Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Vindecare Interioară: Sănătate și Fericire,Ce sunt mantrele?,Octombrie,Solstițiul de Vară și de Iarnă,Oamenii confundă Dragostea, Relatiile de cuplu, PLICTISEALA ÎN RELAȚIE, IERTAREA NU INSEAMNA UITARE, INSEAMNA LIBERTATE

Categorie:

Octombrie

Octombrie

Octombrie vine cu vindecare și energii foarte iubitoare pentru a ne sprijini înainte de a începe un nou ciclu, pentru că suntem în ultima fază a acestui an în schimbare 2021. Aceasta este o fază pentru noi de a lucra la stabilizare și echilibru, atribute care vor fi cheie în anul următor 2022, deoarece este, de asemenea, un an universal 6. Un an care vine să ne liniștească și să ne ajute să ne ancorăm noile vieți, după un an de schimbare și integrare constantă.

O frecvență universală de șase care indică dragoste, armonie și restaurare. Ceva esențial, atât la nivel personal, cât și la nivel planetar, după frământările trăite în ultimii doi ani. Numărul șase este reprezentat de cartea de tarot a Iubitorilor, care, pentru mine, nu se referă doar la relații fizice, ci la uniunea interioară, între contrarii, care trebuie să aibă loc înainte ca aceasta să se întâmple cu o altă ființă. Relațiile echilibrate sau cele iluminate, vin când ,mai întâi ne iubim pe noi înșine și acționăm, în orice moment, ca ființe integrate și întregi, căci prin dobândirea unui echilibru perfect și a unei unități interioare, putem să fuzionăm cu adevărat cu altul cu integritate și egalitate.

La nivel cosmic, începem această nouă lună cu Neptun cu adevărat Nod chintil. Acest lucru ne va ajuta să ne extindem în natura noastră empatică, comunicând cu intuiția noastră și, prin urmare, conectându-ne cu tot ceea ce face parte din noi și care co-creează și experimentează această călătorie umană cu noi. Tocmai devenind mai sensibili și mai empatici, începem să ne amintim din nou de unitate, după o lungă perioadă de timp de a experimenta ceea ce simte individualizarea.

Într-o lună universală de șase ani și în curând în alt an universal șase, această Lună in Balanță vine să activeze energiile armoniei și echilibrului care vor fi foarte prezente în anul următor pe care urmează să-l primim în curând. O Lună care apare și în ziua 6 din 6 octombrie la 13 grade Balanță, împreună cu Pluto direct din nou. Luna Balanței se leagă și de Marte, care este despre puterea noastră personală și modul în care o direcționăm.

Împreună cu Pluto, vom avea o oportunitate minunată de a ne recâștiga suveranitatea folosind această forță pentru a construi, vindeca și restabili, de câte ori, dacă nu suntem echilibrați, putem canaliza această energie puternică sub forma furiei nevindecate și a altor emoții, precum frustrarea și confuzia.

Această lună este despre echilibrarea precisă a impulsivității noastre, ceva cu care energiile Balanței ne vor ajuta și să învățăm cum să acționăm dintr-un spațiu împuternicit, mai degrabă decât dintr-unul nechibzuit care are ca rezultat adesea manifestarea unor rezultate nedorite.

A doua zi, Venus va intra în Săgetător. Venus, Planeta Iubirii și Abundenței din Săgetător ne va ajuta să ne eliberăm de relațiile toxice și de orice ne împiedică încă din experiență ce este iubirea adevărată și necondiționată, precum și să înceteze vechile comportamente care ne limitează, nu doar în ceea ce privește abundență dar în toate aspectele despre noi înșine și vieți.

Săgetătorul, călătorul zodiacului, este întotdeauna dornic să exploreze noi teritorii, deoarece are întotdeauna o minte deschisă, prin urmare, dacă dorim cu adevărat să experimentăm iubirea, nu cea egotică, ci esența divină autentică care este în noi și în Tot. în cadrul Creației, ar trebui să lăsăm în urmă ceea ce este confortabil, să mergem pe o cale necunoscută și să începem să eliberăm toate ideile care ne împiedică să experimentăm ceea ce înseamnă cu adevărat iubirea.

