Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Piramida Conștiinței

Categorie:

Piramida Conștiinței

Piramida Conștiinței

“V-am mai vorbit despre Piramida Conștiinței făcută de David Hawkins,am atașat piramida și ce înseamnă fiecare nivel in parte.
Deși putem atinge, pentru perioade scurte de timp, niveluri diferite, exista un nivel care defineste starea noastra obisnuita. O crestere de la un nivel la altul are ca rezultat o schimbare semnificativa in viata noastra.
1️⃣ #Nivelul rusinii care se află la👉 20
La acest nivel, esti dominat de nevroză . Ești timid, retras, introvertit. Devii paranoic, crezand ca toata lumea te judeca si incepi sa ai halucinatii. Cand ti-e rusine, incepi sa compensezi prin perfectionism, prin rigiditate, si incepi sa devii un extremist moral.
2️⃣ #Nivelul vinovatiei 👉30
La acest nivel, ori esti manipulat si pedepsit, ori pedepsesti manipuland. Cel mai mare lucru care te preocupa este pacatul, incepi sa actionezi din vinovatie si s-o proiectezi asupra altora.
3️⃣ #Nivelul apatiei 👉50
La acest nivel domina disperarea, lipsa sperantei. Viata pare fara rost, viitorul pare fara rost. Traiesti intr-o stare generala de neajutorare. Esti dependent de ceilalti iar altii te percep ca pe o povara de care trebuie sa aiba grija.
4️⃣ #Nivelul doliului sau amărăciunii 👉75
La acest nivel, traiesti predominant intr-o continua melancolie, fiind trist pentru ce ai pierdut. Incepi sa vezi tristete peste tot in jurul tau. Tristete pentru conditiile vietii, incepi sa privesti viata in sine ca fiind trista. Crezi ca nu poti inlocui ceea ce ai pierdut sau ce a simbolizat pentru tine.
5️⃣ #Nivelul fricii 👉100
La acest nivel, frica îți limitează creșterea ca persoana si duce la inhibitii. In acel moment, cauti lideri puternici care par ca si-au cucerit fricile si crezi ca ei vor fi cei care te vor scoate din culmile disperarii si te vor elibera din “sclavie”.
6️⃣ #Nivelul dorintei 👉125
La acest nivel,când esti in “dorinta”, lucrul asta te poate motiva sa participi intr-o gama larga de activitati “umane”. Insasi economia se afla la nivelul dorintei. Dorinta face sa investim efort, sa atingem obiective si sa obtinem premii. Insa dorinta este si nivelul dependentei: de alcool, de tutun, de droguri. Este nivelul acumularii si al lacomiei. De ce nu functioneaza? Pentru ca satisfacerea unei dorinte este inlocuita de alta dorinta, nesatisfacuta. La nivelul asta, ramai obsedat sa acumulezi din ce in ce mai multi bani, mai ales fara un scop final pentru ei.
7️⃣ #Nivelul furiei 👉150
La acest nivel, dorinta duce la frustrare, iar frustrarea duce la furie. Aceasta poate duce, mai departe, la actiune distructiva sau la actiune constructiva. Furia te poate catapulta spre independenta sau te poate schimba in rau. Poate duce la ura si poate avea un efect coroziv in toate ariile vietii tale.
8️⃣ #Nivelul mandriei 👉175
La acest nivel ajungi in momentul in care ai autoritate in domeniul tau. Nivelul la care majoritatea vor sa ajunga. Mandria pare frumoasa, insa e frumoasa doar in comparatie cu nivelurile anterioare. In societate, mandria are o reputatie buna si e incurajata frecvent, insa e vulnerabila, deoarece e dependenta de conditiile exterioare. Daca acele conditii exterioare nu mai sunt implinite, te poate catapulta inapoi in cele mai de jos niveluri ale constiintei. Partile negative ale mandriei sunt aroganta si negarea lucrurilor care nu se incadreaza “in tipar”, blocand cresterea ta ca persoana.
9️⃣ #Nivelul curajului 👉200
La acest nivel,incepi sa devii cu adevarat puternic. Incepi sa explorezi si sa experimentezi lucruri noi, si devii stimulat de lucrurile pe care le faci. In “curaj”, ai energia sa inveti lucruri noi, iar cresterea si educatia nu mai sunt lucruri asa de mari pentru tine. In “curaj”, ai capacitatea de a-ti privi frica in ochi si de a creste, in pofida faptului ca ea inca exista acolo.
🔟 #Nivelul neutralitatii sau încrederii 👉250
La acest nivel, incetezi sa mai privesti lucrurile in alb sau negru. Incepi sa nu mai fii rigid in lucrurile pe care le faci, devii flexibil si incetezi sa mai judeci in general. Cand lucrurile nu iti ies asa cum vrei, nu te mai simti infrant, nu te mai simti speriat, nu te mai simti frustrat. In “neutralitate”, poti sa spui cu usurinta “daca nu obtin lucrul asta, nu e nici o problema, o sa-l obtin pe altul”. E nivelul la care nu mai esti intimidat cu usurinta. Nu incerci sa demonstrezi nimic, nu esti interesat de conflict sau competitie, nu vrei sa controlezi comportamentul altor persoane. Incepi sa detii cu adevarat stabilitate emotionala.
