Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative

Omul – maestru creator fara limite

Omul – maestru creator fara limite

Dumnezeu: Ti-am dat puterea si forta, ti-am dat toata libertatea sa experimentezi tot ceea ce vrei. Ti-am dat abilitatea de a te crea pe sine asa cum alegi. Sa experimentezi orice aspect al Divinitatii pe care-l vrei. Si daca ai facut alegeri “proaste”, adica te-au indepartat de la scop, nu exista “pedeapsa”, mai traiesti o data si o iei de la capat.

Tu decizi ce vrei sa fii si ce vrei sa experimentezi singur. Eu nu vreau nimic de la tine si nu te pot opri sa alegi tot  ceea ce tu iti doresti. Singura Lege la care ai fost supus este Legea Cauzei si a Efectului.

Adevar iti spun Eu tie: viata ta se desfasoara potrivit cu intentiile tale in ceea ce o priveste. Viata este intotdeauna un rezultat al gandurilor tale despre ea. Intotdeauna capeti ce creezi, si creezi in permanenta. Eu nu judec creatiile pe care tu le invoci, hotarand daca ar fi cazul sa ti se ofere ceva. Nu Ma voi amesteca niciodata in deciziile tale. Legea Mea este legea Cauzei si Efectului, nu legea lui Mai Vedem Noi. Nu exista nimic ce tu nu poti sa ai, daca tu alegi sa ai ceva. Eu pur si simplu iti dau puterea sa invoci mai multe –  si mai multe, si mai multe.. Daca nu-ti place ceea ce tocmai ai creat, alege din nou. Treaba Mea, ca Dumnezeu, este sa-ti ofer, intotdeauna, aceasta oportunitate.

Omul – maestru creator fara limite

Boala, starea de rau, dezamagirile personale profunde sunt raspunsuri pe care le-ai ales , si calamitatile de pretutindeni sunt rezultatul constiintei de pretutindeni. Ti s-a spus ca Eu aleg aceste intamplari, ca este vointa si dorinta Mea ca ele sa apara. Si totusi, Eu nu vreau ca aceste lucruri sa existe. Eu, pur si simplu, observ cum le produceti voi. Si eu nu fac nimic sa le opresc pentru ca, a o face, ar insemna sa Ma impotrivesc vointei voastre. Aceasta la randul ei v-ar lipsi pe voi de experienta de a fi Dumnezeu, experienta pe care voi si cu Mine am ales-o.

Adevaratul sens al Liberului Arbitru este totala eliminare a limitarilor de orice fel si faptul ca , fiind UNA cu Dumnezeu, voi sunteti liberi sa creati  absolut orice vreti !

Viata exista ca un instrument al propriei voastre creatii si toate intamplarile apar, pur si simplu, ca ocazii ca voi sa decideti si sa fiti Cine Sunteti. Acesta este un Adevar valabil pentru fiecare suflet si, iti dai seama deci, ca in Univers nu exista victime, ci numai Creatori.Sursa: Conversatii cu Dumnezeu, autor Neale Donald Walschhttps://www.humanitysteam.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121