Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Omul este ceea ce crede ca este

Omul este ceea ce crede ca este

Omul este ceea ce crede ca este

Daca doresti sa intelegi cum poti emite ganduri fara a fi constient de acest lucru, opreste-te chiar acum din lectura, inchide ochii si incearca sa nu emiti niciun gand timp de zece secunde.
Daca gandurile vin in ciuda deciziei tale de a le opri, vei intelege ca ele intervin in viata ta fara ca tu sa fii constient de ele. Daca mintea ta refuza sa te asculte si sa isi intrerupa procesul gandurilor timp de zece secunde, iti poti imagina cate ganduri inconstiente iti trec prin ea in doar o singura zi?

Tu poti schimba aceasta situatie si iti poti controla mintea. Tot ce trebuie sa faci in acest scop este sa practici intreruperea procesului gandurilor timp de zece secunde. In scurt timp, vei constata ca iti vei putea intrerupe sirul gandurilor timp de 10 secunde, apoi timp de 15 secunde, apoi 30 de secunde si asa mai departe, pana cand tu vei fi acela care va decide daca doresti sa emiti vreun gand sau nu. Pacea pe care o vei cunoaste atunci cand vei fi stapanul mintii tale este indescriptibila. In plus, vei ajunge sa controlezi si legea atractiei. Imagineaza-ti acest lucru!

Daca emiti gandul: „Am nevoie de bani”, vei continua sa atragi aceasta vibratie corespondenta. Daca doresti sa iesi din acest cerc vicios, va trebui sa gasesti o cale pentru a fi fericit ACUM, pentru a te simti bine ACUM si pentru a te bucura ACUM, chiar daca nu ai bani. Porneste de la premisa ca acestea sunt sentimentele pe care le-ai simti daca ai avea bani.

Banii nu aduc fericirea, dar fericirea atrage banii

Daca pana acum te-ai bucurat de o existenta perfecta, in care totul a decurs impecabil, este putin probabil sa iti doresti sa iti schimbi viata. Dorinta arzatoare de a schimba lucrurile din viata noastra se naste ca urmare a lucrurilor aparent „negative” care ni se intampla.
Aceasta dorinta arzatoare este la fel ca o flacara intensa sau ca un magnet si este extraordinar de puternica.
Fii recunoscator pentru evenimentele care au aprins in tine aceasta flacara, respectiv aceasta dorinta arzatoare, intrucat aceasta flacara a dorintei tale iti va da putere si fermitate, si iti vei schimba viata.

Omul este ceea ce crede ca este

Fiecare cuvant pe care il rostesti are o anumita frecventa. Vibratia care ii corespunde influenteaza intregul Univers chiar in momentul in care ai rostit cuvantul. Legea atractiei reactioneaza la aceasta vibratie, deci implicit la toate cuvintele tale. Atunci cand folosesti cuvinte cu mare impact, cum ar fi „teribil”, „socant” sau „oribil” pentru a descrie o situatie din viata ta, tu ii transmiti Universului un mesaj corespondent, iar legea atractiei iti aduce inapoi aceasta vibratie.
Legea este impersonala si nu face altceva decat sa reactioneze la frecventa pe care o emiti. Acum intelegi cat de important este sa precizezi exact ceea ce iti doresti si sa nu mai folosesti cuvinte cu mare impact care descriu ceea ce nu iti doresti?

Obisnuieste-te sa simti ca ai obtinut deja ceea ce iti doresti si concentreaza-te asupra acestui sentiment. Vei constata ca te simti extraordinar de bine. Cu cat te vei concentra mai mult asupra acestui sentiment, cu atat mai puternic va deveni el. Vei incepe astfel sa simti ca ai obtinut deja ceea ce iti doresti. Atunci cand vei avea aceasta perceptie, legea atractiei va reactiona automat.

Retine: legea nu da gres niciodata, deci nu va da gres nici in cazul tau.

Iti mai amintesti de perioada copilariei, cand iti imaginai tot felul de lucruri, cat de vii erau aceste imagini mentale? Exact acelasi lucru trebuie sa il faci si acum, ori de cate ori iti doresti ceva nou in viata ta. Pretinde in sinea ta ca ai obtinut deja ceea ce ti-ai propus. Spre exemplu, daca iti doresti noi prieteni, pretinde in sinea ta ca ai cei mai buni prieteni din lume.
In clipa in care vei incepe sa traiesti mai mult in imaginatie, considerand ca ai prieteni minunati si uitand de realitatea actuala, vei avea prieteni minunati.
Aceasta formula simpla poate fi aplicata in cazul tuturor dorintelor tale.

„ Omul este ceea ce crede ca este.”
ANTON CEHOV (1860 – 1904)

Progresul tau in ce priveste stapanirea legii atractiei se bazeaza pe invatarea si apoi practicarea a ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine.
Fiecare noua zi din viata ta reflecta intocmai ce ai gandit pana acum prin evenimentele pe care ti le aduce in fata. Intreaga ta lume este ca un film care iti arata incotro te indrepti. Tu nu esti nicio clipa singur, ci primesti in permanenta un feedback. Invata sa te folosesti de acesta. Observa ce ti se intampla si intreaba-te cum ai atras catre tine aceasta realitate.
Cunoaste-te pe tine insuti, si astfel vei deveni un maestru al legii atractiei.

Starea noastra naturala de spirit este bucuria. Omul are nevoie de foarte multa energie pentru a emite ganduri negative, pentru a rosti cuvinte negative si pentru a se simti mizerabil. Gandurile pozitive, cuvintele frumoase si actiunile bune reprezinta o cale infinit mai usoara.
Urmeaza aceasta cale.

Inteleptii din antichitate, care au trait cu mii de ani in urma, ne-au lasat mostenire marele adevar referitor la recunostinta. Toate religiile din lume vorbesc despre importanta acestui sentiment. Toti inteleptii si toti mantuitorii din lume au insistat in invataturile lor asupra recunostintei. Cele mai marete fiinte umane care au trait vreodata pe Pamant ne-au ilustrat prin insasi viata lor ce inseamna o viata traita in recunostinta. Prin exemplul lor, ele au devenit faruri calauzitoare pentru toate generatiile care au urmat.
Acesta este motivul pentru care Einstein obisnuia sa repete de sute de ori pe zi: „Multumesc”!https://totulpentrunoi.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Rănile copilăriei

Responsabilitatea de părinte este una uriașă. Sunt oameni conștienți de sine, bogați pe interior, echilibrați din toate punctele de vedere sau cel puțin preocupați de

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121