Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Metoda de manifestare 5x55,

Categorie:

Metoda de manifestare 5×55

Metoda de manifestare 5×55

Tehnica de manifestare 5×55 este doar una dintre multele moduri de a manifesta o viață fericită.

Cu toții tânjim la o viață plină de aventură,dragoste și mai ales,fericire – și datorită diferitelor tehnici de manifestare, putem învăța cum sa manifestam orice dorim cu mentalitatea potrivită.

O tehnică populară este metoda de manifestare 5×55.

Care este metoda de manifestare 5×55?

Metoda de manifestare 5×55, cunoscută și sub denumirea de tehnica de manifestare 55×5 sau 555 de manifestare, este o metodă simplă de manifestare care se bazează în mare măsură pe gândirea pozitivă și scripting.

Metoda este folosită pentru a manifesta dorințele prin repetarea afirmațiilor pentru o perioadă consecutivă de cinci zile. Numerele se referă la practica de a scrie o anumită afirmație de 55 de ori pe zi timp de cinci zile la rând.

Această repetiție ajută la reprogramarea mintii subconstiente și atrage rezultatul dorit în viața oricui.

Mulți oameni folosesc această metodă ca un instrument pentru a-și concentra intențiile și pentru a-și îmbunătăți practica de manifestare.

Cum funcționează metoda de manifestare 5×55?

Adevărul este că manifestarea este unul dintre cele mai mari lucruri pe care le putem face pentru noi înșine. Nu poți să stai și să te aștepți ca o carieră la alegerea ta să îți cadă în poală. Este necesar să lucram pentru atingerea acestui obiectiv, iar tehnicile de manifestare sunt o modalitate de a pune Legea Atractiei in actiune.

„Gândurile tale, viziunile din capul tău și acțiunile pe care le faci atrag ceea ce vrei și îți creează realitatea.”Susan Shearer

Făcându-ți timp în fiecare zi să te concentrezi exclusiv pe ceea ce vrei de la viața ta, este mai probabil să-l atragi. Metoda de manifestare 5×55 este o modalitate concretă de a vă asigura că puneți timp deoparte pentru a vă gândi cu adevărat și a medita asupra intenției voastre.

Numărul 555 este, de asemenea un numar de inger care simbolizează schimbarea și tranziția.

A vedea numărul 555 este un semn că te îndrepți în direcția corectă și că ai în tine soluțiile la problemele tale, așa că metoda de manifestare 5×55 este o modalitate intenționată de a te manifesta și de a acționa asupra acestei schimbări.

Pentru cel mai bun rezultat, există trei pași de urmat în utilizarea acestei tehnici.

Cum să utilizați metoda de manifestare 5×55
Stabileste-ti intenția.

Fii cat mai specific cu privire la ceea ce vrei să obții. De exemplu, dacă intenția ta este să fii fericit, gândește-te la definiția ta a fericirii și la ce schimbări specifice ai vrea să vezi în viața ta pentru a realiza asta pentru a face acea intenție mai ușor de gestionat.

În timp ce mulți oameni cred că cel mai bine este să efectuezi metoda de manifestare 555 la prima oră dimineața, cel mai important este să găsești un moment care să funcționeze cel mai bine pentru tine, când știi că te vei putea concentra doar asupra intenției tale, fără a-ti fi distrasa atenția.

Alege o afirmație.

Afirmatiile sa fie pozitive scrise la timpul prezent care îți reîncadează gândurile printr-o lentilă a recunoștinței.

De exemplu, ai putea alege: „Sunt recunoscător că mă trezesc în fiecare zi plin de fericire și bucurie”.

Simte că ceea ce doresti să manifesti este deja realitatea ta.

De asemenea, este important ca, în timp ce scrii, să fii într-o mentalitate în care simți emoțiile pe care le ai ca și cum ceea ce manifesti este deja al tău.

Când continui să te întrebi dacă metoda a funcționat sau nu, vii dintr-un loc al lipsei, coborând vibrația într-un loc în care ceea ce vrei nu poate ajunge la tine.

Scrie afirmația pe hârtie de 55 de ori pe zi timp de 5 zile consecutive.

Alege un caiet și un pix care-ti plac și aseaza-te într-un spațiu liniștit pentru a nota afirmația.

Această tehnică de manifestare funcționează cel mai bine dacă rămâi concentrat pe exact ceea ce vrei să manifesti, concentrându-ți mintea dacă începe să rătăcească în timp ce scrii. Poti, de asemenea, să aprinzi tămâie pentru a-ti spori intuiția.

Dă-i drumul.

Odată ce ai terminat toate cele cinci zile de scris afirmația ta de 55 de ori, este timpul să renunți și să ai încredere că manifestarea ta este pe drum. Ai încredere că ceea ce-ti doresti va fi al tău!

Mulțumește Universului că este așa ,uită de dorinta si traieste in prezent.Ati practicat?Ce rezultate ati obtinut?https://www.facebook.com/SimonaIgnaTerapeut

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121