Manifestarea 101

Manifestarea 101,Energia abundenței,Abundenta materiala din perspectiva spirituala
5
(1)

Manifestarea 101

Manifestarea 101: Ce este și cum să o folosești pentru dragoste, bani și multe altele

Manifestarea a devenit un cuvânt la modă în ultimii ani, dar ce este de fapt? Și cum poți începe să-l folosești pentru a atrage ceea ce îți dorești în viață? Pentru a afla, am întrebat experții în spiritualitate și psihologie despre ce este manifestarea – și ce nu este. Iată ce au avut de spus despre utilizarea acestei practici deseori neînțelese.

Ce este manifestarea?

Manifestarea lucrează strâns în tandem cu legea atracției. Ambele sugerează, în esență, că putem „manifesta” (aka apel, sau atrage) ceea ce ne dorim în viață cu mentalitatea și acțiunea potrivite.

După cum explică pentru mbg psihiatru Anna Yusim, MD , ideea de manifestare a fost popularizată de cartea și filmul lui Rhonda Byrne, Secretul, care descrie principiul universal conform căruia gândurile noastre ne creează realitatea. “Suntem ceea ce gândim, conștient și inconștient. Cu alte cuvinte, ceea ce atragem în viața noastră reflectă conținutul minții noastre”, explică ea.

Sau, după cum  spune autorul spiritual Shannon Kaiser , „Toți suntem ca niște magneți, atât reflectând, cât și atrăgând ceea ce avem în gândurile noastre”. Adică, dacă ești într-o mentalitate negativă, acea mentalitate se va reflecta înapoi în viața ta – sau invers dacă ești într-o mentalitate pozitivă.

„Când scoatem gânduri de lipsă și de gol, atragem mai mult exact asta: lipsă și gol”, explică Yusim, adăugând: „Când trecem în schimb la gânduri de împărtășire și dăruire, primim aceeași energie care ne revine. ”

Cum funcționează legea atracției.

Legea atracției este una dintre cele 12 legi universale, care se concentrează pe schimbarea gândurilor și a gândirii tale până în punctul în care schimbarea se răspândește în viața pe care o trăiești. „Conform legii atractiei, schimbându-ți gândurile, poți schimba ceea ce apare în viața ta”, explică Yusim.

Și această lege este de fapt susținută de multe teorii psihologice, notează ea, cum ar fi modelul de terapie cognitiv-comportamentala(CBT) al medicului Aaron Beck . În TCC, lucrezi cu un terapeut pentru a-ți schimba tiparele de gândire, care la rândul lor îți schimbă sentimentele și comportamentele și, astfel, îți schimbi viața.

O modalitate bună de a vă aminti acest lucru este expresia „Gândurile devin lucruri”. Fiecare acțiune, comportament și alegere este predicată de un gând, așa că atunci când gândurile tale încep să se alinieze cu o vibratie și o stare de a fi mai pozitive, ești mai bine echipat să faci alegeri care se aliniază cu ceea ce cauți să manifesti.

Concepții greșite frecvente despre manifestare:
Gândurile sunt singura cerință.

Manifestarea și legea atracției au cu siguranță atracția lor. La urma urmei, pare o afacere destul de bună să „gândești” lucrurile în existență. Dar, din păcate, nu este niciodată atât de ușor.

După cum notează Yusim, a te manifesta nu înseamnă a te amăgi sau a te înșela. „În timp ce schimbarea modului de gândire este un instrument puternic pentru a atrage ceea ce îți dorești în viața ta, nu este un înlocuitor pentru a lua acțiunile necesare pentru a realiza și a obține tocmai acele lucruri”, explică ea, adăugând: „Nici nu ar trebui să te învinuiești pe tine și pe tine. gândire greșită dacă, în ciuda eforturilor tale, nu poți manifesta ceea ce vrei prin legea atracției.”

Legea atracției este sigură.

Dacă manifestarea ar fi atât de ușoară, toată lumea ar face-o cu un succes zgomotos, dar, din păcate, nu este cazul. Și, de fapt, există o mulțime de motive pentru care cineva se poate lupta cu manifestarea.

În primul rând, explică Yusim, dacă ceri universului ceva care nu este spre binele cel mai înalt al tuturor celor implicați, este puțin probabil ca universul să-ți îndeplinească cererea.

În plus, dacă nu sunteți specific în ceea ce cereți sau nu aveți cu adevărat o idee bună despre cum va arăta sau se va simți, va fi mai dificil să o aduceți în realitate.

În acest scop, este, de asemenea, important să crezi cu adevărat că poți avea (și meriți) ceea ce ai cerut. Dacă mintea ta conștientă spune un lucru, dar mintea ta inconstienta spune contrariul, spune Yusim, aceasta este o problemă comună care împiedică manifestarea.

Ceea ce vrei se va arăta exact așa cum ți-ai imaginat.

