Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Masca si umbra

time-for-a-change-2015164_960_720

Adevarata fericire nu poate fi gasita in exterior.Poate fi gasita doar in interior. Poate fi gasita doar prin crearea unei relatii pline de iubire cu tine insuti. Si poti crea o astfel de relatie, doar daca te accepti, cu negi cu tot.
Asta inseamna ca trebuie sa te impaci cu umbra. Trebuie sa inveti sa vezi si sa iubesti toate aspectele din tine – fizice, emotionale si mentale – care nu sunt ideale sau nu pot fi usor acceptate, de tine sau de ceilalti. Trebuie sa fii dispus sa privesti nu numai locurile unde trupul se lasa si capata forme inestetice, ci si acolo unde inima sufera sau simte tristete. Trebuie sa inveti sa-ti imbratisezi toate experientele – atat aspectele superioare, pozitive, de lumina, cat si aspectele inferioare, negative, ale umbrei.

Masca si umbra
Este posibil ca oamenii sa-ti agreeze masca, dar sa nu vada, sa accepte sau sa cunoasca ceea ce se afla in spatele ei. Nici tu s-ar putea sa nu cunosti acea parte esentiala, mai profunda din tine. Se poate sa fii deconectat de corpul tau emotional si de durerile suferite de inima. Umbra ta este inchisa in spatele mastii. Deoarece se desfasoara la nivel subconstient, putini oameni o cunosc.

De obicei,umbra se vede in momentul in care un factor declansator face ca durerea noastra sa erupa. Este ceva neasteptat si surprinzator. Devii martorul unor rani nevindecare, de existenta carora nici nu stiai.
In mod inevitabil, relatiile noastre ne pun la incercare, facand vizibila durerea din spatele mastii. Ca majoritatea dintre noi, probabil ca incerci sa eviti aceasta eruptie a umbrei, intrucat nu vrei sa ai de-a face cu propria durere sau cu durerea altor oameni. Societatea te recompenseaza atunci cand porti o masca reusita si iti traiesti viata in spatele ei. Totul se rezuma la „a face fata”. Trebuie sa arati bine, chiar daca nu te simti bine. Trebuie sa negi umbra si sa nu te uiti la suferinta ta si la tiparele de tradare de sine. Scoaterea mastii este, asadar, un act revolutionar. Este primul pas din procesul de vindecare a suferintei si de unire cu umbra.                                                    Paul Ferrini – Vindeca-ti viata.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Deblocare energetica

Termenul de „umbra” a fost prima data folosit de catre Jung pentru a defini un complex al subconstientului responsabil de refularea si inabusirea aspectelor constiintei.

Citeste articol »

Prietenii

Să ai puțini prieteni nu este deloc rău, iată de ce: 1. Ești liber în cuvinte, gânduri și fapte, care pot contravine la ceea ce

Citeste articol »
Consolidați-vă încrederea,Trezirea spirituală,Cheia unei vieți bune,Obtine ce-ti doresti ,Teama de zi cu zi,Capcane ce induc frica
Exerciții practice
Simona Igna

Capcane ce induc frica

Capcane ce induc frica Frica (Sugestia negativa) – singura boala care bantuie omenirea In aceste vremuri cand umanitatea are frica de orice, capul de afis

Citeste articol »

PRINCIPIILE HIPNOZEI

Regula numărul 1: Fiecare gând sau idee cauzează o reacție fizică Gândurile tale afectează toate funcțiile corpului tău.Gândurile de îngrijorare generează schimbări în stomac care

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121