1️⃣1️⃣ #Nivelul dispozitiei sau optimism 👉310
La acest nivel vei avea parte de cea mai rapida crestere. E nivelul la care ti-ai depasit problemele din viata ta si esti dispus sa participi la tot ce inseamna VIATA. De-abia acum devii cu adevarat prietenos, succesul aparand automat. Incepi sa lucrezi pe orice tip de post e nevoie, si nu te simti inferior atunci cand te ocupi de “munca de jos”. Incepi sa fii empatic la nevoile celorlalti, sa-i ajuti pe ceilalti si sa contribui la bunastarea societatii.
1️⃣2️⃣ #Nivelul acceptarii sau iertării 👉350
La acest nivel de “acceptare”, incetezi sa mai obtii bucurie din lucrurile exterioare tie. Nimic din ceea ce exista in afara persoanei tale nu are capacitatea sa te faca cu adevarat fericit. Iubirea nu mai e oferita sau luata inapoi de catre altcineva, ci este generata din interior. Devii activ in viata, fara sa ai vreo intentie ascunsa. Nu mai esti interesat doar sa determini “ce e bine” si “ce e rau”, ci esti dedicat sa rezolvi problemele reale pe care le au restul oamenilor. Muncile grele nu te mai sperie, ba chiar iti creeaza placere. Incetezi sa mai discriminezi si sa fii intolerant. Obiectivele pe termen lung devin prioritare in fata celor pe termen scurt.
1️⃣4️⃣ #Nivelul ratiunii sau înțelegerii 👉400
La acest nivel,ai ajuns la ceea ce înseamnă știință și medicină. Este nivelul laureatilor premiilor Nobel. Insa ratiunea, ca lucru intrinsec, nu constituie un ghid spre adevar. Ratiunea este cel mai eficient lucru intr-o lume tehnologica, insa, in acelasi timp, reprezinta un blocaj major in a obtine niveluri superioare de constiinta.
1️⃣5️⃣ #Nivelul iubirii 👉500
La acest nivel, In general, dragostea, in societate, reprezinta o combinatie ale urmatoarelor elemente: atractie fizica, posesivitate, control, dependenta, eroticism si noutate. La baza, toate lucrurile astea ascund defapt sentimentul de furie si dependenta pentru persoana sau lucrul pe care-l iubesti. Dragostea adevarata este dragostea neconditionata, neschimbatoare, permanenta. Nu fluctueaza, deoarece nu este influentata de nici un factor extern. Dragostea adevarata e un mod de a interactiona cu lumea: iertand, ingrijind si suportand. Acesta e nivelul adevaratei fericiri.
,1️⃣6️⃣ #Nivelul bucuriei și recunoștinței 👉510
La acest nivel,vei simti vindecări , nivelul compasiunii si al spiritualitatii. Nivelul la care ai o atitudine pozitiva in fata oricaror necazuri din viata ta, oricat de grave ar fi ele.
1️⃣7️⃣ #Nivelul fericirii 👉540
La acest nivel,vei intelege că totul este viu si radiaza energie. Nivelul marilor invatatori spirituali ai istoriei. Este nivelul la care religia formala este inlocuita de spiritualitate pura, facand-o astfel inutila.
1️⃣8️⃣ #Nivelul păcii 👉600
La acest nivel,ajung prea puțini oameni,este cel mai inalt nivel al constiintei umane, unde umanitatea se amesteca cu divinitatea. Extrem de rar.
Nivelul lui IISUS , Krishna, Buddha, fiind 1000
👉Chiar și numai a te gandi la persoane de la nivelul acesta iti poate ridica constiinta. Este identificarea sinelui cu intreg universul, reprezentat prin transcendenta ego-ului.
👉Totul din mediul tau va avea un efect asupra nivelului de constiinta. TV-ul. Filmele.
Cartile. Paginile de internet.
Oamenii. Locurile. Obiectele.
Mancarea.
👉Daca esti la nivelul ratiunii a te uita la stirile de la TV (care sunt predominant la nivelul fricii si al dorintei) iti va cobora temporar constiinta.
👉Daca esti la nivelul de vina, stirile TV de fapt iti vor ridica vina .
David R. Hawkins
Să vă fie cu folos
LUMINĂ și IUBIRE 🙏💖
Ar putea fi o imagine cu text care spune „1000 Log 600 Pace PIRAMIDA CONȘTIINȚEI 540 510 500 Fericire Recunoștință lubire Dr. David Hawkins Sincronicități si întâmplări extraordinare 400 Întelegere 350 310 Performanțe de vârf făra stres 250 Nivelul| DE CONSTIINTA Bună-dispoziție și productivitate lertare Optimism Încredere Curaj Mandrie Furie Dorință Frica Amărăciune Apatie Vină Ruşine 200 175 150 125 100 75 50 30 20 โท inafaraZonelde afara Zonel de Constiință (Blocati in sentimente negative) Hiperactivitate Inerție”

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Supărarea ca metodă de manipulare,Prognoza intuitivă,Eliberarea iluziilor,Eliberarea rușinii,SIMPTOME ALE CHAKREI COROANEI SUBACTIVE,Puterea vibrației personale, Schimbarea necesita curaj
Exerciții practice
Simona Igna

Eliberarea rușinii

Eliberarea rușinii Dacă doriți să știți ce vă împiedică să vă trăiți cea mai bună viață, răspunsul este cel mai probabil să implice Rușinea. Dr.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121