O ultimă concepție greșită despre manifestare este că ceea ce ați cerut va apărea exact așa cum vă imaginați. Acesta nu este întotdeauna cazul. Uneori, spune Yusim, nu suntem capabili să primim ceva atunci când universul încearcă să ni-l ofere, deoarece suntem prea fixați pe o idee despre cum ar trebui să se manifeste exact.

Manifestarea necesită a fi deschis la sincronicități și posibilități neconsiderate.

5 moduri de a începe să te manifesti:
1. Scrie într-un jurnal de manifestare.

O metodă populară de manifestare este utilizarea unui jurnal de manifestare . După cum a explicat anterior pentru mbg,expertul în manifestări și antrenorul de abundență,  Jocelyn Kelly Reid ,folosirea unui jurnal de manifestare „poate fi extrem de terapeutică pentru a ne elibera emoțiile și a ne oferi un spațiu sigur pentru a ne exprima tot ceea ce ne spune că nu putem avea ceea ce ne dorim cu adevărat. “(La urma urmei,trebuie să scoți asta din sistemul tău pentru a face spațiu pentru manifestările tale.)

Și,după cum a explicat anterior  specialistul în neuroștiință și autorul cărții  The Source Tara Swart, MD, Ph.D., jurnalul vă poate ajuta, de asemenea, să recunoașteți o mentalitate de deficit versus o mentalitate de abundență – deoarece manifestarea pur și simplu nu funcționează cu o mentalitate de deficit. 

2. Folosiți metoda 369.

Metoda 369 poate fi făcută în jurnalul dumneavoastră de manifestare sau pe cont propriu pe o foaie obișnuită de hârtie. În ambele cazuri, implică notarea a ceea ce ai vrea să manifesti de trei ori dimineața, de șase ori în timpul zilei și de nouă ori seara.

Hipnotizatorul și autoarea cărții  Wishcraft  Shauna Cummins  a explicat anterior că această metodă ajută la manifestare, ajutându-vă să vă concentrați în mod constant pe ceea ce doriți, pentru a vă ajuta creierul „să găsească ceea ce caută și, prin urmare, să [devină] mai probabil să vă magnetizeze dorințele în acțiune.”

3. Recitați afirmații pozitive.

Știind că manifestarea are foarte mult de-a face cu tiparele tale de gândire, începerea unei practici de afirmatii pozitive poate contribui în mare măsură la reîncadrarea oricăror gânduri negative care îți inhibă procesul de manifestare.

Optează pentru o afirmație care înseamnă ceva pentru tine, cum ar fi „Sunt demn de tot ce îmi doresc” sau „Sunt un magnet pentru abundență”.

4. Folosiți o panou de vizualizare sau viziune.

Una dintre cele mai bune modalități de a profita de puterea manifestării este să vă clarificați cum va arăta și vă simți scopul sau dorința. Panourile de vedere vă permit să creați o reprezentare vizuală tangibilă a obiectivelor dvs., iar vizualizarile au un efect similar (deși sunt interne,spre deosebire de a fi prezentate pe o tablă fizică). Oricare vă poate ajuta să începeți să simțiți ceea ce cereți și să vă aliniați mai mult la ceea ce lucrați.

5. Vorbește-l în existență.

Kaiser este un fan să-ți spui literalmente dorințele cu voce tare, pentru a le scoate din cap și în această realitate. Este o metodă grozavă dacă ai început și o poți face practic oricând. „Trezește-te și declară cu voce tare universului: „Mi-aș dori X””, explică Kaiser.

Nu uitați doar că trebuie să urmați această declarație cu acțiuni aliniate către obiectivul dvs.

Începeți cu această metodă aprobată de psihiatri.

Pentru manifestanții începători, Yusim are o metodă simplă care presupune să ceri ceea ce vrei,să crezi că este posibil și apoi să co-creezi și să-ți primești binecuvântările. (Literal, ABC-ul manifestării.) Este un proces simplu în trei pași și poate fi infuzat cu oricare dintre metodele menționate mai sus.

Întrebați: 

Începeți prin a înțelege un lucru pe care ați dori să îl schimbați în viața voastră. De exemplu: aș dori să aud de la un prieten bun de care nu am mai auzit de ceva vreme. Fii cât mai specific cu privire la ceea ce ai vrea să se întâmple, precum și la intervalul de timp în care ai dori să se întâmple. Prin gândurile tale, cere exact ceea ce vrei. Nu trebuie să întrebi iar și iar. Întreabă doar o dată. În acest proces, nu trebuie să știți cum se va manifesta.

