Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Exercițiu: "Cercul Puterii Personale",Semne revelatoare ale trezirii spirituale,Modalitati de a-ți crește vibrația,Lucruri care vă scad vibrațiile,Ca înăuntru,așa și în afară,Suntem fiinte spirituale intr-o experienta materiala,Puterea prezentei Eu Sunt,Trezirea spirituală II,Cum să vă creșteți frecvența,Vocea sufletului,AI GRIJĂ de ENERGIA TA!,Introspecția întâi de toate,Energia latenta din corpul tau,CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA,Ce fac oamenii cu energie pozitivă, Simptome ale schimbarii/inaltarii, Auto-motivarea forta din interior, LUCRURI CARE ÎȚI AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIEI, Unde se gaseste si cum activezi organul FERICIRII

Modalitati de a-ți crește vibrația

Modalitati de a-ți crește vibrația

Fiecare gând,cuvânt și acțiune poartă propria sa frecvență vibrațională.

Legea Atractiei-fie că „cereți” sau nu,sunteți atrași de situații,oameni sau obiecte care sunt în conformitate cu rezonanța voastră vibrațională.

Cu cât gândurile,acțiunile și cuvintele tale sunt mai negative,cu atât vibrația ta este mai negativă, la fel cu cât gândurile, acțiunile și cuvintele tale sunt mai pozitive, cu atât vibrația ta este mai pozitivă.

Cu toate acestea, spunând asta,depășește cu adevărat „pozitivul” și „negativul” și în cele două emoții umane fundamentale-frica și iubirea.

S-a demonstrat că frica are o vibrație joasă și scurtă, în timp ce iubirea are o vibrație mai lungă și mai mare.

Când acționăm din frică,apelăm la o rezonanță vibrațională mai mică, în timp ce atunci când acționăm din iubire,ne aliniem cu o rezonanță vibrațională mai mare și atragem mai multe lucruri pozitive către noi.

Când ne aflăm într-un tipar vibrațional negativ,adică acționăm din frică,avem tendința de a atrage situații,oameni și lecții din viața noastră pentru a aduce conștientizarea comportamentului nostru.

La fel, atunci când începem să gândim la o notă mai pozitivă sau mai iubitoare, suntem capabili să creștem în conștiință și să contribuim la o mai mare vindecare a sinelui, a planetei și a întregii omeniri.

Creșterea vibrației nu este cu siguranță greu de făcut, totuși, poate fi greu de întreținut, de fapt, adesea începe cu„faking it până când o reușești”.

Cu practică constantă și memento-uri, vă puteți ridica vibrația și puteți începe să atrageți pe toți pe calea iubirii.

Iată modalitati de a-ți crește vibrația:

