Portalul Leului 88

Portalul Leului 88,Puterea cuvintelor,Succesul–secrete ale oamenilor prosperi
5
(1)

Portalul Leului 88

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în 2020, dar a fost actualizat pentru 2022.

Ce este portalul Lionsgate 88?

Portalul Lionsgate 88 este deschiderea unei porți galactice care furnizează energie de înaltă frecvență în ființele noastre, permițându-ne să renaștem energia spirituală și energia spirituală a Mamei Pământ. Această energie de înaltă frecvență poate fi folosită pentru a ne deschide centrele energetice, a inspira idei noi, a ne ridica conștiința și a ne îmbunătăți capacitatea de a primi descărcări psihice.

Cum este activat portalul?

Portalul Lionsgate este activat de răsărirea stelei Sirius, aceasta are loc de la sfârșitul lunii iulie până la mijlocul lunii august, însă numerologia lui 8/8, iar Soarele ajunge la jumătatea distanței sau 15 grade ale Leului. zodiac în acest moment (apogeul energiei Leului), a făcut data de 8 august, ziua în care sărbătorim portalul.

Sirius este considerat Soarele nostru spiritual, așa că răsărirea și întoarcerea lui Sirius au fost văzute de astrologii antici ca renașterea energiei noastre spirituale și a energiei spirituale a planetei. Răsărirea lui Sirius a corespuns și cu sezonul ploios și cu inundarea Nilului, susținând și mai mult această idee de renaștere prin ploaia hrănitoare. Unele culturi au folosit și răsărirea lui Sirius pentru a semnifica începutul noului an.

Spune-mi mai multe despre Sirius…

Sirius este una dintre cele mai strălucitoare stele de pe cer și este cunoscut sub numele de Soarele nostru spiritual. În timp ce Soarele nostru pământesc luminează lumea noastră fizică, care este o iluzie, Soarele nostru spiritual luminează adevărul sufletului nostru atemporal. Anticii erau foarte în ton cu steaua Sirus, deoarece credeau că aceasta este poarta spre cer și casa ființelor cu vibrații superioare. Ei credeau că energia lui Sirius purta o înțelepciune foarte avansată pe care o putem folosi și folosi ori de câte ori Sirius era puternic pe cer.

În timp ce Soarele nostru este responsabil pentru radiația de viață pentru corpurile noastre fizice, Sirius este responsabil pentru a radia viața pentru corpurile noastre spirituale. Acesta este motivul pentru care deschiderea Portalului Lionsgate poate aduce treziri și ne poate ridica conștiința la noi culmi.

În astrologia modernă, Sirius este asociat cu libertatea și tehnologia avansată.

Ce semnificație are 8/8?

88 în numerologie reprezintă infinitul și activarea ADN-ului, permițându-ne să luăm această energie Sirius și să o infuzăm în miezul ființei noastre. De asemenea, putem debloca și îmbunătăți memoria celulelor noastre, permițându-ne să aducem mai multă vindecare, pace și iubire în ființa noastră.

Gândiți-vă la „Mesaje ascunse în apă” de Dr. Emoto, care a surprins forma cristalelor de apă pe baza vibrațiilor din jur. Corpul nostru este în mare parte apă și milioane de aceste cristale de apă trăiesc în noi. Putem folosi această energie Lionsgate Portal pentru a ne asigura că cristalele noastre vibrează armonios și sunt întregi și complete în structura lor. Numărul 8 reprezintă, de asemenea, infinitul – sufletul infinit care suntem și călătoria infinită pe care o facem.

De ce se numește Poarta „Leilor”?

Înălțarea lui Sirius, pe care astrologii antici au celebrat-o ca renașterea Spiritului, se întâmplă să aibă loc chiar în inima Sezonului Leului, care este condus de Leu. Pe 8 august, Soarele trece de 15 grade de Leu, care se află la jumătatea zodiacului. Atingerea acestui punct de jumătate semnifică, de asemenea, punctul de mijloc astrologic dintre solstițiul din iunie și echinocțiul din septembrie. Atingerea acestui punct de jumătate se spune că subțiază vălul dintre tărâmul spiritului și „lumea 3D”.

Ce mesaje canalizate în jurul Lionsgate ați primit?

În mesajele canalizate, mi s-a transmis că portalul Lionsgate este strâns legat de atlanți. Deși acest lucru nu avea sens la început, printr-o investigație, am descoperit că există o teorie conform căreia atlanții au stocat informații importante într-o cameră din partea de jos a Sfinxului. Deși nu a fost descoperită nicio cameră, teoria este că, pe măsură ce Sirius se ridică, acesta acționează ca o cheie pentru a debloca această cameră și informațiile de la atlanți. Nu este clar dacă aceste informații sunt descărcate și primite intuitiv de cei care sunt deschiși la ea sau dacă există suluri fizice, tablete sau cristale într-o cameră reală. După cum am menționat, nicio astfel de cameră nu a fost niciodată descoperită (încă!), totuși, primirea acelui mesaj de la ghizii mei m-a condus în această călătorie de descoperire – așa că faceți din ea ceea ce doriți!

