Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Modalitati prin care te poti elibera de situatiile dramatice din viata ta

 

20170521_111601Recunoaste atunci cand tu esti cel care creaza drama

In cazul in care drama te urmareste in mai multe aspecte ale vietii tale, este necesar sa fii sincer cu tine insuti: tu esti singura constanta.Crezi ca ai ceva de-a face cu drama care exista in viata ta?Fiecare dintre noi facem ceva in mod repetat in cazul in care avem ceva de castigat din asta, asa ca, care-i castigul tau?Te afli intr-o cautare de entuziasm?Cand erai mic situatiile dramatice au fost destul de dese? Descopera cateva solutii alternative. In cazul in care cauti atentia celor din jurul tau, poti sa o obti intr-un alt mod? In cazul in care esti plictisit, in ce fel poti aduce mai multa aventura in viata ta?

Schimba-ti perspectiva

Foarte multa drama exista doar in propriile noastre minti, deoarece suntem prea adanc implicati in situatiile de viata pentru a putea sa recunoastem ca acestea nu sunt chiar atat de dificile pe cat le face mintea noastra sa para.

In cazul in care te simti coplesit de o situatie, fa un pas inapoi si realizeaza ca aceste sentimente nu sunt permanente, nimic nu este. Apoi, concentreaza-te asupra pasilor pe care-i poti urma si pe aspectele pe care le poti controla. Ce poti face astazi cu scopul de a avea un „maine” lipsit de drama?

Nu alimenta drama celorlalti oameni

In cazul in care o persoana din viata ta iti aduce la cunostinta foarte des catastrofe, acorda-ti un pic de timp pentru tine si ai grija de propriile tale nevoi evitand-o. De asemenea, rezista tentatiei de a o compatimi si de a-i plange de mila. Adesea, oamenii se calmeaza atunci cand ceilalti nu le alimenteaza drama personala. In cele din urma, concentreaza-te asupra respiratiei tale. Energia ta calma i-ar putea linisti chiar si pe ei.

Analizeaza relatiile din viata ta

Este necesar sa faci o analiza a relatiilor din viata ta in care te simti stresat si nefericit mult mai des decat te simti fericit si relaxat. In cazul in care nu doresti sa elimi complet o relatie toxica din viata ta, poti reduce la minim timpul pe care-l petreci impreuna cu acea persoana. In cazul in care nu doresti sa faci asta, poti evita pe deplin discutiile care se pot indrepta in directii dramatice.

Fii clar si direct cu cei din jurul tau

O mare parte din drama existenta in viata noastra este cauzata de o lipsa de comunicare si de confuzie.Elimina aceasta confuzie facandu-ti curaj sa spui cu adevarat ceea ce gandesti. Poate fi dificil pe moment,dar te poate scapa de multa suferinta pe termen lung.

De celalalta parte,da-le de inteles celor din jurul tau ca este in regula sa fie sinceri cu tine insuti.In cazul in care cineva crede ca este nevoie sa se poarte cu manusi cu tine,mai mult ca sigur multe ganduri si sentimente le vor pastra pentru ei insisi,iar in cele din urma resentimentele vor iesi la suprafata.

Sursa:http://e-dimineata.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Empatia

Motive Pentru Care Empatia Voastră Este Atât De Senzitivă În Timpul Trezirii Trezirea spirituală uneori poate fi dureroasă. Cea mai mare durere se naşte din simţirea

Citeste articol »
Afirmatii pentru a accentua echilibrul,Secretul Bucuriei din Momentul Prezent,Tehnici si Afirmații puternice,Recăpătați încrederea în sine,Mic tratat de încredere în sine,CCLASIFICAREA EMOŢIILORAfirmatii pentru autovindecare,Universul îți trimite mesaje,Degetele,Reguli ale Fericirii,Citate inspiraționale,Multumesc ! Explicatia energetica,Idei motivationale,Cuvinte pozitive,Afirmatii care aduc prosperitatea,Învață să fii bun cu tine!, IUBESTE-TE ! FA-O ! ACUM !, Cum sa vorbesti cu celulele tale, Simptome-ale-conștiinței-superioare-Cele-17-semne-Abilități-psihice-Tipare-numerice, Fericirea este o alegere, Energia abundenței, 5 PUNCTE DE PRESIUNE, Cum sa vorbesti cu celulele tale
Exerciții practice
Simona Igna

Citate inspiraționale

Citate inspiraționale Citate inspiraționale din cărțile psihologului Harriet Lerner Dr. Harriet Lerner este una dintre cele mai apreciate psihoterapeute de familie americance, din zilele noastre. Alături

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121