Nu există granițe cu Venus în Săgetător, nici în dragoste, nici în a fi liberi și nici în a ne exprima inimile. Aceasta este o cale de a merge în unitate, libertate și în dragoste cu Toți, iar în momentul în care ne împiedicăm să experimentăm iubirea în acest mod altruist, atunci când suntem în sfârșit capabili să ne lărgim orizonturile și să începem să experimentăm ce adevărată eliberare se simte.

Pe 8 octombrie, Ceres va deveni retrograd. Începem această lună iubitoare cu o altă invitație, pentru a ne exprima inima și adevărul personal cu dragoste. Ceres reprezintă mama și tot ce crează dintr-un spațiu dezinteresat de iubire necondiționată către Toți – abundență, îngrijire și sprjin. Când locuiește în Gemeni, ni se amintește de importanța cultivării minții noastre, dar și de a ne exprima gândurile și sentimentele, deoarece este esențial să ne exprimăm cu dragoste și respect față de toată lumea și alegerile lor personale, mai ales într-un moment în care mulți încă oscilează în frica care se creează și, prin urmare, generează în panică. Este vorba despre grija pentru ceilalți, într-un mod în care tot ceea ce scoatem la iveală prin cuvintele, acțiunile noastre sau în orice alte moduri, se face prin dragoste și mare grijă, independent de alegerile lor.

Câteva zile mai târziu, pe 10 octombrie, Saturn va fi din nou direct. Este binecunoscută deja credința mea despre faptul că nu se concentrează pe retrogradari, ci pe esența autentică a planetei și modul în care aceasta se aliniază cu alte forțe. În timp ce încerc să acționez cu integritate, pot pur și simplu să împărtășesc informațiile astrologice adecvate despre planete, pentru ca dvs. să le interpretați singuri.

Pentru mine, indiferent dacă este retrograd sau nu, Saturn, care este o forță puternică, ne ajută să ne asumăm responsabilitatea pentru alegerile noastre personale și, de aici, realitatea pe care o construim atunci când acționăm în consecință, ștergând actele inconștiente, prin simpla însămânțare a iubirii oriunde mergem și cu oricine ne întâlnim, căci așa ștergem așa-numita „karma”, care nu este altceva decât acțiunile inconștiente pe care le-am făcut, când am posedat un nivel diferit de conștiință.

Saturn ne ajută să ne aliniem cu voința noastră autentică și să o manifestăm în tangibil, unde am ajuns să ne stăpânim ca creatori, amintind că greșelile nu sunt altceva decât stăpânirea sinelui egotic și că cu cât învățăm mai mult din aceste acțiuni și alegem să acționăm în iubirea divină, cu atât mai mult vom înțelege esența lui Saturn, una pe care o avem cu toții înăuntru, întrucât tot ce vedem în macro este o reprezentare a ceea ce se întâmplă și în noi înșine.

Pe 18 octombrie, Jupiter va deveni și el direct. Acesta va fi pentru mulți un semn pentru ei că vor începe să lucreze la expansiune, deși Jupiter este întotdeauna o forță care, dacă știm să ne integrăm, ne poate servi să ne extindem în dorințele sufletului și să pășim în noi orizonturi. Aceasta este o lună pentru noi pentru a crea echilibru și, cu Jupiter, putem extinde numeroasele moduri în care putem crea mai multă armonie și iubire în viețile noastre .

În aceeași zi, avem și Mercur direct din nou. Aceasta este, după cum repet necontenit, o altă iluzie pe care o avem de pe Pământ. Credința că ne încetinește a fost creată în cadrul colectivului și hrănită pentru eoni, iar acum doar câțiva aleg să se dezlipească de el și să înceapă să se ocupe de propria experiență de viață.

Mercur este despre comunicare, exprimare și lucrul cu planul nostru mental. Este o planetă minunată pentru noi să ne aliniem și să lucrăm cu tot ce avem nevoie pentru a dizolva, la nivel mental, clar, sau dacă am făcut această muncă interioară, să învățăm cum să comunicăm dintr-un spațiu de claritate și dragoste cu noi înșine și Tărâmurile Iluminate. În niciun caz, Mercur sau orice altă forță din Univers nu are puterea, nici intenția, de a ne încetini sau de a ne face ceva, deoarece aceasta este o altă credință falsă care a fost profund implantată și care va fi eliberată, este timpul pentru noi a ne rupe de vechile credințe și a recâștiga libertatea.

