Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Omului i se întâmplă tot ce gândeşte

head-1623792__340

Dacă tu consideri ceva ca fiind rău, acesta devine rău în mod automat. De aceea se spune: devii ceea ce gândeşti.
Tot ce gândim se materializează în existenţa noastră. Omului i se întâmplă tot ce gândeşte. Dacă acceptă în gând şi în mental boala şi bătrâneţea, de acestea va avea parte mult mai repede decat ar fi firesc. Gândul rău îl înfăptuim întâi în noi, pe plan mental, prin simplul fapt că îl acceptăm şi ne hrănim cu el şi apoi în afară spre victima spre care a fost direcţionat.

Sămânţa tuturor faptelor tale se găseşte în gândurile şi vorbele tale. Dacă gândeşti şi spui, ”nu pot să-l sufăr pe cutare”, de fapt îl ataci la nivel energetic subtil şi ceea ce sunt gand si vorbă repede ajung faptă. De aceea nu e bine să spunem lucruri agresive sau vorbe care rănesc pe alţii. Calomniind o persoană în faţa altora sau uneltind împotriva ei o ataci la nivel energetic subtil.

Nu emiteti niciodata pretentii fata de nimeni si nimic, nu faceti nici un repros nimanui. Nu reprosati nimic nici destinului, nici trecutului, nici oamenilor. Nu uitati ca orice repros al dvs. reprezinta un program de distrugere a aceluia spre care il adresati. Efectul va fi mai mare daca persoana respectiva este intr-o stare de vulnerabilitate energetica.

La om si sufletul se deschide prin spate. Tot ce vei rosti in urma omului, totul se va implini. Vorba noastra e ca o piatra aruncata in apa, de la care pornesc in toate directiile zeci si sute de cercuri. Savarsind o fapta oarecare noi continuam sa o savarsim de sute de mii de ori in subconstient. Aceasta rezonanta atrage actiuni similare. De aceea, daca ati rostit in urma cuiva un blestem veti continua in subconstient sa rostiti acest blestem oricarei persoane care v-a intors spatele, inclusiv propriilor dvs. copii.

De aceea, la toti cei care pleaca de la noi sau cu care ne intalnim sa le transmitem numai lumina, iubire si armonie. Daca nu facem acest lucru, prin subconstient vom transmite dezaprobare, suparare sau iritare. Vorbirea de rau a unui om otraveste mintea celui care vorbeste, dupa care produce perturbari in campul lui energetic si intra in suferinta.

Toate bolile fizice sunt expresia unor ganduri eronate si dispar odata cu corectia de rigoare. Dupa cum crezi asa va fi. Convingerile omului influenteaza si creeaza realitatea. Sa crezi pe deplin in tot ce vrei sa realizezi. Sa simti ca deja ai primit sau vei primi curand. Aceasta atrage foarte repede spre tine rezultatul dorit.

Sa nu emiti niciodata opinii de genul: e sau sunt gras, slab, urat imbracat, sarac etc, caci trimiti catre tine sau catre altii energii si informatii negative ce au ca rezultat ca ei vor gandi la fel despre ei insasi ori despre altii si ceea ce vor gandi nu va intarzia sa se materializeze. Sub nici un motiv sa nu spui cuiva: esti lenes, esti gurmand, esti nemernic, nu esti bun de nimic etc. fiindca toate acestea creeaza sau amplifica in el cusurul ce i se reproseaza.

Cele mai periculoase sunt vorbele rele la adresa parintilor, rudelor, sau sa dorim raul oamenilor apropiati. Sa nu compatimesti pe nimeni. Daca compatimesti o batranica cu urmatoarele ganduri sau vorbe: Doamne ce batrana sarmana, neputincioasa, bolnava etc. Cu astfel de ganduri sau cuvinte noi confirmam starea ei precara, contribuim astfel cu forta noastra ca ea sa ramana astfel. In aceasta situatie ar trebui sa gandim astfel: Doamne ajuta pe aceasta batranica. Sa nu gandesti sau sa nu spui vreodata nici chiar in gluma dorinta de a ucide pe cineva, deoarece actul mental de a ucide precede actiunea fizica efectiva. Nici un asasinat nu este posibil in planul fizic, fara a fi fost inainte realizat in plan mental. Astfel te poti afunda in mocirla unei gandiri distructive si autodistructive. Ori de cate ori auzi o cearta sau pe cineva care barfeste departeaza-te de acel om/oameni.http://oficialmedia.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Perfectiunea

Oamenii creeaza o iluzie falsa despre ei insisi, care are un impact profund asupra vietii lor. Iata cum poti scapa de de toate aceste realitati

Citeste articol »
Cum faci faţă persoanelor încărcate negativ,Comunica-ti nevoile si implineste-ti viata,Despre comportamentul asertiv,Bârfim și judecăm,Comunicarea nonviolenta,Capcanele folosite, Oamenii care te inconjoara
Exerciții practice
Simona Igna

Capcanele folosite de alţii pentru a te controla. Conştientizarea, pasul către vindecare

Capcanele folosite de alţii pentru a te controla. Conştientizarea, pasul către vindecare.Sunt tactici atât de uşor de identificat şi, cu toate acestea, atât de greu de combătut. Felul în care ceilalţi te manipulează în a juca precum îţi cântă ei este dificil de conştientizat. Odată ce o faci însă, porneşti într-o minunată călătorie a eliberării emoţionale.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121