Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

noutăți youtube 10

Noutăți săptămânale Youtube (#10)

Noutăți săptămânale Youtube (#10) – video publicate în săptămâna 27 mai – 2 iunie 2024

Bine te-am regăsit, suflet drag!

Sper ca articolul meu să te găsească bine și cu bucurie în suflet Astăzi, ca de obicei, vinerea, am câteva noutăți în ceea ce privește ultimele videoclipuri publicate pe canalul de Youtube în săptămâna care tocmai se încheie. Hai să vedem în continuare despre ce este vorba.

Marți, pe 28 mai, am publicat o nouă meditație ghidată, intitulată ”Unificarea Eu-lui interior cu Sinele divin”. Unificarea Eu-lui interior cu Sinele divin este procesul de conectare profundă cu esența noastră Divină. Cu ajutorul acestei meditații profunde ne lăsăm deoparte gândurile și identitățile limitative și ne deschidem către prezenta Divină din interiorul nostru. Acest proces aduce o stare de pace, înțelepciune și împlinire interioară.

Vezi AICI meditația pentru unificarea Eu-lui interior cu Sinele Divin

 

Astăzi, pe 31 mai, în ultima zi a lunii, am publicat o nouă meditație ghidată, de data aceasta intitulată ”Vindecarea sabotorului interior”. Această meditație ajuta la vindecarea saborotului interior și unificarea cu Sinele Divin.

Dacă încă nu știi, sabotorul intern, supranumit și criticul interior, este vocea adulților de suport din copilăria ta, a părinților cărora poate nu le-ai corespuns la un moment dat, poate a educatoarei sau bunicilor.

Sabotorul interior este acel arhetip care ne tine blocați în situații și/sau relații nesănătoase și care nu ne lasă să ne atingem potențialul, să ne găsim calea și misiunea în viață. El ne ține ancorați în frici, cum ar fi: frica de schimbare, de necunoscut, de eșec, de succes, etc. și ne împiedică să ne asumăm și integrăm puterea interioară.

Vezi AICI meditația pentru vindecarea sabotorului interior
și unificarea cu Sinele Divin

 

Să-ți fie de folos și nu uita că te poți abona și direct la canalul de Youtube pentru a primi de acolo notificarile care să te anunțe că am publicat un nou videoclip cu informații sau meditații ghidate pentru transformare și vindecare!

Să ne auzim cu bine și vinerea viitoare!

Cu drag,

Simona!

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Nu suntem datori nimănui,Sensul spiritual al trădării,Nivelurile de atractie
Exerciții practice
Simona Igna

Nu suntem datori nimănui

Nu suntem datori nimănui În ultimii ani se vorbește mult despre dezvoltarea personală și atingerea obiectivelor propuse. Dar aceste procese sunt imposibile fără o discuție

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121