Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Metode de a elibera frica ,Eliberarea de trecut,Reincarcare cu energie

Categorie:

Metode de a elibera frica 

Metode de a elibera frica 

În timp ce frica poate fi responsabilă pentru a ne împiedica și a ne opri să trăim viața viselor noastre, problema este mai degrabă în relația noastră cu frica, decât cu frica în sine.

Majoritatea dintre noi avem o relație nesănătoasă cu frica. Cei mai mulți dintre noi permit fricii să controleze drumul către o mare parte din viața noastră și să dicteze mult prea mult.

Frica va exista întotdeauna. Este un instinct care ni s-a dat cu toții pentru a ne ajuta să navigăm prin această lume, dar problemele apar atunci când acordăm prea multă putere fricii.

Când ne predăm puterea pentru frică, aceasta ne debilitează și ne face să trăim o viață de griji, regrete și lipsă.

Când trăim cu frică, ne putem regăsi

 • Luptând să acționăm
 • Simțindu-vă nedemn sau neacceptat de Univers
 • Gândirea gândurilor negative sau autolimitate
 • A crede lucrurile sunt imposibile
 • Ascunzându-se de adevăr
 • Dând vina pe alții
 • Să fiu îngust
 • Dorind ca lucrurile să fie perfecte
 • Punerea puterii noastre în mâinile altcuiva sau a altcuiva

Cu toate acestea, când ne predăm fricii, ne permite să trăim o viață care se simte împlinită, veselă și abundentă.

Dacă sunteți în proces de refacere a relației pe care o aveți cu frica, iată 4 sfaturi puternice care vă pot ajuta să începeți-

1. Învață să recunoști frica 

Primul pas către crearea unei relații sănătoase cu frica este recunoașterea fricii în acțiune. Dacă ați lucrat de ceva timp dintr-un loc de frică, este posibil să nu observați nici măcar frica atunci când apare.Metode de a elibera frica

Începeți prin a deveni conștienți de când apare frica, ascultați cum funcționează frica voastră. Încearcă să fii un observator al gândurilor tale înfricoșătoare.

Gândurile înfricoșătoare sună adesea ca-

 • „Nu, nu pot face asta”
 • „Mai bine nu, oamenii vor râde de mine”
 • “Asta e imposibil”
 • „Altcineva se va ocupa de el”
 • „Nu am suficient / nu sunt suficient de bun”

Când poți identifica frica, ești la jumătatea drumului spre a face pace cu ea.

2.  Reprogramați gândurile temătoare 

Când începeți să identificați frica care se strecoară, recunoașteți că este frică și apoi reprogramați gândul.

De exemplu, dacă un gând înfricoșător vine ca „ nu, nu pot face asta” –  identifică-l și apoi înlocuiește-l cu un gând nou de genul „Bineînțeles că îl pot face, îmi voi da seama, O sa fiu bine.”

În esență, prin reprogramarea gândurilor tale înfricoșătoare, înveți să operezi și să întărești conexiunea pe care o ai cu inima ta .

3. Simți frica și fă-o oricum

Când simți că frica se strecoară, uneori cel mai bun mod de a-ți reduce tăcerea este să acționezi. Frica te poate lăsa uneori să te simți debilitat, dar atunci când acționezi, frica iese în mod natural din cale.

Poate fi dificil să luați măsuri atunci când frica este în amestec, deoarece vă poate împiedica judecata, dar chiar și cea mai mică acțiune poate ajuta la schimbarea lucrurilor și vă permite să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Când începeți să faceți un pas în direcția care vi se pare cea mai bună alegere în acest moment, frica nu mai este capabilă să vă prindă. Acest lucru vă permite apoi să vedeți lucrurile cu mai multă claritate și vă deschide, de asemenea, intuiția .Metode de a elibera frica

4. Crede în ceva mai mare decât tine 

Dacă vrei cu adevărat să eliberezi frica din viața ta, trebuie să crezi în ceva din afara ta.

Fie că este zeul său, universul, iubirea, sinele tău superior, nu contează ce cuvânt folosești; când crezi în ceva mai mare decât tine, îți permite să te simți susținut, iubit și protejat. De asemenea, vă permite să aveți încredere în scopul superior al vieții voastre.

Când crezi în ceva mai mare decât tine, este ușor să îți schimbi gândirea limitată, bazată pe frică, în ceva mai iubitor și mai susținător.

Când crezi în ceva mai mare decât tine, este, de asemenea, un semn că recunoști cine ești cu adevărat și potențialul tău nelimitat.

Când treci din gândirea bazată pe frică și în gândirea abundentă, iubitoare, întreaga ta viață se va schimba la un nou nivel și se va simți mai ușor și mai natural să trăiești o viață cu cel mai înalt scop al tău.https://foreverconscious.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121