Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Maturitatea spirituală

optimism-istock-resize-600x338
Semne care îți arată că ești o persoană matură spiritual….
 

 

2. O persoană matură spiritual este de părere că nicio religie nu este mai bună decât cealaltă și va miza pe toleranță și respect față de convingerile unei persoane. Ea înțelege că nu religia unei persoane contează,ci cultivarea unor calități precum bunătatea, iertarea, dragostea, generozitatea.

3. O persoană matură spiritual va simți un profund sentiment de iubire față de tot și de toate, dar și de recunoștință. Majoritatea zilelor sunt pentru tine o binecuvântare și un dar și reușești să te bucuri de lucrurile mărunte, care îți fac viața mai frumoasă.

4. O persoană matură spiritual se lăsă purtată de viață și nu se împotrivește ei. Ea acceptă și îmbrățișează lucrurile și schimbările în loc să se înverșuneze împotriva a tot.

5. Cu toate acestea, o persoană matură spiritual va înțelege atunci când se afla pe un drum greșit, care nu îi mai servește sufletului său și care nu o duce nicăieri, și va acționa în consecință, făcând schimbări (uneori drastice) în viața sa. Spre exemplu, ea va renunța la un job care o face nefericită și va opta pentru altceva, se va muta în alt loc cu care rezonează mai bine, va renunța la o relație toxică etc.

6. O persoană matură spiritual se acceptă și îi ACCEPTĂ pe ceilalți așa cum sunt, fără să îi (mai) judece, să gândească sau să vorbească urât despre ei. O persoană matură spiritual îi ÎNȚELEGE pe ceilalți în primul rând, le înțelege comportamentul, durerile, suferințele, alegerile, indeciziile.

7. Chiar dacă ești conștientă de grijile și micile probleme ale vieții de zi cu zi, reușești să le abordezi cu calm și răbdare căci știi că altele sunt lucrurile care contează cu adevărat și privești totul dintr-o perspectivă mult mai amplă.

8. Dacă cineva ți-a făcut mult rău și te-a rănit profund și cu toate acestea te gândești la ea cu căldură și iubire, fără să îi dorești răul, înseamnă că ești o persoană matură spiritual. A simți compasiune pentru cineva care ți-a făcut rău nu înseamnă că ești de acord cu comportamentul lor, înseamnă că ai putut să ierți și mergi mai departe, că te-ai separat de propria durere.

9. O persoană matură spiritual nu simte nevoia de a avea dreptate, de a convinge pe cineva să facă ceva sau de a se angaja în conflicte pentru a-și demonstra punctul de vedere. Pentru ea, comunicarea se realizează la alt nivel.

10. În această etapă a evoluției tale spirituale, a maturității, înțelegi că atunci când o persoană te ofensează sau îți vorbește urât fără ca tu să îi fi făcut nimic, ea ascunde de fapt o durere, o frustrare sau o suferință personală, și încerci să nu o iei la modul personal. De asemenea, reușești să te detașezi mult mai repede decât înainte de starea de durere creată.

11. O persoană matură spiritual înțelege că fiecare are o individualitate proprie și că fiecare în parte are propriul cufăr cu lucruri care îi provoacă bucurii. Chiar dacă nu îl înțelegi neapărat și pe tine nu te face fericită, te bucuri atunci când pe cineva îl bucură un anumit lucru.

12. O persoană matură spiritual nu va simți invidie față de realizările celorlalți, ci bucurie, admirație și apreciere căci ea înțelege că în spatele acestora se află multă muncă și eforturi.

13. O persoană matură spiritual acceptă lumea în diversitatea sa. Ea este conștientă că nimeni nu deține adevărul absolut așa că este dispusă să accepte perspective și viziuni diverse.

14. O persoană matură spiritual nu pune accentul asupra competitivității și nici nu încearcă să demonstreze cuiva ceva prin ceea ce face. Ea crede mai degrabă în puterea colaborării și a cooperării și crede că lucrând împreună, mai degrabă decât separat, putem schimba lumea în bine.

 

15. O persoană maturală spiritual înțelege că procesul de învățare nu se încheie niciodată și acceptă cu bucurie că încă are atât de multe de învățat de la ceilalți…

16. O persoană matură spiritual crede că fiecare persoană este specială în felul său și nu simte nevoia de a fi mai “bună” decât ceilalți. Ea își dorește în schimb să îi îndrume pe ceilalți și să îi ajute în a-și găsi drumul în viață.

17. O persoană matură spiritual are o vibrație înaltă și în loc să îi critice pe ceilalți sau să emită gânduri urâte la adresa lor va încerca să le înlocuiască cu gânduri pozitive, frumoase, chiar dacă poate părea dificil uneori. La urma urmei, de ce să gândești urât despre niște oameni care nu ți-au făcut niciun rău?

http://www.garbo.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121