Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Moduri in care ne privam singuri de fericire

rose-2715640__340

Fericirea nu este un scop in sine, este un mod de viata.”

Fericirea.O cautam in locuri dintre cele mai diferite.Unii dintre noi incearca sa o cumpere.Altii se gandesc ca o pot castiga.Iar altii cauta sa o dobandeasca printr-un nou job, o noua relatie, sau o noua realizare.

Dar un lucru este clar: cu totii ne dorim fericirea. Suntem meniti sa o simtim.

Atunci de ce pare sa fie asa de greu de atins? Cum poate o societatea intreaga sa o caute cu atata disperare si, totusi, sa o gaseasca atat de greu?

Poate pentru ca ceea ce credem ca ne ajuta sa o dobandim, nu face decat sa ne indeparteze de ea.

Ia in considerare aceste 9 moduri de viata care ne pot indeparta de fericirea adevarata. Fiecare dintre ele este des intalnita in viata si in intreaga lume. Dar, in loc sa contribuie la fericire, nu fac decat sa ne priveze de ea.

Moduri in care ne privam singuri de fericirea adevarata 

  1. Urmam trendul impus de societate. Societatii nu-i pasa sa ne fie noua bine. Fiecare individ isi urmareste propriul interes. Oamenii de stiinta numesc aceasta mentalitate mentalitatea de turma. De cele mai multe ori, cand te lasi dus de curent dezvolti comportamente mai degraba distrugatoare, decat datatoare de viata. Cel mai bine ar fi sa ne cautam propriile surse de inspiratie, nu doar trendul din societatea in care traim.
  2. Incercam sa le facem pe plac celorlalti. Bill Cosby a spus in felul urmator, “Nu stiu cheia succesului, insa cheia esecului este sa incerci sa faci pe plac tuturor.” Nu vom face niciodata pe plac tuturor. La un moment dat vom sustine o parere mai putin agreata – una care ne da scopul si motivatia necesare pentru a trai. Si cand o gasim, trebuie sa ne tinem de ea cu orice pret.
  3. Ne dorim bogatii. Studiile confirma in mod repetat acelasi lucru: cand nevoile noastre de baza sunt implinite, banii contribuie foarte putin la starea noastra de fericire. Si cu toate acestea, continuam sa ne dorim cat mai multi, ca si cum acesta ar fi secretul bucuriei eterne. Dar cei ce-si doresc bogatii atrag deseori si tentatii si ajung sa cada in capcana. Fericirea nu este niciodata adusa de bogatii.
  4. Ne dorim o viata perfecta. Fericirea nu este ceva ce dobandim numai dupa ce totul este perfect in viata noastra (avem jobul perfect, aratam perfect, avem un partener perfect). Daca ar fi asa, niciun om nu ar mai fi fericit vreodata. Lumea este imperfecta – intotdeauna va fi asa. Dar fericirea poate fi obtinuta daca intelegem ca perfectiunea nu este o conditie.
  5. Suntem regii propriului regat. Universul nostru se va diminua dramatic daca ne plasam pe noi insine in centrul sau. Daca traim egoist, doar pentru castigul personal, nu vom obtine niciodata implinire si fericire durabila. Vietile noastre sunt destinate sa fie traite pentru un scop mai inalt. Si doar cei ce descopera bucuria ascunsa a unei vieti altruiste vor gasi o fericire durabila.
  6. Viata noastra e o distractie continua. Lumea noastra a devenit o sursa constanta de informatii, zgomot si distractie. Fiecare lucru care ne distrage are un singur scop: sa ne controleze atentia si resursele. Cei ce-si sacrifica resursele unei curiozitati nelimitate nu vor gasi niciodata capacitatea mentala de a deveni ceva mai important.
  7. Ne dorim recunoastere. Cautarea fericirii dobandite prin recunoastere este sortita esecului din start. Lumea nu-ti va oferi niciodata aprecierea pe care ti-o doresti cu disperare. Toti sunt prea ocupati sa se lupte pentru propria recunoastere. Va trebui sa o cauti in alta parte.
  8. Ne lasam condusi de fricaDaca i se permite, frica patrunde oriunde. Iti va fura viata si potentialul. Sa traiesti viata la potentialul ei maxim cere curaj pentru a infrunta frica. Uneori dai gres. Dar fii puternic, de cele mai multe ori vei reusi – si vei deveni mai bun din acest motiv.
  9. Cautam pretutindeni fericirea. Fericirea nu trebuie cautata. Este o decizie pe care trebuie sa o luam.
fericirea

Sursa foto : http://goo.gl/Dw3qeO

Si ai tot ce-ti trebuie pentru a face aceasta alegere acum.

Tu ai decis sa fii fericit? 
https://viataverdeviu.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Exercițiu: "Cercul Puterii Personale",Semne revelatoare ale trezirii spirituale,Modalitati de a-ți crește vibrația,Lucruri care vă scad vibrațiile,Ca înăuntru,așa și în afară,Suntem fiinte spirituale intr-o experienta materiala,Puterea prezentei Eu Sunt,Trezirea spirituală II,Cum să vă creșteți frecvența,Vocea sufletului,AI GRIJĂ de ENERGIA TA!,Introspecția întâi de toate,Energia latenta din corpul tau,CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA,Ce fac oamenii cu energie pozitivă, Simptome ale schimbarii/inaltarii, Auto-motivarea forta din interior, LUCRURI CARE ÎȚI AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIEI, Unde se gaseste si cum activezi organul FERICIRII
Noua energie - noua gândire
Simona Igna

Trezirea spirituală II

Trezirea spirituală Cum să-ți reconstruiești viața după trezire Dacă ați trecut prin procesul de trezire,atunci întrebarea este cum să vă reconstruiți viața după trezire? Primul

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121