Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

noutăți săptămânale youtube martie

Categorie:

Noutăți Săptămânale Youtube (#1)

Noutăți Săptămânale Youtube (săptămâna 25-31 martie)

Bine te-am regăsit!

Sper că te bucuri de o zi de vineri minunată și te pregătești cu voioșie de weekend. Am pentru tine, astăzi, câteva noutăți.

Am decis să încep o nouă serie de articole prin care vei fi anunțat, pe această cale, de ultimele noutăți video publicate pe canalul de Youtube, săptămânal.

În săptămâna aceasta am lansat 2 videoclipuri noi și te invit să te bucuri și tu de ele.

Primul videoclip, intitulat ”Reîntregirea sufletului și activarea conștiinței”, te invită la o călătorie profundă în interiorul ființei tale, concepută pentru a te conecta cu Sinele Tău Divin cu intenția de a rechema toate părțile de suflet cedate până acum în vederea reîntregirii acestuia. Și tot prin intenție vom activa propria noastră conștiința.

Acest videoclip îl poți viziona AICI.

Al doilea videoclip, numit ”Îmbunătățirea somnului liniștit” conține o meditație ghidată care să te ajute să te relaxezi și să-ți pregătești mintea și corpul pentru a avea un somn odihnitor și liniștit. Cu ajutorul tehnicilor de respirație și vizualizare vei fi îndrumat să te eliberezi de stresul zilnic și să te bucuri de o noapte cu odihnă profundă și revitalizantă.

Acest videoclip îl poți viziona AICI.

Te invit să vizionezi aceste videoclipuri, să practici meditațiile profunde ce le conțin și să te bucuri de efectele lor binefăcătoare.

Dacă îți place ce ai văzut, abonează-te la canalul de YouTube pentru a fi notificat imediat ce apare un nou videoclip. Nu uita să dai un like, să lași un comentariu și să distribui videoclipurile prietenilor interesați de aceste subiecte. În felul acesta mă ajuți să fac cunoscută munca mea și să construim împreună o comunitate mai mare care să se bucure de beneficiile acestora.

Îți mulțumesc pentru susținere! Să ai un weekend minunat și plin de bucurii !

Te îmbrățișez cu drag, Simona !

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121