Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

ORGANELE CORPULUI NOSTRU,Al treilea ochi,Replici prin care sa impui limite

Categorie:

ORGANELE CORPULUI NOSTRU

ORGANELE CORPULUI NOSTRU

ORGANELE CORPULUI NOSTRU SI RELATIA LOR CU EMOTIILE NOASTRE!!!!

Bună ziua, suflete dragi. Haideți ca în această postare să descoperim împreună “tainele” corpului nostru. Așa îmi place mie să zic. Sper să vă încânte acest subiect.

Ficatul:

Este responsabil de descompunerea și depozitarea și reconstrucția materiei. Dacă viața unei persoane se prăbușește și nu poate îndeplini sarcina de a reconstrui,atunci se stochează sentimente de supraîncărcare, suprasolicitare, ceea ce poate crea furie, ură și resentimente. Mulți oameni sunt de fapt suprasolicitați de circumstanțele vieții lor, dar pragul diferă mult și, desigur, Mulți oameni au diferite nevroze atunci când se simt copleșiți.

Plămâni:

Au două funcții: inspiră viața și exprimă idei prin vorbire. Dacă ai probleme cu plămânii, expresia ta este înăbușită, nu te poți exprima liber, într-un domeniu al vieții tale.

Când un cuvânt depășește un copil, copilul poate deveni fie o persoană foarte zgomotoasă, care presează mereu pe ceilalți să doar asculte, ceea ce este o suprastimulare a plămânilor, fie renunțăm, pentru că ne găsim oprimați și ne închidem comunicarea , iar apoi avem plămânii slabi.

În general, dacă ai probleme cu plămânii, este pentru că trebuie să te faci auzit și să înveți noi forme de comunicare. Și în ceea ce privește a te simți asuprit, amintește-ți că sunt anumiți oameni care se simt asupriți într-o secundă, te apropii de ei și deja se simt asupriți, asta vreau să spun. Sunt atât de plini fără a se putea scurge, de aceea toate reducerea stresului este de mare ajutor.

Meditația reduce stresul și dacă înveți să o faci corect este foarte utilă, dar dacă o faci doar pentru o perioadă scurtă de timp acest lucru nu obții efectul dorit.

Stomac:

Este asimilarea experiențelor idealurilor noastre, iar dacă stomacul simte că se întâmplă prea multe, nu se pot asimila lucrurile în mod corespunzător, atunci acest organ se poate descompune, iar rezultatul îngrijorării creează o scindare între minte și emoții.

Amintește-ți din nou că, dacă simți că este prea mult ceea ce se întâmplă, și pentru mulți oameni este adevărat, cei care au multe teme simultane, totul se întâmplă prea mult și tot timpul, fiind ei înșiși cei care creează toate acestea, deoarece sunt modele de conduită, atunci trebuie să te uiți.

Pancreasul:

Are de-a face cu zahărul și cu dulceața vieții, care poate fi deteriorată de amărăciune, mai ales de o mamă foarte amară, și sunt multe persoane care suferă de această problemă.

Rinichii:

Implică emoții și este cel mai important canal de procesare a apei, deoarece acolo sunt stocate fricile rezultate în urma traumei, care dăunează vitalității persoanei, blocându-i motivația și entuziasmul. Când frica este stocată în rinichi, individul va fi incapabil să facă față situațiilor emoționale viitoare.

Splina:

Păstrează eșecuri, dorințe de moarte, apatie și, dacă o persoană se confruntă cu mai multe dificultăți decât poate suporta, se poate renunța, se poate crede că a eșuat cu adevărat și își pierde dorința de a trăi . Sunt probleme cu circulația și digestia, lenea, pentru că sentimentele mor, și trebuie să intelectualizezi totul, și cineva simte acest tip de apatie și o îndurăm cu tandrețe, si o cam hrănim… Știți ce zic..

Inima:

Are de-a face cu dragostea, iar daunele cauzate inimii se datorează întotdeauna pierderii, atunci când cineva rupe încrederea unei persoane într-una, și asta ne duce la frică, mai multe pierderi și, de asemenea, la posesivitate, gelozie, egoism, tot ce este. deteriorare și inima este frântă.

Vezica biliara:

Este precursorul problemelor cardiace și este afectat de frica de pierdere, abandon și de toate stresurile rezultate din lipsa de încredere în viață.

