Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Mantre puternice pentru vindecare

Mantre puternice pentru vindecare

Totul din acest Univers poartă o vibrație, inclusiv cuvintele pe care le spui.

De secole, oamenii au folosit cuvinte pentru vindecare. Cuvintele pot fi folosite pentru a împărtăși o poveste, pot fi folosite pentru a se ruga și pot fi folosite pentru a exprima un adevăr mai profund.

Un alt mod în care cuvintele pot fi folosite pentru vindecare este prin mantre. Mantrele sunt fraze scurte, inspirate pozitiv, care poartă o puternică vibrație vindecătoare și vă pot ajuta să vă eliberați corpul, mintea și sufletul de orice stres.

Cuvântul mantra se traduce vag în „instrument al minții”. Acest lucru se datorează faptului că mantrele au puterea de a vă transforma gândirea și de a reconecta modele de gândire și sisteme de credință care au fost înrădăcinate adânc în subconștientul vostru.

În practicile tradiționale, se credea că trebuie să cânți mantra de 125.000 de ori pentru ca aceasta să se scufunde cu adevărat în cel mai profund nivel al sufletului tău. Deși acest lucru poate părea descurajant, chiar și recitarea unei mantre de câteva ori pe parcursul unei săptămâni sau luni poate avea efecte de schimbare a vieții.

De fapt, mantrele sunt atât de simple, dar atât de eficiente pentru tot felul de vindecări, încât am împărtășit 150 dintre cele mai puternice și mai puternice mantre ale mele într-o nouă carte – Mantrele mele de buzunar .

Iată câteva dintre mantrele mele preferate din carte –

1.) Știu că sunt iubită și susținută pe măsură ce trec de-a lungul zilei.

Recitați această mantră de trei ori, fie cu voce tare, fie în liniște pentru dvs., la prima oră dimineața sau ori de câte ori este nevoie. În timp ce reciți mantra, încrucișează-ți brațele și înfășoară-le în jurul corpului ca și când ți-ai da o îmbrățișare mare și de susținere.

2.) Și asta va trece.

Recitați această mantră de șapte ori cu voce tare sau în liniște pentru dvs. în perioadele dificile de viață și când lucrați prin emoții dureroase.Mantre puternice pentru vindecare.

3.) Predau grijile mele Universului.

Recitați această mantră de trei ori, fie cu voce tare, fie în liniște pentru dvs., de câte ori este necesar. Vizualizați-vă, scoțându-vă haina grea de poveri și predând-o Universului pentru a avea grijă când recitați cuvintele.

4.) Aleg să mă simt bine cu mine în fiecare zi.

Recitați această mantră de trei ori, fie cu voce tare, fie în liniște, în timp ce vă uitați în oglindă.

5.) Sunt exact acolo unde trebuie.

Recitați această mantră de trei ori fie cu voce tare, fie în liniște.

6.) Îmi eliberez trecutul și mă iert.

Recitați această mantră de cinci ori fie cu voce tare, fie în liniște pentru dvs. în timp ce vă așezați mâinile peste inimă.

7.) Tot ce am nevoie pentru a vindeca este deja în mine.

Recitați această mantră de cinci ori fie cu voce tare, fie în liniște pentru dvs. în timp ce vă așezați mâinile peste inimă.

8.) Lucrurile merg întotdeauna în favoarea mea.

Recitați această mantră de trei ori fie cu voce tare, fie în liniște.

9.) Creez fără efort o viață pe care o iubesc.

Recitați această mantră de șase ori fie cu voce tare, fie în liniște.

10.) Următorul pas perfect îmi este întotdeauna revelat.

Recitați această mantră de trei ori, fie cu voce tare, fie în liniște, cu mâinile în poziție de rugăciune.

11.) Folosesc dragostea pentru a lua toate deciziile din viața mea.

Această mantră este cel mai bine recitată după sau în timpul meditației. Puteți să-l încorporați în propria dvs. practică sau puteți folosi următoarele instrucțiuni ca ghid: Respirați adânc în trei sau patru adânci în timp ce vă așezați mâna peste inimă. Cântă mantra din mintea ta de unsprezece ori. Odată terminat, încheiați meditația făcând trei până la patru respirații profunde.https://foreverconscious.com/

 

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121