Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Sufletul versus Ego,MANTRE PE CARE SA TI LE SPUI ,Afirmatii/Mantre,Mantre/Afirmatii,Afirmatii/Mantre,Yin si Yang

Mantre/Afirmatii

Mantre/Afirmatii

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru ține 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Respect sufletul pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multe de oferit. Pentru că inima mea este încărcată cu iubire.

Mantră pentru ziua de marți:

Indiferent de situație, îmi promit că astăzi aleg să zâmbesc mai mult. Aleg să văd partea frumoasă a lucrurilor și să găsesc ceva care să îmi liniștească sufletul și să aducă fericire în viațamea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Va fi bine. Orice gând negativ pe care îl am îl înlocuiesc cu un gând plin de dragoste. Este un moment greu, nu o viață grea. Universul mă iubește și mă protejează.

Mantră pentru ziua de joi:

Când lucrurile sunt dure, trebuie să fiu mai dură. Nu vreau o viață ușoară, vreau doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

Mantră pentru ziua de vineri:

Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Dacă iarba pare mai verde în curtea vecinului trebuie să înțeleg că este un semn că ar fi bine să ud mai des iarba din curtea mea.

Mantră pentru ziua de duminică:

Am răbdare. Visurile nu sunt împlinite peste noapte. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și, între timp, mă bucur de această călătorie specială.https://www.kudika.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Autosugestia si autocontrolul

Emil Coue, farmacist francez, care a trait la sfarsitul secolului al XIX, este considerat printre fondatorii “gandirii pozitive”. Metoda Coue ne relateaza dezvoltarea imaginatiei, in defavoarea vointei. “Este necesar sa

Citeste articol »

Cel de-al treilea ochi

Potrivit invatatilor,cel de-al treilea ochi,care este situat in mijlocul fruntii, la aproximativ 2 cm deasupra sprancenelor, este un ochi mistic invizibil, asociat cu un centru

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121