Este portalul Lionsgate Portal 88 pentru magia neagră?

Toate portalurile stelare, porțile galactice sau evenimentele cosmice pot fi folosite pentru magie întunecată, dacă acesta este scopul. Energia portalului Lionsgate 88 este puternică, dar o putem folosi pentru a sărbători renașterea și revenirea energiei noastre spirituale. Poți folosi Portalul Lionsgate pentru a chema înapoi toate piesele din spiritul tău pe care simți că s-au pierdut sau s-au ascuns pe parcurs. Puteți folosi portalul Lionsgate pentru a vă renaște energia și pentru a vă simți bine în interiorul corpului. Cum folosești această energie depinde de tine, așa că folosește-ți intuiția atunci când lucrezi cu energia și încearcă să nu hrănești niciun gând negativ.

Iată câteva lucruri pe care ne putem stabili intenția de a experimenta în cadrul Lionsgate:
 • Vindecări ale inimii:

    portalul Lionsgate activează chakra inimii. Rănile vechi sau chiar actuale ale inimii se pot ridica pentru vindecare. Ne putem simți în sfârșit eliberați de orice durere sau tristețe care ne-a împovărat inimile. 

 • Trezirea celui de-al treilea ochi:

    portalul Lionsgate activează și chakra al treilea ochi. S-ar putea să ne simțim mai intuitivi sau să învățăm ceva nou despre felul în care intuiția ne vorbește. Intuiția noastră va fi probabil puternică și dacă acest lucru este ceva cu care vrem să lucrăm mai mult, portalul Lionsgate este un moment excelent pentru a începe. 

 • Deschideri de chakre superioare:

    în timp ce avem șapte chakre principale sau centri energetici în corpul nostru, avem și sute de  chakre mai mici, mai sensibile ,  care pot fi activate și trezite în timpul Portalului Lionsgate. Acest lucru ne ajută să accesăm o nouă înțelepciune și o cunoaștere spirituală superioară.

 • Descărcări psihice:

    cu energia vibrațională înaltă de la Sirus care ne străpunge drumul, este mai probabil să primim descărcări psihice. Acestea pot veni prin visele, viziunile,  ghizii spirituali  și îngerii noștri sau pur și simplu auzind lucruri în timp ce ne aflăm într-o stare de relaxare. Meditația și  scrierea automată  sunt modalități excelente de a vă deschide la această energie și de a primi îndrumare.

 • Vizite:

    anticii credeau că Sirius găzduiește cerul, îngerii și ființe de altă lume. Sub energia portalului Lionsgate, avem mai multe șanse să primim mesaje, vise,  semne și vizite de la cei dragi care au murit și de la ghizii noștri spirituali și îngerii păzitori. Întâlnirea cu ființe extraterestre poate fi, de asemenea, mai probabilă.

 • Libertatea:

    una dintre cele mai puternice vibrații de la Sirius este această energie a libertății. Ideea este că Soarele nostru pământesc luminează această lume fizică care este o iluzie. Dar Sirius ne luminează sufletul și corpurile spirituale, care este adevărul. Înțelegând acest lucru, dobândim un sentiment de libertate.

 • Pace

   : Sirius are și vibrații foarte pașnice, așa că petrecerea timpului în natură și meditație este o modalitate excelentă de a profita de această energie pașnică și de a o folosi pentru vindecarea și restabilirea minții, corpului și sufletului.

 • Tehnologie:

    Sirius este, de asemenea, asociat cu o tehnologie foarte avansată. Dacă aveți o nouă inovație tehnologică sau doriți să începeți un site web, blog, aplicație sau orice altceva legat de tehnologie, aceasta ar fi o energie grozavă de folosit în avantajul dvs.

 • Creativitate:

    Lionsgate este, de asemenea, un moment extrem de creativ și oportunitatea perfectă de a încerca un nou proiect creativ sau de a acționa într-un proiect creativ pe care ai căutat să demarezi.

 • Citiri de cristal:

   Pentru a vă ghida prin energia portalului Lionsgate, am făcut echipă cu Elina Allais pentru a crea o citire de cristal de descărcare digitală. În această lectură, vi se vor afișa trei cristale. Folosind intuiția ta vei alege imaginea cu care rezonezi cel mai mult și vei primi un mesaj ghidat. Verificați descărcarea digitală aici . Pentru cele mai bune rezultate, utilizați după oricare dintre ritualurile Lionsgate furnizate mai jos.

Energia Lionsgate ne poate conecta cu cerul cosmic, cu frecvențele galactice, cu ființele de dimensiuni superioare și cu propria noastră intuiție.

De asemenea, poate activa vindecarea inimii, extinderea înțelepciunii spirituale și ne poate ajuta să ne trezim la adevăratul nostru potențial.

Pe Lionsgate 88, setați o intenție despre cum doriți să utilizați această energie și apoi creați un ritual sau o practică care vă permite să utilizați și să lucrați cu ea.https://foreverconscious.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: