Pas cu pas catre eliberare – Planul unei schimbari durabile

Semnele procesului de transformare spirituala ,Ce sunt simbolurile energiei pozitive?,A APRECIA MOMENTUL PREZENT.SIMPTOMELE ASCENSIUNII ,Toți avem aceeași misiune, Este timpul să-ți schimbi viața, Tehnici pentru ridicarea vibratiei, Viitorul fără acțiuni zilnice este nul ., Urmeaza acesti 6 pasi simpli, CUM SA ITI PASTREZI PRIORITATILE
5
(1)

1. Ia-ti angajamentul de a te transforma.Este acesta momentul potrivit?
Atunci fixeaza-ti ochii pe obiectiv si nu le permite distragerilor sa-ti deturneze situatia.


2. Ia-ti angajamentul de a nu mai repeta greselile din trecut.
Viata inseamna invatare. Stabileste-ti obiectivul de a trece dincolo de prostia de a proceda la fel si de a te astepta la un rezultat diferit.


3. Infrunta cruda realitate a prezentului
Cand te ratacesti, primul pas  este de a stabili, pe cat de bine poti, unde te afli. Se poate sa fii nefericit si nemultumit de starea ta actuala, dar asta este realitatea ta. Sa o accepti si in acelasi timp sa-ti recunosti capacitatea de a te schimba inseamna inceputul vindecarii.


4. Incearca sa vezi infinitele posibilitati aflate la dispozitia ta in momentul prezent.
Natura universului este creativa. Ca expresia a universului, fiecare dintre noi are capacitatea de a crea ceva nou. Stabileste-ti un alt obiectiv, fa alegeri noi si se vor ivi noi posibilitati.


5. Imagineaza-ti unde ai vrea sa fii.
Realitatea ta interioara iti determina gandurile, sentimentele, cuvintele si actiunile. Imagineaza-ti o viata care sa iti ofere pacea, dragostea si vitalitatea pe care le meriti.


6. Intreaba-te ce alegeri trebuie facute pentru a transforma visul in realitate.
Imagineaza-ti ca fiecare alegere orchestreaza o cascada de consecinte. Gandeste-te la alegerile care au cea mai mare probabilitate de realizarea a realitatii in care doresti sa-ti traiesti viata


7. Creaza-ti un plan de actiune pentru a-ti pune in practica alegerile.
Pentru ca lumea ta sa se schimbe, trebuie sa-ti transformi intentiile in actiuni. Imagineaza-ti ce anume ti-ai dori sa se intample in lumea ta si treci la fapte. Fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in viata ta.

 David Simon, Deepak Chopra – Eliberarea de dependente https://www.gammaclinic-psychology.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: