Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Poti sa traiesti doar in prezent: nu in trecut, si nici in viitor.

plant-66809_960_720Pentru foarte multi oameni este foarte dificil sa se focuseze in prezent pe ceea ce-si doresc, si sa stea intr-o vibratie pozitiva, pentru a manifesta ce-si doresc. Si asta din cauza faptului ca au anumite traume din trecut, care in prezent ii impiedica sa acceseze ce-si doresc, ca si cum ar avea o piatra de moara legata de picioare, si nu pot sa se desprinda de ea.

Trecutul este foarte important, si trebuie sa-ti fie profesor. Se spune ca ni se tot repeta anumite intamplari negative din cauza faptului ca nu invatam ce trebuie sa invatam. Prin intermediul anumitor tehnici putem sa ne dam seama ce anume trebuie reparat, sau indreptat din ceea ce s-a intamplat in trecut, tocmai ca pe viitor sa nu se mai repete. Gandeste-te ca este ca si cum ar fi un fel de examen, pe care il tot repeti, si nu reusesti sa-l treci. Este clar ca trebuie sa abordezi situatia intr-un alt mod.

Daca nu stii ce anume ai de invatat din ceea ce s-a intamplat in trecut, ar trebui sa stii ca sunt tot felul de tehnici pe care le poti aplica, si care te pot ajuta: rugaciuni, meditatii, lumanari, cristale, aromaterapie, tot ce tine de terapii complementare.

Trebuie sa-ti treci pe o foaie tot ce inseamna frici ale tale, si cand anume s-au declansat. Daca iti spui ca este normal ca fiecare om sa aiba frici, ar trebui sa stii ca nu este normal. Orice descoperi ca nu este in regula cu tine, trebuie reparat, inclusiv emotii declansate in trecut in urma unor experiente nefaste. De fapt, nimic nu se intampla fara acord divin. Daca ai trecut printr-o tragedie, intreaba-te ce anume ai facut, ca s-o manifesti in planul fizic.

Elibereaza-te de tot ce inseamna energii din trecut. Tot ce ai in prezent si asociezi cu un eveniment neplacut din trecut, inlatura. Macar o data pe saptamana, arunca sau doneaza lucruri pe care le detii. Decide sa te ierti pentru tot ce ai gandit sau facut in trecut, si iarta-l si pe Dumnezeu pentru toate datile in care ai dat vina pe El pentru tot ce ti s-a intamplat.

Poti sa traiesti doar in prezent: nu in trecut, si nici in viitor. Ai nevoie sa vindeci si sa repari trecutul, si sa-ti reiei toata forta de care dispui, cu ajutorul careia vei putea sa-ti creezi un viitor luminos. Gandeste-te ca iti esti dator tie sa ai un viitor mai bun, chiar decat cel pe care ti-l imaginezi acum. Asadar, ce energie negativa trebuie sa inlaturi in prezent din viata ta?

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121