traiul omului și să le dea peste

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121