Credeti:

Credința necesară pentru a se manifesta este adesea cea mai grea parte pentru majoritatea oamenilor. Pentru a experimenta legea atracției, trebuie, cel puțin pentru scurta perioadă a acestui exercițiu, să vă eradicați îndoielile și să credeți (în gândurile voastre) și să simțiți (în inima și corpul vostru) că ceea ce ați cerut este deja al vostru. Dacă întâmpinați probleme în a crede, începeți prin a crede. Acționează ca și cum l-ai avea deja și, pe măsură ce crezi, vei începe să crezi cu adevărat. Deoarece gândurile sunt o formă puternică de energie și „cum atrage asemenea”, îți schimbi gândurile pentru a atrage în viața ta exact ceea ce îți dorești. Începeți să simțiți exact ceea ce veți simți odată ce solicitarea dvs. va ajunge. Simțiți și credeți-l cu inima, mintea, trupul și sufletul. Invoca-ți cele cinci simțuri pentru a experimenta exact ceea ce veti simți când veti primi ceea ce ai cerut: Cum va arăta? Simți că? Suna ca? Miroase a? Are gust de? Puteți invoca mantra „Primesc acum. Primesc _________ acum”. Apoi simțiți-l ca și cum l-ați primit deja.

Co-creați/Primiți: 

In acest proces, nu trebuie să vă dați seama cum ceea ce ai cerut se va manifesta în viața ta. Lăsați asta în seama puterii superioare pe care doriți să o invocați. În funcție de ceea ce ați cerut, cantitatea de acțiuni concertate pe care trebuie să le întreprindeți pentru a-l crea în comun va varia. Pentru lucruri mai mici, cum ar fi apariția unui loc de parcare sau a auzi de un prieten de care nu ai mai auzit de ceva vreme, să întrebi și să crezi poate fi suficient. Pentru lucruri mai mari, cum ar fi manifestarea unui nou partener de muncă sau de viață, trebuie să luați măsuri în concordanță cu viitorul pe care vi-l doriți și să evitați, pe cât posibil, acțiunile care nu sunt în concordanță cu acel viitor. În implementarea Legii Atractiei, fii deschis la modul în care dorința dorită se poate manifesta în viața ta. Poate să apară diferit de modul în care vă așteptați.

Manifestarea dragostei.

Dacă ești singur și cauți dragoste, folosirea tehnicilor de manifestare pentru a-ti chema sufletul pereche cu siguranță sună atrăgător.

Potrivit lui Kaiser, primul pas este să observi cum ai putea rezista în mod subconștient iubirii. De exemplu, explică ea, dacă universul vă aduce în continuare oameni indisponibili, acest lucru ar putea indica că ceva în interiorul vostru este încă indisponibil. Așadar, odată ce ați identificat de ce ați putea rezista iubirii și intimității, puteți începe procesul de lucru prin unele dintre aceste blocaje.

De acolo, „Dacă ai dori să manifesti un nou partener de viață, spune-le oamenilor cu care ești apropiat despre intenția ta și începe să ții ochii și urechile deschise pentru a afla cum poate apărea această persoană în viața ta”, spune Yusim.

Și amintiți-vă, universul are o modalitate de a ne aduce lucruri la care s-ar putea să nu ne așteptăm. Încearcă să nu te agăți de exact cine sau ce îți imaginezi că este această persoană, ci mai degrabă fii deschis la posibilitatea de a întâlni pe cineva nou.

Manifestarea banilor.

Banii sunt, desigur, un alt domeniu pe care oamenii doresc adesea să îl abordeze cu legea atracției – și începe prin a identifica dacă operezi dintr-o mentalitate de deficit.

Similar cu manifestarea iubirii (sau orice altceva de altfel), eliminarea blocajelor subconștiente care interferează cu dorințele tale este cheia.

„Dacă ai dori să apară mai multă abundenta financiara în viața ta, trebuie să începi să te gândești la abundența financiară mai degrabă decât la lipsa financiară. Sunteți chiar încurajat să începeți să vă imaginați scenarii care vă semnalează abundența financiară: deschiderea căsuței poștale pentru a găsi salarii pentru sume mari de bani, să vi se ofere un loc de muncă mai bine plătit, să luați cina la un restaurant drăguț sau orice înseamnă abundența financiară pentru dvs.”, spune Yusim pentru mbg.

Trucul, adaugă ea, este, mai degrabă decât să te gândești la a-ți dori acele lucruri, poți să te gândești la a avea deja acele lucruri. (Gândurile de „a dori” sunt de fapt gânduri de lipsă – vrem ceea ce nu avem.)

„Conform legii atracției, astfel de gânduri atrag mai multă lipsă. În contrast, gândurile de a avea deja sunt gânduri de abundență, care ar atrage mai multă abundență. Prin urmare, modul de a manifesta ceva în viața ta este să te gândești deja la el. fiind în viața ta”, explică Yusim.

Dintr-o mentalitate de abundență, dacă doriți să manifestați un nou loc de muncă sau să câștigați mai mulți bani, începeți să spuneți oamenilor pe care îi cunoașteți despre intenția dvs. și luați măsuri aliniate, crearea de rețele și/sau aplicați pentru locuri de muncă online, sugerează ea.

Concluzie

Gândurile devin lucruri, dar numai atunci când le urmărești cu acțiune. Indiferent dacă cauți să manifesti dragoste, o casă nouă sau următoarea fază a carierei tale, există multe modalități de a pune legea atractiei în practică intenționată în viața ta.https://www.mindbodygreen.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: