Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Nu te rușina să fii tu însăți!

motivation-721822__340

Nciodată nu te rușina să fii tu însăți! Ești o creație originală, unică! Nimeni nu merge așa ca tine. Nimeni nu cântă, nu dansează așa cum o faci tu. Ai dreptul la gândurile și sentimentele tale, dreptul la dorințele și aspirațiile tale. Ai dreptul la bucuria și tristețea ta. Ai dreptul la DA și NU, dreptul de a spune adevărul, de a-ți urma calea și de a celebra asta. Ai dreptul să strici totul, dreptul la dezordine, eșec și încercarea de a te restabili și a face greșeli din nou.

Alții au dreptul să se supere, să nu fie de acord, să simtă gelozie sau chiar mânie pe tine, dar nu au niciun drept să te pedepsească pentru că ești tu însăți. Să știi că în atitudinea lor dură nu există nimic personal. Este doar propria lor durere, propriul potențial nerealizat, pe care ei nu pot sau nu doresc să-l atingă. Te umilesc pentru că sunt morți în interior, iar tu ești atât de vie, ești în contact cu sursa fericirii.

Să știți că trupul tău este perfect, chiar și cu defectele sale. Orice pată, aluniță, linie, cicatrice și fir de păr sunt situate ideal pe corp, fiecare pliu al pielii este sacru și fiecare deformare nu este o deformare din punctul de vedere al iubirii. În cântecul tău există putere și în tăcerea ta există putere. Nu pierde niciodată legătura cu această putere, chiar dacă lumea te umilește și te face să o abandonezi! Niciodată să nu-ți fie rușine de puterea ta!

Nu trebuie să fii sclavul aceastei lumi. Vocea fricii este foarte puternică, însă vocea prezenței este mai puternică. Ai încredere în tine. Iar când nu poți avea încredere, să știi că poți avea încredere în îndoielile tale. Fii mai aproape de tine. Și ascultă-mi vocea ori de câte ori ți-e rușine de tine. Sunt întotdeauna cu tine, mai aproape decât respirația. Eu sunt vocea ta, vocea interioară a iubirii de sine, vocea care îi sărbătorește pe toți și le reamintește că au dreptul să existe, că sunt ideali așa cum sunt, că sunt sfinți și iubiți în fiecare moment.

Vocea mea nu te va părăsi niciodată, chiar dacă ești bătrân; în interior vei fi mereu un copil prețios.

Autor: Jeff Foster  http://relatii.net/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121