Obiceiuri zilnice ale oamenilor fericiți

Obiceiuri zilnice ale oamenilor fericiți,
0
(0)

Obiceiuri zilnice ale oamenilor fericiți

Fericirea se întâmplă prin alegere – nu întâmplător. Dacă doriți să vă creșteți sentimentul de bunăstare personală, există obiceiuri simple pe care le puteți adopta pentru a vă ajuta să vă creșteți nivelul de pozitivitate.

Formarea obiceiurilor fericite este un subiect fierbinte și toată lumea, de la Gretchen Rubin, autoarea cărților The Happiness Project și Better Than Before , până la Shawn Achor, autorul cărților The Happiness Advantage și Before Happiness , scriu despre cum să fii mai fericit. Rubin spune: „Oamenii presupun adesea că aceeași abordare va funcționa pentru toată lumea, că aceleași obiceiuri vor funcționa pentru toată lumea și că toată lumea are aceeași aptitudine și apetit pentru formarea obiceiurilor, dar din observația mea, nu este adevărat.” Și Anchor subliniază: „Trebuie să-ți antrenezi creierul pentru a fi pozitiv, așa cum îți antrenezi corpul.

Formarea unei fundații pentru fericire

Înainte de a începe orice nouă fericire, exersează-ți nevoia de a te asigura că îți construiești fericirea pe o bază stabilă. O bază pentru fericire începe cu:

    • Mananca bine. Amintiți-vă că a mânca înseamnă a vă hrăni. Încearcă să fii conștient de alegerile tale alimentare. Mâncați alimente sănătoase într-un mod care să vă simțiți conștient.
    • Făcând activitate fizică regulată. Corpurile sunt concepute pentru a fi active . Alegeți un tip de exercițiu care să vă aducă zâmbetul pe buze. Unii oameni iubesc o excursie în aer liber, alții preferă o sesiune obositoare de greutate liberă. Primul pas este doar să te ridici și să-ți miști corpul. Odată ce faci asta, îți poți lua timp pentru a observa ce alegeri de exerciții au căzut revigorante și distractive.
    • A dormi destul. Urmați ritmurile naturii. Un ciclu bun de somn urmează soarele. Intrați într-o rutină bună de somn care vă permite să vă treziți simțindu-vă odihnit.

Odată ce fundația este pusă la loc, implementarea următoarelor practici simple într-un mod care să fie ușor de gestionat și distractiv pentru tine, îți va crește sentimentul de bucurie și pace. Să începi cu un singur obicei simplu poate fi cel mai bun pentru tine, sau poți fi genul care preferă să sară pe deplin cu toate aceste metode pentru un impact maxim. Cheia pentru formarea de succes a obiceiurilor este să faci schimbări simple și măsurabile, astfel încât să nu renunți înainte ca noile obiceiuri să poată fi stabilite.

1. Petrece timp atent în fiecare zi

Indiferent dacă meditezi în fiecare zi cu răsăritul soarelui sau faci o plimbare atentă în natură în timpul prânzului, a-ți lua timp să te conectezi cu tine însuți eliberează stresul și îți permite să te relaxezi, să te conectezi și să eliberezi creativitatea.

2. Promovarea conexiunii

Oamenii fericiți se simt conectați la serviciu, acasă și în comunitatea lor. Găsirea de oameni cu care să interacționezi și care să-ți împărtășească pasiunile sau să-ți încurajeze creșterea este o modalitate de a-ți crește sentimentul de a fi parte din ceva mai mare decât tine. Voluntar. Invită un prieten la prânz. Planificați un picnic.

3. Căutați pozitivul

Căile tale neuronale se întăresc odată cu folosirea. Pe măsură ce îți concentrezi conștientizarea pe a observa lucruri pozitive, creierul tău devine din ce în ce mai bun la găsirea lucrurilor pozitive. La fel ca vechiul Unde e Waldo ? cărți, cu cât îl găsești mai des pe Waldo, cu atât devine mai ușor de găsit.

4. Comportați-vă autentic

Spune da când vrei. Spune nu când vrei. Începe să vorbești cu vocea ta adevărată sau deloc. Pe măsură ce devii mai confortabil cu cine ești, devine mai ușor să-ți exprimi cine ești.

5. Programează o oră de distracție

Majoritatea copiilor se angajează într-o activitate distractivă după alta pentru o mare parte a zilei. Distracția ar putea fi să te joci în parc, să pictezi cu degetele sau să fii citit la culcare. Ca adult, poți beneficia foarte mult introducând mici explozii de joacă în ziua ta. O cântare lungă în naveta de dimineață sau o petrecere de dans în timp ce pregătiți cina poate elibera tensiunea. Cunoaște-te pe tine însuți și folosește aceste cunoștințe pentru a te îndrepta către lucruri care par jucăușe și te lasă zâmbind.

6. Simțiți și exprimați recunoștința

Cel mai rapid mod de a crește fericirea este prin recunoștință. Recunoscând lucrurile bune din viața ta, din comunitatea ta sau din lume, atragi mai multe lucruri în viața ta pentru care să fii recunoscător.

Să știi că fericirea este o alegere înseamnă că dacă nu ești atât de fericit pe cât vrei să fii, poți schimba asta. Amintiți-vă să vă tratați cu bunătate și compasiune pe măsură ce vă îndreptați spre implementarea planului dvs. Dacă ai o zi în care te simți mai puțin fericită, în care mânia sau tristețea prevalează, amintește-ți că doar conștientizarea că vrei să simți altfel este primul pas pentru a-ți trăi cea mai fericită viață.https://chopra.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: