Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

O abordare spirituala pentru a scapa de tot felul de frici

mountain-2204316__340Frica este ceva care atinge viața fiecăruia. Fie că iti este teamă de sărăcie, singurătate sau chiar de a vorbi in public, frica este prezent mereu in viata multora dintre noi. Ce este exact frica și de ce este atât de îngrozitoare? Cum poti face fata acestui lucru? Vreau sa incepi sa privesti frica dintr-o perspectivă mai spirituală!

 De ce te temi?

Cu siguranta ai simțit probabil, uneori, ca esti înfricoșat din diverse motive. Trupul tau se simte tensionat sau bolnav și gândurile tale sunt pline de groază. Acest lucru este aplicabil în anumite privințe, totuși dacă esti amenințat cu vătămare corporală, aceasta este dovada fizică reală și senzația de frică este adecvată și așteptată. Deseori însă, frica se bazează exclusiv pe atitudinea ta mentala și emoționala față de ceva.

Când iti este frică, o practică bună este să lucrezi cu propria energie.

De obicei, te temi de lucruri despre care nu le știi, nu le înțelegi sau nu le anticipezi. Acest lucru poate fi legat și de lipsa de cunoștințe sau de experiență. Gândeste-te la o situație care poate provoca o anumită anxietate, poate să faci un test. Chiar dacă cunoști materialul, simti o anumita anxietate. Aceasta se poate datora faptului că atitudinea ta mentală se gândește la cel mai grav scenariu. Evident, neștiind la ce întrebări să te aștepți, este, de asemenea, stresant. Dar, odată ce începi, îți dai seama că nu e așa de rău și temerile tale erau nefondate. Atunci când iti simți teama, este o idee bună să iti verifici gândurile și emoțiile și să le evaluezi.

Frica si energia

Ce se întâmplă? Corpul tau devine tensionat, gata de luptă. Răspunsul fricii are un efect asupra energiei tale totale în corpul și în aura ta. Energia este pregătită pentru eliberare în luptă sau fugă. În majoritatea cazurilor, temerile tale nu necesită eliberarea fizică a energiei pentru funcționare, astfel încât energia ajunge să rămână blocată. Această energie blocată poate duce la îmbolnăvire, cauzată de stres dacă nu este tratată într-un mod sănătos.

Respirația profundă și ritmică este o modalitate rapidă și ușoară de a mișca energia blocată. Fa o plimbare, danseaza sau mergi la sala de gimnastică. Chiar și cântatul poate ajuta, deoarece te forțează să respiri mai adânc. Concentrându-te pe cuvinte, de asemenea, ții mintea ocupată și nu fixată pe gândurile negative asociate cu frica și anticiparea temerilor. Meditația ajută și în acest fel, menținându-ți respirația și mintea centrate.

ALTE MODURI DE PROTECȚIE

Nu ești singur în a face față fricii. Aminteste-ti că sinele tau mai înalt te urmărește mereu. Există și îngeri și ghizi spirituali care așteaptă să ajute. Tot ce trebuie să faci este să le ceri ajutorul. Dacă lucrezi cu îngerii, Arhanghelul Mihail este un protector minunat pentru a fi chemat în momente de frică.

În plus față de ajutoarele spirituale, există și alte instrumente pe care le poti folosi pentru a scapa de frică. A purta un cristal poate ajuta la atenuarea temerilor. Există multe opțiuni disponibile.

Afirmațiile sunt un alt instrument bun pentru a fi folosit în momente de frică. Afirmarea pozitivă a faptului că ai curaj și te poți confrunta cu temerile tale este împuternicirea. Încearca să repeți o declarație cum ar fi: „Sunt relaxat și sigur în corp, minte și spirit”. Repeta afirmațiile pe parcursul zilei sau scrie-le și ține-le aproape. Iti veți antrena mintea pentru a reacționa mai pozitiv atunci când te confrunti cu situații îngrozitoare.

Frica este o parte a experienței umane. Poate fi util și poate să te alerteze de la un adevărat pericol, dar poate, de asemenea, să te copleșească inutil. Cheia este să rămâi în echilibru pe măsură ce te confrunti cu temerile tale. Din fericire, ai multe ajutoare și instrumente spirituale disponibile în călătoria ta curajoasă în viață!

Sursa:https://viitoruldezvaluit.wordpress.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121