Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Noutăți săptămânale Youtube (#6)

Noutăți săptămânale Youtube (video publicate în săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024)

Bine te-am regăsit!

În pragul Sărbătorii Pascale, îți doresc să ai parte de zile luminoase și liniștite în care să te bucuri de darul și frumusețea vieții și să reusești să descoperi bucuria simplă a existenței. Aceasta este o perioadă care ne oferă tuturor ocazia de a celebra viața, renașterea și speranța, invitându-ne, în același timp la introspecție și reflecție.

Ca de obicei, și vinerea aceasta îți arăt ce noi video au fost publicate pe canalul de Youtube și, în plus, vei avea parte de o surpriză despre care vei afla mai multe la finalul acestui articol. Dar să vedem mai întâi ce noutăți sunt săptămâna aceasta.

Marti, 30 aprilie – Conectarea cu Eu-ul Viitor | Meditație Ghidată

În cadrul acestei meditații, ești condus într-o călătorie interioară pentru a te conecta cu versiunea ta viitoare, înțeleaptă și încrezătoare. Prin exerciții de vizualizare și introspecție, vei explora potențialul și viziunea ta pentru viitor, întărind conexiunea cu scopul tău și cu direcția ta în viață.

Vezi acest video AICI.

 

Joi, 2 mai – Portalul energetic din 5 mai 2024 | Informații | Meditație Ghidată

În video publicat pe 2 mai găsești o atât informații despre portalul energetic din 5 mai cât și o meditație pentru integrarea acestor energii puternice. Un portal energetic este un loc sau un punct în spațiu care permite trecerea energiilor sau informațiilor între diferite dimensiuni sau niveluri de conștiință.

Acesta poate fi considerat ca o poartă către lumea subtilă sau către alte dimeniuni ale existenței. Deschiderea unui portal energetic poate avea diverse efecte asupra noastră și asupra întregii planete. Unii oameni pot simți o creștere a conștiiței lor spirituale, o expansiune a percepției și o înțelegere mai profundă a Universului. Alții pot experimenta schimbări în starea lor de spirit sau în modul în care percep realitatea.

În plus, acest portal energetic din 5 mai aduce modificări și în modul în care interacționăm cu energia și cu mediul înconjurător. Cu ajutorul meditației și a introspecției ne putem conecta foarte bine cu aceste energii, cu aceste schimbări.

Vezi acest video AICI.

 

Vineri 3 mai – Lună Nouă în zodia Taur din 07.05.2024 | Informații

În data de 7 mai avem Lună Nouă în Taur, moment care marchează începutul unui nou ciclu lunar și încheierea sezonului eclipselor. De asemenea este și momentul în care Mercur iese, oficial, din faza sa de umbră, ceea ce face ca această lună nouă să fie extrem de clarificatoare.

Este o perioadă excelentă pentru a reflecta asupra a ceea ce ne dorim cu adevărat să ne dedicăm timpul și asupra a ceea ce prețuim cel mai mult. Mai multe informații despre ce ne aduce această Lună Nouă găsești în video publicat astăzi.

Vezi acest video AICI.

 

Surpriza pentru abonați! Video în premieră!

Și am ajuns și la surpriza despre care vă vorbeam la început. Duminică, pe 5 mai, pe canalul de Youtube o să fie publicat un nou video care conține un Ritual pentru Luna Nouă din zodia Taur. Am decis ca acesta să poată fi vizionat în premieră de cei care îmi accesează site-ul și care sunt abonați la newsletter așa că să te bucuri de acest dar și să-ți fie de folos.

Acest video îl poți accesa AICI.

 

Nu uita că te poți abona și direct la canalul de Youtube pentru a primi de acolo notificarile care să te anunțe că am publicat un nou videoclip cu informații sau meditații ghidate! 

Să îți fie de folos și să ne auzim cu bine și vinerea viitoare! Sărbători Pascale fericite!

Cu drag,
Simona!

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121