Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Persoanele toxice si oglindirea

question-738810__340Persoanele toxice iti oglindesc ceea ce nu ai puterea sa accepti despre tine.

Daca nu poti sa te desparti de ele pentru totdeauna trebuie sa inveti sa traiesti in preajma lor.

O detesti pentru ca te ustura privirile pe care ti le arunca, o consideri prea cu nasul pe sus ca o poti inghiti vreodata, te nimiceste in fiecare clipa cu criticile si reprosurile ei, dar nu s-a nascut asa. La inceput a venit pe lume ca un om perfect, roz si catifelata ca toti ceilalti bebelusi. Insa mediul de dezvoltare al acestui tip de persoana a structurat-o in ceea ce iti este azi – o vipera care iti saraceste sufletul. Ea, ca si tine, este doar produsul cuplului celebru mama+tata=familia mea. Deci cui se datoreaza comportamentele persoanelor toxice ? Celor care i-au educat si modelelor pe care le-au avut in familia de origine sau in mediul de crestere.

Daca nu te poti descotorosi total si pentru totdeauna de persoana toxica trebuie sa inveti sa traiesti in prezenta ei.

Ca sa te poti descotorosi acum de starile urate pe care ti le creaza, inainte sa te pierzi de sine, ai nevoie sa iti formatezi modul de a percepe comportamentele lor. Trebuie sa intelegi ce se afla in spatele actiunilor, gandurilor, gesturilor pe care le face la adresa ta. Ai nevoie sa intelegi ce le provoaca drept urmare se poarta asa si traiesc in aceasta energie toxica, pe care o emana catre tine cu maxima naturalete fara sa constientizeze chiar ca este ceva in neregula cu ele.

De regula o persoana toxica se comporta ca o victima si te critica pentru ca tu esti vinovat/a de tot haosul pe care il traieste ea.Ea e ok tu nu esti!cam asta e statementul.Ai nevoie sa capeti intelegere pentru neputinta lor de a trai cu bucurie de viata in loc de abtineri, cu apreciere si iubire de oameni in loc de zgarcenie si saracie. Asa au decis ele ca le e mai bine! E randul tau acum sa decizi cum iti este tie  mai bine! Altfel, te pierzi e sinele tau. Iti consumi ani din viata ta pretioasa pentru a te avanta in lupta, a te certa, a injura din plin sau poate chiar uneori a recurge la forta fizica pentru a-ti face dreptate. Ar fi mare pacat sa treci prin asa ceva.

Dreptatea e a tuturor!In loc sa te avanti intr-o lupta ieftina, mai bine invata sa te descoperi si sa iti iei in puterea ta forta sinelui tau valoros. Indiferent ce s-ar fi intamplat in mediul in care s-au dezvoltat persoanele astea, faptul ca tu ai o problema atat de mare in relationarea cu soacra/socrul/mama/tata/cumnatii/verii/nasii/

etc incat o/il/ii consideri toxici arata ca in interiorul tau porti o latura pe care refuzi sa o integrezi si care rezoneaza la ei.

Ce refuzi sa integrezi? Ce eviti sa vezi si sa intelegi despre tine?

Persoanele pe care tu le consideri toxice iti oglindesc in cea mai detaliata reprezentare acea rana a ta pe care refuzi sa o inchizi si o ascunzi cu orice pret.Acesta este rolul persoanelor toxice din viata ta.

“Cine cu cine s’aseamana asa s’aduna”

Atragem persoanele care ne ajuta sa invatam lectiile din scenariul fiecaruia de  viata. Universul a consimtit asta.Ni se intampla tuturor. Uneori e mai usor, alteori e cu multa suferinta, dar “cat traieste omu’nvata”.

Atat timp cat te pierzi in lupta,traiesti cu durerea in suflet, cu haosul in minte si cu dusmanul in inima. Conform Venerei Kast,ura leaga mai puternic decat iubirea. Cand intelegi semnificatiile, cand accepti sa vezi ce anume din tine rezoneaza la toxicitatea celeilalte persoane, cand integrezi parti refuzate din tine, in sufletul tau se asterne pacea si incepi sa traiesti in armonie, cu multumire si recunostinta pentru miracolele vietii chiar daca persoana toxica ramane in apropierea ta. Intelege si vei iubi cu toata fiinta ta. Intelege si vei trai mai mult si mai frumos.Intelege si te vei primi inapoi in toata splendoarea pe care o insemni.

Atentie la ego.El se aventureaza in lupta si nu se va da inapoi de la nimic.E o carte pierzatoare.Iesi din jocul murdar si sadic al toxicitatii pentru ca esti mult mai mult decat atat. Poti sa ai intelegere pentru neputinta umana.Cand intelegi inchizi rana dupa rana si eliberezi potentialul tau real. Viata mai buna pe care ti-o doresti sta in puterea ta!

E dreptul fiecaruia prin nastere sa isi traiasca viata asa cum isi doreste cu mintea, cu inima si cu sufletul!Sursa:internet

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Viata fara limitari

“Nu-ti poti rezolva problemele folosind aceeasi mentalitate cu care le-ai creat.” A.Einstein Unul din motivele pentru care multi oameni esueaza este ca ei nu sunt

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121