 1. Recunoștința:cel mai benefic mod de a vă ridica vibrația este să vă numărați binecuvântările și să vă permiteți cu adevărat să experimentați un sentiment profund de recunoștință și recunoștință. Păstrați un jurnal zilnic de recunoștință sau păstrați o listă aproape pentru a vă aminti cât de norocos sunteți cu adevărat.
 2. Aprecierea:dincolo de recunoștință sunt aprecierile zilnice.Învață să recunoști și să apreciezi frumusețea oriunde te duci,de la o simplă floare până la modelul frumos pe care îl fac norii. Când începi să observi și să apreciezi tot ce este în jur, începi să atingi un sentiment mai mare de conștientizare și atenție care, la rândul său, îți ridică vibrația.
 3. Respirația:observarea creșterii și scăderii respirației vă poate ajuta la calmarea minții și a spiritului. Indiferent dacă alegi să meditezi sau să faci munca de respirație, intrarea înăuntru și ascultarea creșterii și scăderii inspirației și expirării vă poate ajuta la creșterea vibrației.
 4. Meditația:Similar cu munca de respirație,permițându-vă minții să se îndepărteze și ascultând liniștea din inima și respirația voastră poate face minuni pentru starea ta de spirit și rezonanța ta vibrațională. Indiferent dacă preferați meditații ghidate sau stați în liniște, efectele minunate ale acestei practici ajung atât la nivel fizic, cât și la nivel energetic și spiritual.
 5. Creați:găsiți ceva ce vă place să faceți, cum ar fi să cântați muzică, să gătiți, să creați artă etc. și mai mult ! Când suntem angajați și fericiți în ceea ce facem,starea noastră de spirit se ridică, iar vibrația noastră o face de asemenea.Când ne mutăm în spațiul capului creativ, ajutăm, de asemenea, să ne activăm chakrele și să ne liniștim mintea, creând spațiu și conștientizare.
 6. Dăruiește:s-a demonstrat că a da din puritatea inimii tale nu numai că îți îmbunătățește sănătatea,dar îți poate ridica și vibrația. Făcând ceva pentru cineva care are nevoie sau donându-ți timpul unei organizații caritabile locale, nu doar dai înapoi, ci și îți dăruiești.
 7. Abundență:când realizezi că pe acest pământ este suficient pentru toată lumea și că nu ești în competiție cu nimeni,începi să înțelegi fluxul abundenței.Abundența este conștientizarea completă și acceptarea că toate nevoile tale vor fi asigurate și că ți se oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a supraviețui și a trăi o viață împlinită. Încrederea în abundența Universului și a Mamei Pământ îți ridică vibrația și, la rândul său, atrage mai multă abundență către tine.
 8. Înțelept cu cuvintele:cuvintele pe care le rostești și le gândești poartă propria lor rezonanță vibrațională puternică și indiferent dacă vorbești de rău despre altcineva sau față de tine, nu există nicio diferență. Când bârfim, ne plângem sau îi dărâmăm pe alții, ne aliniem pe o cale vibrațională negativă. Când vorbim și reflectăm fără a judeca și înțelegem că cuvintele noastre poartă propria lor frecvență, începem să ne ridicăm vibrația.
 9. Mișcarea:Nu este greu de înțeles că pentru a-ți ridica vibrația, trebuie să te miști. Cu cât ești mai activ și cu cât faci mai mult exerciții, cu atât mai multă energie începe să curgă prin corpul tău. Acest flux de energie vă ajută să vă ridicați rezonanța vibrațională și, de asemenea, vă ajută să vă ridicați mintea.
 10. 10 . Lasă fricile să plece:plimbarea cu o mentalitate de victimă provine din fricile dezvoltate în trecutul nostru și din cele pe care ni le imaginăm pentru viitor. Lăsând drumul și realizând momentul prezent, putem elibera frica și începem să înțelegem că avem control asupra vieților noastre și asupra modului în care alegem să gestionăm situațiile. Indiferent de evenimentele care ni se prezintă, atitudinea noastră este cea care determină rezultatul.
 1. Cucerește:Cucerind o frică,îți ridici instantaneu vibrația și te pui pe calea libertății.Temerile provin adesea din ignoranță,deoarece odată ce cunoaștem și înțelegem situația, avem tendința să nu ne mai temem de ea.Când vă confruntați cu fricile,le eliberați și controlul asupra vieții voastre, ceea ce deschide posibilități și oportunități infinite. Când renunți la frici, stimulezi fluxul energetic al abundenței, bucuriei și dragostei.
 2. Cei dragi:petrecerea timpului cu familia și prietenii este,de asemenea,o modalitate excelentă de a vă ridica vibrația și de a vă pune într-o mentalitate pozitivă. A avea o conversație semnificativă cu o persoană iubită poate ajuta la dezvoltarea unui sentiment de conectare și comunitate, ambele contribuind la creșterea vibrației.

„Totul este energie și asta este tot ce există. Potriviți frecvența realității pe care o doriți și nu puteți să nu obțineți acea realitate. Nu poate fi altfel. Aceasta nu este filozofie, aceasta este fizică” – Albert Einstein https://foreverconscious.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Cum faci faţă persoanelor încărcate negativ,Comunica-ti nevoile si implineste-ti viata,Despre comportamentul asertiv,Bârfim și judecăm,Comunicarea nonviolenta,Capcanele folosite, Oamenii care te inconjoara
Relații
Simona Igna

Relațiile

Este timpul să renunți la relațiile cu oamenii care nu te iubesc și nu te respectă. Uneori, cea mai grea alegere este să te alegi

Citeste articol »
Consolidați-vă încrederea,Trezirea spirituală,Cheia unei vieți bune,Obtine ce-ti doresti ,Teama de zi cu zi,Capcane ce induc frica
Exerciții practice
Simona Igna

Trezirea spirituală

Trezirea spirituală Călătoria spirituală – și „trezirea spirituală” ulterioară pe care o urmăm – pare să aibă loc întotdeauna într-un loc exotic sau după un

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121