Aproape la sfârșitul lunii, pe 20 octombrie, avem o lună plină în Berbec. Berbecul, ca primul semn al zodiacului, stăpânește sinele. În această lună, în calitate de ghiduri împărtășite, cei care trebuie să-și curățe liniile genealogice vor beneficia de ea, deoarece Berbecul stăpânește prima chakră și tot ceea ce ne ancorează pe pământ, pe familiile noastre și pe traumele și rănile care le purtăm legat de ea. Este timpul pentru noi să eliminăm temerile de supraviețuire, distorsiunile sângelui, esențele și programele moștenite nedorite de reptilieni și toate atașamentele karmice, ca să spunem așa.

În cele din urmă, pe 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion, împreună cu Marte, care va face același lucru pe 30 octombrie. Soarele în acest semn Apă ne invită să vizităm adâncurile ființei noastre, navigând prin apele noastre interioare pentru a lumina acele colțuri întunecate prin înțelepciunea pe care am recăpătat-o ​​în tot acest timp și îmbrățișăm aspectele „întunecate” care fac parte, de asemenea, din ceea ce suntem și din Creație – care ne face să fim întregi și Unici cu Toți.

Un timp pentru a privi înăuntru pentru a primi toate dezvăluirile pe care ni le aduc aceste ultime luni, ca ultima parte a acestui an, ne va arăta unde mergem, precum și noi modalități de a fi de asistență, ceea ce este de o mare importanță pentru ca schimbă direcția dacă linia temporală pe care am ales-o nu mai rezonează cu adevărata noastră destinație.

În octombrie ne găsim trecând pragul către o nouă destinație. Este o lună pentru noi să comunicăm cu Sinele nostru Iluminat, să ne gândim la călătoria noastră, tot ceea ce am învățat, tot ce mai avem de șters și tot ce dorim să creăm în continuare.

Acesta este motivul pentru care în această lună este atât de important să rămânem într-un spațiu de pace și armonie, astfel încât să putem discerne despre ceea ce vom crea în continuare, dintr-un spațiu de calm și o înțelegere superioară.

Am petrecut majoritatea acestui an într-o fază de integrare constantă, urmată de o descreștere adecvată a înțelepciunii. Acum este momentul să stabilizăm tot ceea ce am întruchipat anterior și să știm cum să folosim toate direcțiile și îndrumările primite, pentru crearea conștientă a noii noastre căi, una pe care nu mergem niciodată singuri, deoarece există multe altele, atât ființe / forțe fizice, cât și non-fizice, care o creează împreună cu noi și pe care le vom onora și noi.

O lună pentru a recupera puterea personală, astfel încât să putem începe să ne manifestăm dintr-un spațiu de suveranitate și, prin urmare, responsabilitate completă. Căci acum ne recunoaștem ca fiind creatori, vindecători și stăpâni ai propriei noastre experiențe de viață umană, fără a da puteri forțelor exterioare și, ca atare, vom acționa.

Vă doresc tuturor un octombrie iubitor și armonic!

Cu o iubire infinită,Natalia Albahttp://starseedsoul.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Cum ne ajuta meditatia si exercitiu,Mesajul Lui Iisus,Recunoștința,Semnificatia degetelor si mudrele
Noua energie - noua gândire
Simona Igna

Mesajul Lui Iisus

Mesajul Lui Iisus Tu te intelegi pe tine insuti in profunzime? Tu intelegi intotdeauna ce faci, toate lucrurile pe care le spui, toate motivatiile, toate

Citeste articol »
Alchimia mentala,Dezvoltarea intuiției,Creier versus Inima, Supravegheati-va calitatea starilor voastre interioare
Abundența/Prosperitate
Simona Igna

Alchimia mentala

Alchimia mentala Alchimia mentala-exercitiu practic de prosperitate Daca faci parte din marea categorie a celor care se ingrijoreaza din cauza banilor, atunci poate ca articolul

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121