0
(0)

Sa intelegem un pic din ce inseamna multidimensionalitatea. 

Inseamna in primul rand sa fim constienti ca fiintam pe mai multe dimensiuni, atat superioare, cat si paralele. Facem parte dintr-un Sine Divin, care s-a expandat in materializare si a ales sa experimenteze existenta pe mai multe niveluri. Astfel ca noi avem Sine Superioare, de la dimensiunea in care ne aflam, in toate dimensiunile, pana in dimensiunea cea mai inalta de unde noi provenim, unde fiinteaza Sinele nostru Divin.

De asemenea, avem si Sine Paralele. Atunci cand suntem pusi in fata unei decizii importante in viata, in care avem de ales intre 2 sau mai multe posibilitati, se spune ca se creeaza un sine paralel care experimenteaza varianta sau variantele pe care nu le-am ales, astfel ca la nivel de spirit sa se acumuleze toate lectiile si invataturile din aceste posibile experiente. Sine paralele avem mai multe.

Apoi exista dimensiunile interioare ale fiintei, care exista in noi, in Universul nostru interior.

Multi doresc sa inteleaga si sa experimenteze multidimensionalitatea. Pe masura ce evoluam spiritual, acest lucru se intampla de la sine. Incepem sa devenim constienti de Sinele noastre superioare si care sunt aptitudinile lor, incepem sa avem vise lucide, in care vedem cum este viata pentru Sinele noastre paralele, si pe masura ce capatam cunoastere si profunzime de sine incepem sa experimentam si Universul interior si dimensiunile interioare ale fiintei.

Cu cat suntem mai constienti si uniti cu sinele noastre superioare si paralele, cu atat suntem mai intregi si mai puternici. Exista momente in care avem nevoie de ajutor si Cerurile nu raspund. Insa sinele noastre ne vor raspunde intotdeauna. Incearcati sa creati constient o legatura cat mai stransa cu acestea. Primul pas este exprimarea intentiei. Este suficient sa ne exprimam o intentie care sa tina de evolutia noastra spirituala, iar Universul ne va sustine enorm. Apoi conectati-va constient cu Sinele Divin, simtiti-i energia, prezenta, si rugati-l sa se manifeste in voi cat mai mult in voi si in viata voastra. Rugati-l sa va ajute sa intelegeti multidimensionalitatea fiintei voastre.

Persoanele experimentate cu meditatia se pot conecta cu Sinele Superioare, cate unul pe rand si pot vedea unde si cum traiesc acestea si care sunt abilitatile lor. 

La fel, se poate patrunde in meditatie cu intentia de a te conecta cu Sinele paralele sau pentru a face calatorie in dimensiunile interioare ale fiintei.

Calatorie placuta! https://ariendrafamily.wordpress.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.