Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Omul suferă în relații dintr-un singur motiv.

trandafir-albastruToți oamenii își doresc iubire, însă la fiecare ea e diferită. Toți au nevoie de a doua jumătate, însă unii au nevoie de ea pentru o vreme, iar alții – pentru totdeauna. Dacă omul nu s-ar minți singur, atunci n-ar suferi într-o relație.

Pe cine iubiți? Ce fel de oameni vă plac? Cu cine doriți să construiți o relație? Ce fel de relație vă interesează mai exact?

E de dorit să răspundeți la aceste întrebări singuri, fără să priviți în revistele glossy și cărțile ”inteligente”, unde deja este scris ce trebuie să vă doriți. Nu trebuie să construiți acea relație de iubire care vă va obosi, dezamăgi și vă va aduce durere. Dacă nu aveți nevoie de familie, atunci recunoașteți acest lucru. Dacă aveți nevoie de mai mulți admiratori cu care nu construiți relații, atunci conștientizați asta.

Omul suferă în relații dintr-un singur motiv: se minte singur pe sine.

Aveți dorințe sincere și există dorințe impuse. Dorința de a fi un om corect și bun vă lipsește de fericire. Sunteți nevoiți să renunțați la dorințele voastre, pentru a fi buni în ochii celor din jur. Însă nu suferă cei din jur, ci voi suferiți în relație.

Fiți sinceri cu voi înșivă și conștientizați-vă dorințele. Dacă vă doriți ceea ce este condamnat de societate, asta nu este problema voastră. Aveți dreptul să aveți o astfel de iubire care vă interesează. Dacă nu-i place cuiva acest lucru, atunci nu-i acordați atenție. Permiteți-vă să trăiți în favoarea propriilor dorințe, făcându-vă astfel cei mai fericiți oameni.http://relatii.net/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121