Orgoliul si smerenia

Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
0
(0)

Orgoliul si smerenia

“Iata, din marea smerenie se naste marea cunoastere”- Leonardo da Vinci
Ce este de fapt orgoliul si de ce este important sa ne indreptam atentia asupra lui?
Orgoliul sta la baza tuturor defectelor umane si a afectiunilor, intai minore si, in final, a bolilor grave. Orgoliul inseamna ca iti supraestimezi propria persoana si rolul ei, si sa ii subestimezi pe cei din jur si rolul lor, considerandu-le secundare.
Manifestarile celor orgoliosi sunt:
✅dorinta de a obtine puterea, de a se lauda si de a primi laude
✅egocentrism, egoism, ateism
✅pretentia de a fi slujiti in orice context
✅crezul ca a sluji este o umilinta nemeritata
✅supraaprecierea proprie si subaprecierea celorlalti
✅rostirea lui “EU” de foarte multe ori
Orgoliosii nu pot concepe si manifesta ascultarea fireasca, accepta numai ascultarea de frica, impusa.
Intotdeauna acestia protesteaza, sunt contra, critica, si niciodata nu participa constructiv la actiunile benefice, pe care intotdeauna le diminueaza.
Atunci cand esti orgolios, atragi, in structurile tale, entitatile malefice, mai mici sau mai mari, fapt care intr-un tarziu poate duce la mari necazuri, boala, suferinta.
Ce trebuie sa facem pentru a ne diminua orgoliul si a deveni smeriti ?
✅in primul trebuie sa constientizam faptul ca suntem orgoliosi
✅sa ne rugam in fiecare zi, cu modestie pentru noi si pentru cei de langa noi
✅sa punem interesele spirituale mai presus de acelea rationale si materiale si intotdeauna sa fim gata sa acordam ajutorul celor care au nevoie de el – dar nu-l impunem niciodata – in acest caz, intotdeauna vom deveni agresori
✅sa renuntam la dorinta si la asteptarile de a fi laudati tot timpul (la nivel spiritual lauda inseamna agresiune), recunoscand totodata si calitatile celorlalti
✅sa manifestam iubire si iertare pentru cei din jur, in special pentru agresorii nostri care ne sunt oglinda
✅sa-i ajutam pe cei sarmani
✅sa nu ii judecam pe cei din jurul nostru, poti constata faptele celorlalti dar fara judecata
Smerenia este cea mai importanta virtute umana, care deriva din Iubirea de oameni, animale, plante, pamant, cer si stele.
In concluzie,
ORGOLIUL conduce la involutie, la manifestare malefica, demonica la atragerea in structuri , chakre si biocampuri a entitatilor malefice, fapt care conduce, inevitabil, la aparitia bolilor.
Acest lucru se poate verifica si evita prin masuratori radiestezice si apoi prin terapii energetice de curatare si vindecare.Orgoliul si smerenia
Daca va simtiti storsi de energie, fara chef, obositi sau apar din senin stari precum teama, anxietate, tristete si apatie, este foarte posibil sa fi atras energii malefice care se hranesc din structurile voastre energetice. Primul pas in calea spre vindecare o reprezinta curatarea temeinica a tututor structurilor energetice, de catre un terapeut specializat. Mai apoi, prin aportul personal, va puteti pastra protejati de toate aceste atacuri malefice prin diverse metode pe care le puteti practica. Una dintre el ar fi terapia Reiki.
Cu iubire si recunostiinta,

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: