0
(0)

CARE ESTE DUREREA PE CARE O EVITĂM ATÂT DE MULT ŞI DESPRE CARE VORBESC TOŢI OAMENII SPIRITUALI?

Aşai că v-aţi întrebat,care este această durere cu care trebuie să ne confruntăm, să nu o mai evităm, să o acceptăm, să nu fugim? Care este această durere și cum arată ea chiar, pentru noi sau pentru oameni? Este fizică, mentală, emoțională sau intelectuală? Care sunt caracteristicile sau trăsăturile sale fizice? Este întunecată, deschisă, neagră, roșie sau orice altă culoare? Chiar, ce dracu înseamnă, pentru numele lui Dumnezeu ?!

Ei bine, atunci nu sunteţi singuri. Și, nici nu trebuie să FIŢI rușinaţi de voi pentru că nu aţi avut o stenogramă emoțională, deoarece, există și alți oameni ca mine, care o menţin sub control de aici. Și acesta este un cadou pe care l-am descoperit recent ca pe un cadou, pentru că am fost atât de imun la prezența sa în personalitatea mea, încât nu a avut niciodată un sens suficient de bun pentru evaluarea mea scăzută, încât să îl consider având vreo importanță. Da, este corect, cum unii oameni au darul de a scrie, am darul de a comunica mai bine prin simţurile mele, de a simţi mai profund energia și de a scoate miezul acesteia pentru a ajuta oamenii să înțeleagă prin ceea ce trec în mod energetic.

Așadar,ajungând la subiectul acestei DURERI,pe care trebuie să-o îmbrățișăm și să îi dăm drumul pentru a experimenta transformarea ființei noastre care se luptă, în cea a unei ființe frumoase plutitoare, haideţi să înțelegem acest lucru în cel mai simplu mod posibil.

Durerea este acel sentiment lipsit de iubire,neaşteptat,reprimat, necunoscut, nevăzut, aspect care a fost foarte inteligent ascuns de voi, deși ascuns fără succes de faţa sinelui vostru conștient din acel moment, când treceați prin experiența acelei dureri,fără a avea instrumentele sau nivelurile de conștientizare necesare pentru a accepta, simţi și elibera acea durere în acel moment când ESTE CREATĂ. Nu pentru că nu puteţi avea acea conștientizare în acel moment pentru a-i face față, ci pentru că aţi ales să nu aveţi acea conștientizare în acel moment, pentru a juca rolul de a fi victime ale vieții în mod eficient și ușor. Este imperios necesar să lăsați o urmă de durere în spatele vostru pe măsură ce creșteți, astfel încât să puteți la un moment dat în viață să o utilizați pentru a atinge ADEVĂRATA NATURĂ SAU FIINŢA SAU SINELE.

Fără existența DURERII, vedeți că nu veți ști niciodată CINE SUNTEŢI, sau mai important, CE SUNTEŢI? Și asta ar înseamna că O MINUNATĂ FIINŢĂ DIVINĂ s-a pierdut în fața propriei puteri.

Vedeți, că este imposibil să cunoașteți PUTEREA fără a FI LIPSIŢI DE PUTERE. Și această iluzie a LIPSEI DE PUTERE este numită durere sau SIMŢITĂ ca durere. Este atât de miraculos dacă vedeţi cum această durere ascunsă în multiple identități și atașamente false, atunci când este lăsată să fie simțită, se deschide ca un mugure de floare pentru a vă dezvălui, adevăratul vostru potențial și splendoarea de A FI atât floarea cât și mugurele împreună.Mugurele devine floarea.Comprimarea devine expansiune. Și această constrângere este apoi simțită ca O DURERE trepidantă în interiorul vostru, chemându-vă să permiteţi atașamentului vostru să fie un mugure și să se deschidă pe deplin, pentru a deveni floarea atât de apreciată și care încântă privitorul în înflorirea ei adevărată și deplină. Aceasta este DUREREA. O experiență uitată de a fi TOT CEEA CE ESTE PUTERNIC. CREATORUL VIEȚII ÎN SINE.

Deci, oriunde în viață sunteţi neputincioşi, sunteţi în durere. Durerea unei false identităţi și iluzii de a fi mai puțin decât cine sunteţi cu adevărat. Și acest sentiment al ființei de mai puțin este atunci, când această durere prin existența sa, sub forma de experiențe puse în evidență ca nefiind iubită, respectată, prețuită, înțeleasă, acceptată sau este făcută să tacă, să nu exprime, să nu simtă, să nu permită, să nu gândească, să nu facă, să NU FIE, vă cere să o transmutați sau să îi daţi drumul, astfel încât să puteţi afla că sunteţi mai degrabă CREATORUL TUTUROR ACELOR EXPERIENŢE, decât EXPERIMENTATORUL CARE LE EXPERIMENTEAZĂ PE ACESTEA. Aceasta este Durerea. Acest lucru a fost iniţial înfricoșător, dar mai târziu a lovit delicios în inima voastră pentru a vă întoarce la A FI BUCURIE și LA SURSA ei. https://jawescreator.gitlab.io/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.