Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Mintea și inima în echilibru

Mintea și inima în echilibru

Reguli de urmat pentru o viață cu mintea și inima în echilibru
1. Cineva o să fie mereu supărat sau deranjat de tine, fără să fi făcut nimic intenționat sau greșit. Trebuie doar să te asiguri că nu e reciproc, și nu îți încarci și tu sufletul și mintea cu alegerea altui om. Nu te poate atinge supărarea nimănui dacă tu nu ești la rândul tău supărat pe acea persoană.
2. Nimeni nu e reponsabil pentru fericirea ta. Nici chiar oamenii care reprezintă cea mai mare fericire pentru tine. Învață-ți mintea și sufletul să caute să cultive fericire mai degrabă decât să o primească, și fericirea te va găsi în tot ce faci.
3. Nu o să primești cât dai și poate nici de la cei cărora le dai. Binele tău va veni din alte părți de la alți oameni, prin alte situații, neîntârziat, dar nu de unde crezi tu. Uneori o să dai tot fără să primești nimic: dar tu știi că doar dăruind deschizi calea ca să primești, da?
4. Unele zile, săptămâni, luni sunt crunte. Grele și pline de neprevăzut. Altele sunt ușoare, pline de bucurie. Ambele sunt viața ta. A tuturor. Dacă nu îți e frică de tine, o să rămâi în echilibru mereu, pentru că înțelegi că nu se poate într-un singur fel, ci în toate felurile, cu de toate.
5. O să-ți ia ani să devii femeia/bărbatul visurilor tale. Da, tu să devii ce cauți în ceilalți…ca să poți să-ți întâlnești visul în carne și oase. Relaxează-te, de fiecare dată când nu știi cine ești, de fapt afli tot ce îți lipsește sau ai deja dar nu știai că e al tău.
6. Credința ta e tot. Dacă ești bine ancorat în iubirea divină, ea o să te salveze de la toate nenorocirile pe care ți le poți imagina sau nu. În credință nu există frică. Când nu mai e frică, e salvare. Nu poți și să crezi și să-ți fie frică în același timp. Fă o alegere.
Mintea și inima în echilibru
7. Uneori ești tâmpit. Faci greșeli. Mari. Tu știi că nu e bine ce faci? Da, știi. Dar tot faci așa. Iartă-te. Ești om, ești în creștere toată viața ta(deprinzi noi comportamente emoționale până mori, deci teoretic, ești în formare cât trăiești). Ai tot timpul din lume să îndrepți, ajustezi, explorezi greșelile. E un pic mai ușor atunci când ai învățat să râzi cu tine și de tine în toate situațiile când ai vrea să plângi. Tristețea nu stă la oamenii veseli.
8. Uneori o să fii respins, dat la o parte, ridiculizat de oameni fără de care nu ți-ai imagina viața. Important e ce faci după aceea cu tine: un moment greu te poate condamna sau salva. Tu alegi ce se întâmplă după criză, cum și dacă te ridici. Ai ajuns la capătul puterilor… Ghici ce? Acolo e scăparea. De acolo vine eliberarea, din tot ce înfrângi în durerea și frica ta. Te ridici altcineva, diferit de cel care a fost doborât. Și când cineva mai repetă schema care te-a pus la pământ? Nicio problemă, știi cum să reacționezi.
9. Îi știi pe oamenii ăia perfecți care nu au nicio problemă din cele pe care tu le ai? Da, ai dreptate, au probleme mai mari ca tine. Doar că nu le recunosc, ca să nu fie considerați slabi. Așa ca tine, când iei toate slăbiciunile tale și le transformi în abilități practice, în calități care îți fac viața mai bună… pentru că…le-ai recunoscut, transformat și integrat în ceea ce ești.
10. Nu suntem la un concurs de frumusețe. De inteligență sau de putere. Suntem cu toții în aceeași situație, pe nume: viața. Și dacă suntem de acord că avem asta în comun, putem să ne punem de acord și să ne ajutăm, ca să ne fie mai ușor? Orice persoană pe care o ajut este o bucurie pe care i-o fac sufletului meu care își ia vacanță de la stres, nervi, încordare:
“Așa mai da, parcă îți vine să stai liniștit într-un om și să-i faci viața frumoasă”!-ar răspunde sufletul tău de pe plaja emoțiilor pozitive pe care tu le cultivi.http://Lumea ocultaezotericaspirituala

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Relatiile

Este imposibil să te îndrăgostești de cineva dacă nu știi să te iubești pe tine însuți. Nu are sens să încerci să iubești oamenii prin

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121