Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Metoda de manifestare 369,Idei pentru prosperitate,

Metoda de manifestare 369

Metoda de manifestare 369

Metoda de manifestare 369 este super populară – dar funcționează?

Există o mulțime de modalități de a începe să vă manifestați dorințele, de la realizarea de panouri de viziune până la lucrul cu legea atractiei. O metodă, în special, care a atras atenția în ultima vreme este metoda 369 și nu ar putea fi mai ușor de realizat.

După ce am aflat ce este și cum să o fac, m-am hotărât să o învârt pentru a vedea dacă funcționează cu adevărat. Iată ce sa întâmplat.

Ce este metoda 369?

Metoda 369 presupune să notezi ceea ce ai vrea să manifesti de trei ori dimineața, de șase ori în timpul zilei și de nouă ori seara.

Această metodă a devenit populară pe TikTok (în mod firesc), cu videoclipuri sub hashtag-ul „369method” strângând peste 165 de milioane de vizualizări la un loc. Nu trebuie să căutați din greu pentru a găsi oameni în aplicație care susțin că tehnica i-a ajutat să manifeste noi relații, sume mari de bani și multe altele.

Renumitul inventator Nikola Tesla a fost primul care a crezut că trei, șase și nouă sunt numere puternice pentru a se manifesta în secolul al XX-lea. Consilierul spiritual Diana Zalucky spune pentru mbg că „a crezut că aceste numere divine sunt cheia pentru deblocarea universului”.

Numerele deoparte, cele 369 de piese de practică cu legea atracției, care spune că avem tendința de a atrage ceea ce ne acordăm atenția.

Hipnotizatorul și autoarea cărții  Wishcraft  Shauna Cummins adaugă că, concentrându-te pe ceea ce îți dorești, mai ales într-un mod atât de consecvent, îți poți ajuta creierul „să găsească ceea ce caută și, prin urmare, [deveni] mai probabil să-ți magnetizeze dorințele în acțiune”.

Semnificația numerelor.

Zalucky explică că metoda 369 cuplează numerologia și legea atracției. Iată semnificația fiecărui număr din succesiune:

3 reprezintă conexiunea noastră cu sursa sau universul și autoexprimarea creativă

6 reprezintă puterea noastră interioară și armonia

9 reprezintă renașterea noastră interioară (cum ar fi renunțarea la ceea ce nu ne mai servește și schimbarea în ceea ce devenim)

Cum te manifesti folosind metoda 369?

Înainte de a începe,desigur,veți dori să vă dați seama ce anume doriti sa manifestati. Odată ce ai înțeles acest lucru, este timpul să vii cu o afirmație. (De exemplu, dacă doriți să manifestați bani, afirmația dvs. ar putea fi „Voi primi o sumă mare de bani”).

Iată ce vei face de acolo:

1.Notează-ți afirmația de trei ori imediat ce te trezești dimineața.

2.Notează-ți afirmația de șase ori în timpul după-amiezii.

3.Scrie-ți afirmația de nouă ori înainte de a te culca.

Rețineți că această metodă (și orice metoda de manifestare , de altfel) este mult mai probabil să funcționeze dacă luați măsuri.

După cum explică Zalucky, „Nu faceți această listă și stați destul de acasă fără a face nimic în acest sens. Co-creați împreună cu universul”.

După ce începeți, căutați șansele de a lua măsuri, cum ar fi oportunități, invitații sau descarcari divine care vă conduc către un anumit loc sau persoană.

Am încercat.

Dacă vă întrebați dacă metoda 369 funcționează cu adevărat, la fel am fost și eu – motiv pentru care a trebuit să o încerc și eu. Am vrut să încep cu ceva simplu și pozitiv, așa că am decis că afirmația mea ar fi: „Sunt plina de recunostinta în fiecare zi”.

Acum, nu pot să vă spun dacă această metodă va genera de fapt un interes amoros să-ți trimită mesaje sau să-ți obțină o mărire de salariu la serviciu, dar pot spune că notificând că am fost plin de recunoștință m-a făcut să mă simt bine.

După ce am făcut metoda 369 timp de aproximativ o săptămână, am observat că mă simțeam în mod constant mai pozitiv și am observat lucruri pentru care eram recunoscător pe tot parcursul zilei.

Acum, parcă creierul meu caută lucruri pentru care să fie recunoscător, să întărească acea credință subconștientă pe care mi-am insuflat-o. Lucruri destul de grozave – și în mintea mea, este o dovadă bună că există putere în a acorda anumitor gânduri mai multă atenție decât altora.

Concluzii

Dacă vrei să manifesti ceva in viata ta,metoda simplă 369 poate merita încercată. Când ne concentrăm asupra lucrurilor pe care dorim să le atragem și luăm măsuri aliniate pentru a ajunge acolo, putem manifesta lucruri grozave – iar cifrele potrivite nu pot decât să ajute.https://www.mindbodygreen.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 4

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Corpurile

Corpul fizic al omului Corpul nostru, format din carne, oase, sange, diferite organe, nu este altceva decat unul din invelisurile fiintei noastre reale, invelitoarea externa

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121