Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Lună Nouă iunie 2022,Manifestarea vietii pe care o doresti,OBICEIURI ZILNICE,Fiți atent la lucrurile simple,practice

Categorie:

Manifestarea vietii pe care o doresti

Manifestarea vietii pe care o doresti

Manifestarea vietii pe care o doresti.Cum să manifestați cu adevărat viața pe care o doriți.

Îmi amintesc când a apărut cartea „Secretul” . La fel ca mulți oameni, aceasta a fost prima mea înțelegere a Legii Atracției.

După ce am citit cartea, am decis să experimentez cu manifestarea lucrurilor pe care le doream în realitatea mea de zi cu zi.

Am făcut o placă de vizionare și am lipit tot ce îmi doream pe tablă. În timp, multă vinovăție și rușine au început să se adune. Am simțit că clocotește în mine – „de ce cer toate aceste lucruri materiale?”

În acest moment eram încă devreme în trezirea mea, dar, în cele din urmă, ori de câte ori am început să vizualizez, mi-a părut greșit. „ De ce trebuie chiar să cer aceste lucruri, știu că Duhul îmi asigură întotdeauna…”  Așa că am renunțat la toate.

Cu câțiva ani în urmă, am găsit vechiul meu tablou de vizionare cu toate lucrurile pe care am vrut să le manifest în viața mea și, spre surprinderea mea, cam toate mi-au venit într-o formă sau alta. La urma urmei, a fost ceva la asta?

Iată ce știu despre arta manifestării –

 

1. Spiritul știe întotdeauna ce este cel mai bun pentru tine: 

asta înseamnă că orice ai putea visa pentru tine, spiritul are ceva infinit mai bun și ceva care s-ar putea să nu fie chiar în domeniul tău de gândire.

2. Obții ceea ce ai nevoie: 

asta înseamnă că orice trebuie să vină la tine te va găsi și orice nu este menit să vină la tine, nu te va găsi niciodată.

3. Atragi cine ești: 

asta înseamnă că atragi în viața ta cine ești și nu ceea ce vrei. Atragi tot ce vibrează cu energia ta în ansamblu – aceasta include mintea, corpul și spiritul tău.

Deci, cum poți manifesta viața pe care ți-o dorești?

Mai întâi trebuie să DEVII viața dorită. Aceasta înseamnă că trebuie mai întâi să vă schimbați mentalitatea și vibrația. Când faceți acest lucru, nici nu trebuie să vă pierdeți timpul „manifestând” nimic.

Hai să intrăm în acest lucru mai profund …

În acest Univers, like atrage ca. Orice energie pe care o veți scoate în Univers vă este reflectată înapoi. Aceasta este una dintre legile Universului și nu faceți nicio greșeală, este foarte puternică.

Puteți folosi această lege pentru a atrage lucruri în viața voastră, dar nu o puteți folosi pentru a crea viața scopului cel mai înalt sau a chemării voastre cele mai înalte. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să mergeți mai adânc. Trebuie să începi mai întâi să te aliniezi cu Sufletul tău.Manifestarea vietii pe care o doresti

Aceasta înseamnă că trebuie să intrați în contact cu esența a ceea ce sunteți și să intrați în tărâmuri superioare ale conștiinței. Trebuie să devii Tu autentic și devenind Tu, tot ceea ce ai nevoie se va manifesta automat în viața ta.

Când începeți să vă operați viața din locul Sufletului vostru, intrați în acest nou tărâm al înțelegerii că tot ceea ce trebuie să vă vină în cale vă va veni în cale. Aceasta include bani, relații, un loc de muncă și așa mai departe.

Deci, atunci când ești în fluxul vieții tale și conectat la Sufletul tău, nu este cu adevărat nevoie ca tu să petreci timp vizualizând sau manifestând ceva.

Ajungi în acest loc prin –
  1. Crezând în tine
  2. Credând într-o putere superioară
  3. Lucrul cu energia și sincronicitatea Universului
  4. Creșterea vibrației
  5. Meditaţie
  6. Lucrul cu echipa ta Spirit

Desigur, există momente în care toți ne simțim deconectați de Sufletul nostru și blocați de locul în care ne aflăm în viața noastră. Aici manifestarea poate ajuta. Manifestarea ne poate ajuta să credem în noi înșine și într-o putere superioară și chiar ne poate ridica vibrația.

Dacă te simți plictisit sau descurajat de viața ta, vizualizarea te poate ajuta să te menții pozitiv și îți poate oferi un scop sau un destin pentru care să tragi.

Dacă doriți să exersați sau să experimentați vizualizarea, iată cum să începeți

1. Gândește-te la ceea ce vrei să manifesti în viața ta și notează-l într-o singură frază. Vizualizează-te primind orice vrei. Permiteți-vă să vizualizați fiecare detaliu și să vă clarificați cu el. Acordați atenție modului în care vă face să vă simțiți acest lucru.Manifestarea vietii pe care o doresti

2. După ce ați identificat modul în care vă face să aveți acest lucru, începeți să vă creați imediat acest loc de simțire.

De exemplu, dacă ați vizualizat bani pentru că doriți libertate sau securitate, începeți să găsiți modalități de a vă simți în siguranță și liberi chiar acum.

3. Păstrați-vă atenția concentrată pe acel loc de simțire și apoi eliberați-vă și predați-vă Universului. Aveți încredere că mesajul dvs. a fost livrat și că ceea ce doriți este deja acolo, trebuie doar să vă deschideți.https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121