Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Miracolele

magic-24293_960_720

Miracolele sunt normale in viata unei persoane care si-a atins potentialul spiritual pentru care a venit pe pamant, in aceasta existenta. Spiritul nostru stie ca, pentru a ni se intampla tot felul de lucruri bune, trebuie sa ne ridicam vibratia. Pentru a se intampla asta, trebuie sa-i permiti divinitatii sa intre in viata ta si sa te inconjoare cu iubire neconditionata. Trebuie sa simti ca tu esti una cu divinitatea. De-abia de atunci incolo, putem sa vorbim de miracole. Numai ca, la nivelul de constiinta la care vei ajunge, nu le vei mai considera miracole, ci stari normale ale existentei tale. Cei din jurul tau, care iti vor fi inferiori ca si vibratie, le vor lua ad literam si le vor numi miracole.

Ca sa-ti cresti vibratia nu trebuie numai sa faci bine, sau sa gandesti de bine, sau sa trimiti iubire catre toti cei din jur. Au venit la mine tot felul de persoane care spun ca sunt de partea “celor buni”, insa nu pot sa ierte anumite persoane care le-au facut rau. Si din pacate, de multe ori este vorba despre membri ai familiei: tatal ca i-a batut, mama ca i-a parasit, iubitul ca i-a inselat, etc. Oameni buni, voi nu puteati sa fiti afectati de toata energia negativa trimisa, daca voi, la un anumit moment dat, nu ati rezonat cu ea. Indiferent ca este vorba de viata asta, sau de o existenta anterioara.

Daca voi ati ajuns sa va intrebati de ce nu se intampla miracole in viata voastra asa cum se intampla in viata altora, raspunsul este chiar in voi. Voi nu puteti sa accesati decat anumite stari de constiinta, pe care spiritul vostru le permite. Si, daca spiritul vostru trebuie sa va faca fericiti, de ce nu permite miracolelor sa intre in viata voastra? Raspunsul este foarte simplu: asa cum nu poti sa iei un examen pana nu inveti, la fel nu poti sa atragi prosperitatea,iubirea si miracolele in viata ta pana cand nu ajungi la un anume prag. Si asta depinde de la persoana la persoana.

In momentul in care vezi ca esti impotmolit intr-un anume domeniu al vietii tale, decide-te ca trebuie sa te schimbi, sau sa schimbi ceva in viata ta. Daca ai un job care te nemultumeste, fa cursuri si schimba-l, indiferent cati ani ai. Daca ai o situatie neplacuta/problema in viata personala, intreaba-te de ce este acolo, ce trebuie sa te invete, si rezolv-o. Daca tu simti ca trebuie sa te muti pentru ca energia locului nu mai corespunde cu a ta, gandeste-te cu inima ce ar trebui sa faci. Si exemplele sunt multe.

Important este ca, daca tu simti ca ar trebui sa faci altceva decat faci acum, si crezi ca acel ceva te va face fericit, fa tot posibilul sa schimbi ce trebuie. Daca esti pe drumul pe care sufletul tau il are in contractul semnat cu divinitatea, vor aparea si miracolele, atunci cand nu te astepti !

O zi plina de miracole!

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Alchimia mentala,Dezvoltarea intuiției,Creier versus Inima, Supravegheati-va calitatea starilor voastre interioare
Exerciții practice
Simona Igna

Creier versus Inimă.

Creier versus Inimă. Creier versus Inimă.”Noi gândim în continuu, fie că vrem sau nu aceasta. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

Citeste articol »

Impamantarea

Impamantarea este una din operatiunile cele mai simple si de baza . Ea nu este altceva decat realinierea si reconectarea noastra cu pamantul .Intrucat suntem fiinte

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121