Este anxietate cu privire la viitor și aici trebuie să te uiți la problema concepției, dacă părinții nu sunt pozitivi când ai fost conceput, dacă sufletul a trecut printr-un moment de traumă și nu a fost primit la noua întrupare și este mare dezamăgirea sufletului despre felul în care părinții vor avea grijă de copil, apoi apar probleme la vezica biliară.

Sânii:

Ei reprezintă aspectul nutritiv al femininului, precum și al sexualității și stochează sentimentele femeilor cu privire la sexualitatea lor și la modul în care bărbații le privesc.

Deci, dacă există traumă sexuală, represiune, resentimente față de așteptările rolului tău, atunci se poate întâmpla rău.

Picioarele:

Ne conduc înainte, ne susțin, apar probleme atunci când persoana nu a avut curajul să facă un nou pas. De multe ori se întâmplă pentru că acei oameni nu au avut sprijinul de care credeau că au nevoie și atunci încep să aibă probleme cu picioarele.

Mâinile:

Ele corespund cu dăruirea și primirea, iar problema se dezvoltă atunci când o persoană nu simte la fel ca ceilalți și nu poate găsi echilibrul potrivit între a da și a primi. Asta are de-a face cu dacă îți folosești voința sau renunți la ea.Acest dezechilibru este cauzat de un ego supradezvoltat sau de lipsa stimei de sine.

Gâtul:

Este partea flexibilă a coloanei vertebrale, este echilibrul voinței tale cu flexibilitatea. Un gât înțepenit este o atitudine rigidă, tensiunea se simte în gât atunci când rigiditatea în sine face să ții concepte rigide și acestea sunt provocate.

Păr:

Este guvernat de ficat, astfel încât căderea părului are loc din ținerea rigidă de furie. Când cineva își impune altora voința pentru a-și demonstra pur și simplu punctul de vedere, se continuă să aducă în discuție resentimentele trecute, adică să le amintească. Și sunt încăpățânați. Pot avea probleme cu părul.

Șoldurile:

Sunt punctele de echilibru, sunt energie creativă asociată cu creșterea copiilor.

Este capacitatea noastră de a sta în picioare și de a ne descurca singuri,iar flexibilitatea șoldurilor, este legată de sentimentul lor de libertate personală, iar aici ne uităm la adolescenți, în care există probleme legate de primul lor sentiment de separare de părinți, de așteptări, din direcțiile lor, avem o entitate sexuală.

Dacă cineva se predă controlului parental, în adolescență, în loc să găsească propria direcție, atunci șoldurile nu se dezvoltă corespunzător. Deci deteriorarea șoldurilor vine cu adevărat din vinovăția sexuală, așa că dacă simțim vinovății și resentimente, este pentru că le-am permis altora să ia decizii in locul nostru și nu ne-am exprimat puterea, avem și deteriorarea șoldurilor.

Tiroida:

Este locul în care depozităm furia, este dorința de putere, atitudini rigide, când tiroidele nu funcționează bine. Există o calcificare anormală în oase și, de asemenea, puteți dezvolta artrită și înapoi corpul rigid provine dintr-o minte rigidă.

Timusul:

Stochează frica și ne guvernează sistemul imunitar în așa fel încât frica face o persoană să se retragă și să se micșoreze, iar integritatea poate fi pierdută într-o situație, iar atunci când se întâmplă acest lucru organismul permite pătrunderea virușilor.

Când ai un virus, trebuie să te uiți unde a apărut frica în viața ta, unde te-ai micșorat față de o situație, trebuie să te întorci la acea situație și să ți-o imaginezi într-un mod diferit și să o schimbi, iar asta ajută la luptă.

Glandele suprarenale:

Ei stochează durerea și ne duce la complexul victimelor, mă lupt sau fug? Ei cred întotdeauna că există ceva acolo care va pune mâna pe ei și îi va urmări.

Când nu sunt dispuși să îndure cu dragoste o experiență emoțională dureroasă, acea persoană reacționează ca și cum lumea ar fi responsabilă pentru experiența sa dureroasă, uitând că fiecare persoană este responsabilă pentru propria sa creație, viața sa.

