Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Orice grija a dvs are o solutie spirituala

20170524_130149Înțelegeți că există schimbări grozave și glorioide pe planeta aceasta. Mai degrabă decât să cădeți în disperare, dați-va seama că este timpul pentru sărbătoare – căci Dumnezeu este responsabil și că noi toți suntem aici pentru o mai mare bucurie. „Dar cum poate fi aceasta”, spuneti dvs. când va pierdeti un loc de muncă, o casă sau pur și simplu nu aveti idee cum să procedati!

Dacă vă pierdeți un loc de muncă, odihniți-vă și relaxați-vă fiindca sigur Dumnezeu are unul mai bun pentru dvs. Căutați unul nou prin toate mijloacele, dar mai întâi să aveți timp să vă uitați adânc în inima dvs. și să clarificați ceea ce căutați cu adevărat. Căutați-vă sufletul, descoperiți adevărul și cunoașteți profund acest lucru – atunci universul vă poate aduce ecoul dorințelor inimii dvs.. Căutarea fermă a unei modalități de a face doar bani vă va ajuta să vă îndepliniți nevoile umane, dar nu satisface niciodată sufletul, iar lecția se va repeta până când sunteți dispuși să vă aruncați în inimile dvs. și să recunoașteți adevărul în interior.

Dacă ați pierdut o casă, realizați că sunteți ghidați doar în direcții noi. Poate că acest lucru vă va simplifica viața sau va va atrage împreună familia pentru a-și strânge resursele și talentele. Poate veti trăi cu altcineva și veti face pace, sau veti fi ghidati să descoperiti noi prieteni. Poate că vă veți deplasa și veți găsi o mai mare bucurie într-o locație nouă. Poate că puterea pe care o găsiti va fi ceva ce va transforma în aur mai târziu în viața dvs. Mai degrabă decât să vă judecați sau să vă încredeți în situație, există o imagine mai mare care se va dezvălui în timp.

Dacă sunteți îngrijorați de copiii dvs., amintiți-vă că ei au fost copiii lui Dumnezeu mai întâi, înainte ca aceștia să vină în viața dvs., iar lui îi pasă de ei mai profund decât vă puteți imagina vreodată. Mai degrabă decât să le poleiți realitatea cu temerile dvs., să le oferiți speranțelor și viselor pentru viitorul lor și, cu atât mai important cu dorința dvs. de a vă asculta propriile speranțe, vise și temeri și dragostea dvs. necondiționată.

Fiecare dintre grijile dvs. are o soluție spirituală care, dacă le îmbrățișați, va duce la o soluție în lumea dvs. fizică. Ori de câte ori aveți o „problemă” în lume, priviți mai întâi să vedeți ce trebuie să învățați. Căutați inima și vedeți unde ați negat expresia, adevărul sau dorințele dvs. cele mai adânci. Binecuvântați „problema” pentru ceea ce v-a învățat atunci, când ați învățat, cereți-i să fie transformată într-o situație plină de un adevăr mai mare, care să reflecte noua conștiință.

Acestea sunt vremuri provocatoare pe planeta Pământului, dar și momente de oportunitate mare și glorioasă dacă alegeți să trăiți viața în aliniere cu spiritul dvs. și, în cele din urmă, în aliniere cu Dumnezeu. Învățați să stați liniștiți și să ascultați vocea lui Dumnezeu. Aici începeți să vă transformați realitatea exterioară, să vă desprindeți de relele lumii și să trăiți în curgerea harului divin.

https://viitoruldezvaluit.wordpress.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

A binecuvanta

Cum sa binecuvantam? Am ales sa venim pe pamant pentru a experimenta emotiile si a ne creea propriul univers. Suntem creatorii  propriului destin. Fiecare  dintre gandurile noastre

Citeste articol »
Recunostinta
Exerciții practice
Simona Igna

Recunoștința

Recunoștința Recunoștința-O calitate puternică pentru o viață împlinită Află cum să cultivi recunoștința și să o integrezi în rutina ta zilnică pentru a obține beneficii

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121