Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

noutăți youtube

Categorie: ,

Noutăți Săptămânale Youtube (#2 )

Noutăți Săptămânale Youtube (săptămâna 1-7 aprilie 2024)

 

Bine te-am regăsit!

Sper că te bucuri de o zi de vineri minunată și te pregătești cu voioșie de weekend. Am pentru tine, astăzi, câteva noutăți în ceea ce privește ultimele videoclipuri publicate pe canalul de Youtube. Hai să le vedem împreună, în continuare.

La începutul săptămânii am publicat meditația ghidată pentru eliberarea de egregori , separarea de influențele negative ale entităților energetice colective. Cu ajutorul acesteia poți manifesta eliberarea de aceste influențe, recâștigându-ți puterea și autonomia personală.

Acest videclip îl poți accesa AICI

 

Suntem încă în coridorul eclipselor, început pe 25 martie, când a fost prima eclipsă, cea de Lună. Acesta se va încheia luni, pe 8 aprilie, cu o eclipsă totală, de data aceasta de Soare, care va avea loc în zodia Berbec. Acest eveniment astral ne va influența viața în următoarele 18 luni. Mai multe detalii găsești în video proaspăt publicat pe canalul de Youtube

Acest videoclip îl poți acccesa AICI.

 

Cum această eclipsă aduce cu ea energii puternice de curățare și eliberare, este bine să lucrăm la a le integra într-un mod lin, simplu și ușor, așa cum este pentru binele cel mai înalt al fiecăruia. Putem lucra la aceasta prin diferite metode. Una dintre ele este și meditația așa că am creat, special pentru această eclipsă o astfel de meditație ajutătoare.

În timpul acestei meditații ne vom conecta la energia profundă și transformatoare a eclipsei solare folosindu-ne de aceasta ca de o oportunitate de creștere personală și spirituală.

Meditația o poți accesa AICI.

 

Să îți fie de folos și să ne auzim cu bine și vinerea viitoare!

Cu drag,

Simona!

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Controlul și gelozia

Controlul și gelozia Controlul și gelozia nu sunt dovezi de iubire În multe cazuri, oamenii consideră că sunt iubiți dacă partenerul manifestă o atitudine dominatoare,

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121