Mulțumesc !

Mulțumesc !
3.7
(3)

Mulțumesc !

Mulțumesc !Când inima și sufletul cântă un cântec de iubire, există doar recunoștință în revărsare.
Recunoștință pentru tot ce este, așa cum este!
Cu ea o mulțumire interioară profundă, echilibru și armonie.
Cu cât devine mai recunoscător, cu atât mai multe binecuvântări curg pe orbita cuiva, pentru că, într-adevăr, recunoștința și binecuvântările sunt gemeni de suflet. Unul îl atrage pe celălalt.
Iată o practică enorm de puternică pe care o poți face în fiecare dimineață și noaptea înainte de a te culca și este într-adevăr o schimbare de viață.

Practica

Dimineața devreme, și când ai făcut timp de liniște, pur și simplu lasă puțin capul pe spate, ca și cum ai privi spre cer.
Intră adânc în inima și sufletul tău, inima sacră.
Permiteți-i minții să se liniștească.
Din adâncul tău începi să spui în repetate rânduri: ′′ Mulțumesc!” Cu cât faci asta, cu atât mai multe lucruri vor apărea pentru care să spui mulțumesc. Pentru a exprima o recunoștință din suflet pentru.Mulțumesc !
Într-adevăr, vei descoperi că, cu cât faci asta, cu atât vei găsi mai multe lucruri pentru care să fii recunoscător, lucruri simple, și mai mult decât această iubire, bucurie, frumusețe, viață însăși în toată miria ei de forme și expresii, toți cei iubiți cele din viața ta, toate care aduc acel ceva special în viața ta, oricât de umil, oricât de simplu.
Și nu uita să mulțumești propriului tău vas fizic care îți aduce binecuvântarea vieții în formă, pe această planetă.
Te vei simți înălțat și îți vei simți inima sacră extinsă. Dintr-o dată din ce în ce mai mulți vor începe să apară, pentru care ești recunoscător. Într-adevăr, uneori lacrimile de recunoștință vor cădea, iar tu te vei simți binecuvântat, în toate formele și în toate felurile.
Acum, deschide-ți brațele larg și cu fața în sus, spune simplu:

′′ Lasă ploaia binecuvântărilor să cadă!” (3 x)

Și apoi vezi și simte inima ta sacră spațiu expansionându-se, extinzând, extinzând, extinzând.
Simte-te și vezi cum cade o ploaie frumoasă de aur peste tine.
Din nou, doar spune mulțumesc!
Și apoi, dacă alegi să o faci, atunci binecuvântează toată viața cu binecuvântările pe care le-ai primit, ca act de cea mai înaltă servire tuturor ființelor sensibile de pe pământ și de dincolo.
Cu cât devii mai recunoscător, cu atât vei deveni mai sănătos și vei găsi mai mult pentru care să fii recunoscător.
Nu uita niciodată să scrii acele scrisori de ′′ Mulțumesc!” pentru a spune mulțumesc celor care fac diferența în viața ta doar prin faptul că ești acolo, și cei care te-au înzestrat cu inspirație, cu cuvinte de încurajare, și care te-au asistat atât de des în călătoria ta prin viață – aceia sunt îngerii pământului și vin în atâtea deghizări și forme și expresii.
De ce să nu suni sau să scrii cuiva astăzi, doar pentru a-i mulțumi pentru că a fost acolo sau pentru că ți-a fost alături, când ai avut nevoie mai mult sau doar pentru că ai fost acolo în viața ta sub orice formă sau mod? Poate fi cel mai mare și iubitor cadou pe care l-au primit vreodată!
Căci într-adevăr viața, – ea însăși, este un cadou divin, și la fel sunt toate acele lucruri pe care le luăm atât de des de la sine, și într-adevăr, atât de multe dintre cele mai mari binecuvântări din viață, sunt LIBERE și dăruite, dacă am avea ochi să vedem și o inimă și un suflet care să aprecieze ceea ce este generos dăruit de Divin.
Judith Kusel

Media 3.7 / 5. Numărul voturilor: 3

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: