Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Noutăți săptămânale Youtube (#7)

Noutăți săptămânale Youtube (video publicate în săptămâna 6 – 12 mai 2024)

Bine te-am regăsit!

Sper să te bucuri de o superbă zi de vineri și te pregătești cu bucurie de weekend.

Astăzi, am pentru tine, ca de obicei, câteva noutăți în ceea ce privește ultimele videoclipuri publicate pe canalul de Youtube în săptămâna care tocmai se încheie. Hai să vedem în continuare despre ce este vorba.

Marți, pe 7 mai am publicat un video care conține o meditație deosebită. Video se intitulează ”Plasa de platină” și este o meditație ghidată în care vei fi condus printr-o experiență profundă de relaxare și vindecare, în care vei explora și te vei conecta cu o plasă energetică de protecție și susținere, oferindu-ți un sentiment de siguranță și stabilitate în viața ta.

Acest video îl poți vedea AICI.

 

Și în video de stăzi, 10 mai, ai tot o meditație ghidată pe care am intitulat-o ”Activarea Codurilor ADN”, meditație în care te voi ghida pentru ca tu să activezi codurile autentice din ADN, conectându-te la esența ta interioară. Repetă această meditație atunci când simți nevoia de regenerare și reconectare.

Acest video îl poți vedea AICI.

 

Să-ți fie de folos și nu uita că te poți abona și direct la canalul de Youtube pentru a primi de acolo notificarile care să te anunțe că am publicat un nou videoclip cu informații sau meditații ghidate pentru transformare și vindecare!

Să ne auzim cu bine și vinerea viitoare!

Cu drag,

Simona!

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121