Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

MIRACOLUL IUBIRII

balls-313405__340
”Adevărata iubire nu caută să lege, să controleze sau să înrobească, ci să elibereze, să dea forță și să-i lase pe ceilalți liberi, ca să-și găsească propriul lor adevăr.
Nu poți vedea lumina în ceilalți, până când nu o vezi în tine. O data ce o vezi în tine, nu mai există nimeni în care să nu vezi lumina. Nu contează dacă ei o vad sau nu, tu știi că ea se afla acolo. Și atunci când le vorbești, tu i te adresezi luminii.
Abundența nu înseamnă că ai o mulțime de bani sau posesiuni materiale. Ea înseamnă că ai ceea ce-ți trebuie, că folosești ceea ce ai cu înțelepciune și dăruiești altora ceea ce nu-ți este necesar. Viața ta are ținută, echilibru și integritate.
Nu ai prea putin . Nu ai prea mult.
Energia ta creatoare este legată de alegerile pe care le faci în viața ta. Ce mănânci, ce gândești, cum respiri și cum vorbești. Toate acestea determină felul în care se exprimă energia prin intermediul vehiculului tău trup/minte. Fiecare alegere pe care o faci în viață are un impact asupra felului în care dai sau primești energie. 
Conștiința ta trup/minte este un container temporar pentru energia universală a creației. Aceasta energie se exprima prin tine într-un mod unic, prin genele și cromozomii tăi, precum și prin structura personalității tale. Pe măsură ce conștiința ta trup/minte se extinde cu iubire, tu devii mai deschis în a dărui și a primi energia universală a creației. Fiecare modificare pe care o faci în conștiința, în prezent, are un efect imediat asupra energiei care circula prin tine. Tu ești un dialog continuu între energie și formă.
Când te simți plin de iubire, energia curge fără efort prin trupul și mintea ta. Te simți bine fizic, puternic și flexibil din punct de vedre emoțional și deschis și alert din punct de vedere mental. Trăiești un sentiment de recunoștință pentru ceea ce există acum în viața ta și pentru deschiderea către noi posibilități.
Atunci când înșeli pe cineva, privându-l de ceea ce merită, pierzi nu numai ce credeai ca vei câștiga, dar și ceea ce ai fi câștigat dacă ai fi acționat într-un mod mai putin egoist.Orice încercare de a câștiga într-un mod egoist, duce în cele din urmă, la pierdere și înfrângere, deoarece faptele egoiste nu sunt sprijinite de univers. Aceia care încearcă să profite de ceilalți vor cădea victimă propriilor lor fapte eronate. Aceasta este natura călătoriei karmice. De fiecare data când încerci să faci rău altcuiva, nu-ți faci rău cu adevarat decât ție însuți. Asta deoarece tot ceea ce gândești sau faci față de ceilalți se întoarce în final, la tine.
Dacă vrei ca cineva să acționeze cu iubire,trebuie să fii dispus sa-l iubești.Numai iubirea ta față de aceea persoană o va învăța ce înseamnă iubirea și nu cuvintele sau promisiunile goale. În fiecare diavol pe care-l percepi, există un înger pe care trebuie să-l descoperi, un înger care a căzut și care are nevoie de iubirea ta ca să se înalțe. Atunci când vei oferi acea iubire, vei descoperi că și tu te-ai înălțat. Fiecare persoană trebuie să se ridice deasupra temerilor și prejudecăților ei, altfel riscă să rămână separată de iubire. Nu-l poți salva pe aproapele tău, atunci când propria ta inima este plină de teama.
Orice copil care se îndepărtează de iubirea lui Dumnezeu se va întoarce pentru că este prea dureros să fii separat de Sursa vieții. Atunci când durerea și suferința devin prea mari, fiecare ființă se întoarce. Nu există excepții.
Lumea este o clasa școlară pentru răscumpărare. În lume nu-ți vei spori fericirea, sporindu-ți posesiunile materiale. Îți sporești fericirea numai sporindu-ți energia, exprimarea de sine și iubirea.” 
Paul Ferrini
Sursa:https://gandestepozitiv

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121