Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Prețuiește-te pentru ceea ce ești

face-109969__340

Este un mit faptul că dacă ne iubim suntem egoiști. Adevărul este că acesta e cel mai bun lucru pe care putem să îl facem atât față de noi, cât și față de alții. Persoanele din jurul nostru vor avea doar de câștigat dacă tu vei emana o aură bună.

Trebuie să devii o persoană importantă pentru tine însuți. Atunci viața ta se va îmbunătăți drastic.

1. Nu te mai compara cu alții

Compararea cu alții este o bătălie pe care niciodată nu o vei învinge. În acest context nu doar ne punctăm defectele, dar și simțim un intens sentiment de inferioritate. Procesul de comparare îți distrage atenția de la calitățile tale și te împiedică să fii obiectiv.

Concentrează-ți atenția asupra lucrurilor care merg bine în viața ta. Fixează-ți atenția asupra ta.

2. Schimbă ceea ce nu îți place

Nu te mulțumi cu puținul sau cu ce e mai rău, încearcă să schimbi lucrurile care te deranjează. Dacă te auto-iluzionezi ca să fii mulțumit cu o viață mediocră, atunci nici nu vei avea alta.

3. Fii recunoscător pentru ceea ce ți se întâmplă

Apreciază chiar și lucrurile nesemnificative, dar care au un efect pozitiv asupra ta. De asemenea, este foarte important să valorifici aportul pe care îl aduci în dezvoltarea societății prin personalitatea ta.

Cu cât ești mai recunoscător pentru ceea ce ai, cu atât mai mult evenimente favorabile vor avea loc în viața ta.

4. Creează relații sănătoase

Petrece-ți timpul în prezența oamenilor care au importanță pentru destinul tău. Alege persoane care te alimentează cu energie pozitivă, care te motivează să fii autentic și te încurajează să îți urmezi visurile.

Față de ei vei putea să îți deschizi inima, iar în final, să te bucuri necondiționat de viață.

5. Învață să spui Nu

Nu trebuie să accepți să faci lucruri care merg în defavoarea ta. Dacă te vei sacrifica de dragul altor peroane fără a primi nimic în schimb, vei acumula resentimente.

Cuvântul “Nu” poate fie eliberator, deoarece atunci când refuzăm o acțiune care poate fi nocivă pentru noi, ne manifestăm iubirea față de propriul eu.

6. Creează niște limite adecvate

Pentru o relație, stabilirea unor limite este esențială. Stima de sine și față de propriile drepturi îi vor influența pe alții să îți respecte personalitatea.

7. Ascultă-ți inima

Pentru a trăi o viață de calitate trebuie să îți asculți nu doar rațiunea, dar și sentimentele. În acest sens, fiecare zi trăită va prinde culoare.

http://devorbacutine.eu/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Chakra Radacina

Cum să știi că treci printr-o actualizare a chakrei rădăcina/bazala Chakra rădăcinii este situată la baza coloanei vertebrale. Aceasta este și prima chakră care se

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121