Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Nimeni nu te poate vindeca- asta e doar în puterile tale!

immortal-758418__340

Nimeni nu te poate vindeca- asta e doar în puterile tale!

7. Tu întotdeauna ai puterile necesare pentru a te vindeca

Organismul nostru posedă mecanisme de autovindecare, el are un sistem de protecție care nu permite agenților patogeni să pătrundă. Corpul este capabil să se autogenereze prin crearea zilnică a celulelor noi. Noi putem să oprim acest proces doar dacă nu credem în această capacitate și nu-i oferim organismului ceea de ce are nevoie: odihnă, hrana și efortul necesar.

6. Doar tu te poți vindeca

Nu o va face nimeni în locul tău. Este foarte important să creezi o echipă care te va ajuta să te vindeci – participanții pot înainta cunoștințele, viziunile și susținerea lor. Însă chiar și așa, oamenii nu te pot vindeca – asta e doar în puterea ta. Aceasta este o călătorie personală de autocunoaștere și evoluție spirituală. Nimeni nu poate simți emoțiile tale, nu poate înțelege cum lucrează mintea ta sau ce gânduri ai. Alții te pot ajuta să urmărești modelele nesănătoase, dar le poți schimba doar tu.

5. Mai întâi vindecă-ți sufletul, iar după asta va urma mintea și corpul

Sufletul, mintea și corpul au necesități diferite, dacă fiecare va primi ceea de ce are nevoie, toate vor fi sănătoase. Este suficient să ignori ceva și boala va ataca totul. Vindecarea recuperează legătura dintre suflet, minte și corp.

În timp ce medicina se ocupă de corp, arta vindecării dumnezeiești ne amintește despre necesitatea de a începe de la suflet – pentru că aceasta este sursa care insuflă viață atât în minte, cât și în corp. Dacă vom începe de aici, celelalte se vor regla de la sine.

Dar care sunt necesitățile sufletului? Să trăim în bucurie și cu sens, să ne dezvoltăm și să creștem, exprimând asta prin gânduri, cuvinte și fapte.

4. Vindecă numai iubirea

Energia iubirii este interpretată de o putere vindecătoare incredibilă. Fiind direcționată în orice parte a corpului, unde este o durere sau o dereglare, iubirea capatătă putere de actualizare a sufletului și minții. În minte are loc transferul de atenție de la depistarea problemei la căutarea soluției, iar sufletul vede locul care doare și îl umple cu iubire necondiționată. Acest sentiment trăiește cu prezentul, anume acolo unde are loc vindecarea – nu în trecut și nu în viitor.

3. Iertarea eliberează în inimă loc pentru iubire 

Atunci când inima noastră este plină de frică, furie, tristețe sau dezamăgire, în ea nu mai rămâne loc pentru sentimente calde, fără de care e greu să fii sănătos. Iubirea este legată de suflet, iar iertarea de minte; ea eliberează încărcătura emoțională, ce aduce gânduri bolnăvicioase – cele ce ne provoacă comportamentul de victimă și ne determină să ne conducem viața, fără drepturi depline.

Iertarea elimină congestiile în corpul energetic, pentru ca informația care se conține în el să poată curge liber, asigurând legătura cu sufletul, mintea și corpul. Cu ajutorul vibrațiilor potrivite ea elimină fricile nesănătoase din coloana vertebrală ce otrăvesc încărcăturile emoționale în organe și mușchi. Iertarea declanșează un proces de vindecare și întărește imunitatea, iar noi devenim mai puțin vulnerabili la boli.

2. Schimbarea – iată unicul plan de acțiuni

Schimbările ne transformă gândirea și ne ajută să avansăm din trecut în prezent și din prezent în viitor. Primul pas pentru transformare este iertarea, următorul este iubirea. Atunci când ne iertăm pe noi înșine și pe cei din jur noi mărim spațiul minții pentru noi gânduri și lărgim inima pentru ca să încapă mai multă dragoste.

Atunci când ne îmbolnăvim, sufletul, mintea și corpul nostru cer o schimbare.

1. Concetrează-te pe ceea ce vrei, nu pe ceea ce nu vrei

Vindecarea se face după Legea atracției: Ceea la ce te gândești, aceea devii. Cea mai bună metodă de a verifica cât sunt de sănătoase gândurile tale este să-ți analizezi stilul de viață, relația cu alți oameni și starea de sănătate. Dacă ceea ce vei depista nu este ceea ce îți dorești, schimbă ceva.http://eushtiu.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121