Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Permite-i universului sa lucreze pentru tine

sombrero-galaxy-2401917__340

Odata ce decizi ceea ce-ti doresti,incepe sa emiti vibratia respectiva, apoi incepe vizualizarile,afirmatiile,simte ca si cum ai avea acel ceva, si retrage-te din calea universului pentru a-ti indeplini dorinta.
Este ca si cum ai fi facut ceva,si astepti,in timp ce te preocupi de cu totul si cu totul altceva.Cu cat mai mult revii la ceea ce-ti doresti,nu numai ca nu apropii momentul final,ci te interpui cu energia universului,si risti sa-l indepartezi.Cu cat te preocupi mai mult de faptul ca vrei acel ceva cat mai repede,cu atat emiti vibratia ca nu il ai.Si,automat,indepartezi.
Este foarte bine sa stabilesti actiuni,date,etc,insa nu te focusa pe momentul in care vei avea acel ceva.Mai bine focuseaza-te sa inregistrezi toate etapele prin care treci.Daca de exemplu vrei o masina,fii atent la toate semnele care iti ies in cale:caracteristicile masinii,apoi cum faci rost de bani,oamenii potriviti care iti apar,etc. Trebuie sa-ti mentii gandurile pozitive pe toate schimbarile potrivite prin care treci,si nu pe faptul ca nu ai acel ceva inca.
Foarte important este sa crezi ca tu meriti ceea ce-ti doresti. Inlatura-ti toate temerile pe care le ai,prin toate metodele la care ai acces.Daca ai probleme cu increderea in sine,este foarte probabil sa crezi ca nu meriti lucruri bune.Scrie pe o hartie toate calitatile pe care le ai,si toate lucrurile bune pe care le-ai obtinut pana acum.Si astfel, vei reusi sa-ti ridici vibratia de ajuns de mult incat sa crezi ca meriti sa ai ce-ti doresti.
Sunt momente in viata in care este bine sa gandesti,sa actionezi,si sa lasi universul sa te ajute.Identifica-le cat mai repede,si realizeaza-le.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

AUTOSUGESTIA

REPETAȚI-VĂ ZILNIC O PROPOZIȚIE! Știați că subconștientul este incredibil de receptive la lucrurile simple? Încercați și veți vedea. Dacă, de exemplu, v-ați despărțit de cel/cea

Citeste articol »
Alchimia mentala,Dezvoltarea intuiției,Creier versus Inima, Supravegheati-va calitatea starilor voastre interioare
Exerciții practice
Simona Igna

Imaginaţia

Un om imaginativ, în adevăratul sens al cuvântului, este o fiinţă creativă, sensibilă, capabilă să scrie, să compună, etc. Denumirea a fost denaturată în timp,

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121