Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Oamenii care te inconjoara

group-2537395__340Oamenii care te inconjoara iti influenteaza intr-o mare masura existenta in mod inconstient,de aceea este foarte important sa fii foarte selectiv cu oamenii care alegi sa faca parte din viata ta.

Cauta sa te inconjori de oameni POZITIVI.De oameni ACTIVI care ACTIONEAZA in directia visurilor lor.De oameni descurcareti care NU isi plang de mila,ci cauta sa-si rezolve cu CURAJ situatiile dificile prin care trec.De oameni educati de la care ai ce invata si pe care ii poti lua drept exemplu.De oameni veseli,empatici,care dau o mare importanta evolutiei si dezvoltarii lor personale,care cauta sa te incurajeze si sa te ajute si pe tine sa te dezvolti si sa evoluezi!

Renunta la oamenii toxici din viata ta.La aceia care nu te apreciaza deloc,nu te respecta,care NU cred in tine,care in loc sa te incurajeze si sa te sustina,te descurajeaza si iti spun ca tu NU poti face anumite lucruri.Oamenii care iti vorbesc urat si care te agreseaza fizic si psihic etc!

Cauta sa pastrezi in viata ta doar oamenii care te iubesc cu adevarat.Pe aceia care mereu te incurajeaza,care iti spun ca si tu POTI,care te indruma sa evoluezi,care sunt un model pozitiv pentru tine,care iti vorbesc tot timpul frumos si care te respecta cu adevarat!

Acestia sunt SINGURII care merita PASTRATI in viata ta!

Inconjoara-te de oameni care fac deja ceea ce vrei si tu sa faci,care sunt un MODEL pozitiv si constructiv pentru tine!

Sa intelegem faptul ca putem relationa armonios si avea relatii de durata,fericite si frumoase(relatii de cuplu,de prietenie etc) doar cu acei oameni care rezoneaza cu noi.Cu acei oameni care au aceleasi valori si principii de viata,care privesc viata in aceeasi directie cu noi,care au acelas sau aproximativ acelas nivel intelectual si spiritual cu noi.

Incapatanandu-ne sa ramanem in relatii,fie ele de prietenie sau de cuplu,cu oameni cu care NU rezonam,tot ce vom obtine este multa suferinta,tristete si nefericire.

NU sunt vinovati ceilalti pentru faptul ca relatiile nu functioneaza si sunt nefericite,ci noi suntem,deoarece ACCEPTAM genul acesta de relatii(fie din obisnuinta,fie din teama de a nu fi singuri,fie din teama de a nu gasi pe cineva mai bun,fie din compromis etc).Facem compromisuri peste compromisuri si ne straduim sa facem aceste relatii sa mearga,desi stim ca NU exista POTRIVIRE intre noi.

In loc sa renuntam si sa cautam sa relationam cu oameni potriviti noua,cu care putem fi fericiti,punem enorm de multa energie in acele relatii disfunctionale sperand ca intr-un final vom reusi sa le facem sa functioneze.Dar tot ce reusim e sa ne consumam energia in zadar si sa ne producem singuri suferinta.

Asadar dragii mei,pentru a avea relatii reusite(de prietenie sau de cuplu),sa RENUNTAM la cele disfunctionale in care ne aflam si sa cautam sa ne insotim doar cu acei oameni cu care rezonam,si astfel vom putea construi relatii armonioase,fericite si de durata!

Fii selectiv in privinta oamenilor din viata ta si alege sa te inconjori de aceia care iti influenteaza viata in sens pozitiv si evolutiv!Sursa.net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121