Glanda pituitară:

Stochează durerea reprimată, pentru că atunci când trăiești durere , poate fi o ușă sau poartă către o conștiință superioară, după ce judecățile glandelor inferioare sunt transmutate.

Îndurând cu dragoste durerea, aceasta este tocmai ceea ce ne permite să experimentăm dualitatea și reconcilierea, iar acest lucru eliberează toată partea de judecată și ajută glanda pituitară.

Dualitatea reprezintă bine și rău, bine și rău, pozitiv sau negativ, la fiecare nivel.

Glanda pineală:

Ai nevoie de lumină naturală, ziua, ai nevoie de entuziasm și dacă nu este suficient entuziasm în viața ta, glanda pineală nu funcționează corect, așa că trebuie să ieși în natură, pentru că natura pentru a găsi puțină lumină naturală, și că într-adevăr va ajuta.

Coloană vertebrală:

Coloana vertebrală reprezintă voința ta, puterea de voință, este așa că atunci când cineva nu își menține propria viziune, când se confruntă cu presiunea care vine din exterior, se poate avea scolioza, distorsiunea coloanei vertebrale, care este răsucită pentru că voința lui este, îndoit.

Când cineva folosește coloana vertebrală pentru a lucra spiritual,puterea noastră de voință este aliniată cu voința divină, iar unii oameni o numesc co-creare, dar este într-adevăr coloana vertebrală care se deschide către Kundalini, care este pur și simplu partea feminină care se află în coloana vertebrală și pe măsură ce devenim conștienți de asta, ea devine și ea conștientă de asta.

Organele sexuale:

Sunt reproducere,aceasta este desigur capacitatea lor de a se exprima sexual. Poate exista o incapacitate de a primi partea feminină dacă părinții și-au dorit un copil de sex opus, se poate ca cineva să se confrunte cu propria morală și să se auto-pedepsească. Sau influențele din copilărie gen: sa nu faci dragoste înainte de căsătorie ca e păcat etc sau pur și simplu, hărțuire sexuală, viol, etc.

Partea din spate:

Este ceea ce se lasă în urmă, ceea ce vrea să uite, ceea ce se află în spatele minții noastre, partea inferioară a spatelui este sprijinul, iar durerea din această parte este atunci când o persoană este supărată că nu are sprijinul pe care el sau ea crede că ai nevoie pentru a realiza ceva.

Vezica urinara:

Eliberează apă, este expresia manifestării externe a emoției tale. Dacă vezica urinară este slabă, persoanei îi este greu să-și exprime sentimentele.

Intestinul subtire:

Este etapa finală a digestiei, este începutul absorbției, oferă fundația construcției și creșterii, îți construiește personalitatea, caracterul, voința, încrederea, dar cel mai important, reflectă stările tale. important în viața noastră.

Deci s-ar putea să nu lucrăm cu adevărat atunci când o persoană a suferit o mare rușine. Acea rușine suferită în copilărie. Oamenii sunt foarte conștienți, foarte apropiați, cred că nu își amintesc sau nu se gândesc la asta, dar își amintesc de școală, de prima dată când au menstruat, de copiii cu care s-au jucat, de o rudă care i-a făcut să se rușineze.

Intestinul gros:

Are de-a face cu materia solidă și asta ne arată dacă suntem capabili să ne descurcăm bine cu toate problemele materiale.

Intestinul gros se referă în totalitate la a da drumul și a renunța la toate lucrurile care nu ne servesc, iar incapacitatea de a renunța poate fi rezultatul unei frici de pierdere. Ce pierzi dacă dai drumul? Trebuie să priviți înapoi la momentul concepției, ce anume a modelat atitudinea personalității acelei persoane.Sursa : Al Treilea OCHI

 

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

PUTEREA GÂNDULUI BUN

Orice gând are tendinţe să se prefacă în realitate.Puterea gândului se dezvoltă prin exerciţiul cugetării, prin perseverenţă. Gândirea, în conformitate cu simţul moral întăreşte chiar

Citeste articol »
Arena și masca
Documentare și interviuri
Igna Simona

TIPURI DE PERSONALITATE

O cercetare realizată la Universitatea Northwestern a analizat datele provenite de la 1,5 milioane de respondenți și arată că există cel puțin 4 tipuri de

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121