Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

noutăți youtube #9

Categorie:

Noutăți săptămânale Youtube (#9)

Noutăți săptămânale Youtube (#9) – video publicate în săptămâna 20-26 mai 2024

Bine te-am regăsit!

Sper ca articolul meu să te găsească cu bucurie în suflet și pregătit deja de a profita de zilele libere din weekend pentru a sta mai mult cu tine și împreună cu cei dragi.

Astăzi, ca de obicei vinerea, am câteva noutăți în ceea ce privește ultimele videoclipuri publicate pe canalul de Youtube în săptămâna care tocmai se încheie. Hai să vedem în continuare despre ce este vorba.

Așa cum îți spuneam și în mailul de săptămâna trecută, marți, pe 21 mai, am publicat un video cu un ritual de Lună Plină. Aceasta s-a format ieri, pe 23, în zodia Săgetător și energiile acesteia se fac simțite timp de 3 zile așa că acest ritual poate fi făcut atât azi cât și maine.

Video cu ritualul de Lună Plină îl găsești AICI.

 

Astăzi, pe 24 mai, am publicat un nou video intitulat Activarea maturității spirituale. Aceasta reprezintă procesul de dezvoltare și integrare a unor aspecte esențiale ale ființei noastre, care ne conduc către o viață mai profundă și mai autentică. Acest lucru implică conștientizarea de sine, acceptarea și iertarea, stăpânirea de sine, empatia și compasiunea, precum și trăirea în prezent.

Vezi AICI Activarea Maturității Spirituale | Meditație Ghidată

 

Să-ți fie de folos și nu uita că te poți abona și direct la canalul de Youtube pentru a primi de acolo notificarile care să te anunțe că am publicat un nou videoclip cu informații sau meditații ghidate pentru transformare și vindecare!

Să ne auzim cu bine și vinerea viitoare!

Cu drag,

Simona!

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121