Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Prezent plin de iubire și bucurie,

Prezent plin de iubire și bucurie

Prezent plin de iubire și bucurie

Eram acolo, în mijlocul tumultului vieții mele agitate, când am realizat că trăirea în prezent și manifestarea iubirii, bucuriei, fericirii și păcii erau cheia către o viață cu adevărat împlinită. M-am trezit la realitatea că trecusem prin prea multe momente fără să le observ cu adevărat, iar acest lucru mă îndepărta de esența vieții.

Am început să îmi dedic timp pentru a fi prezentă în fiecare moment. Îmi aduceam aminte să mă opresc și să observ lucrurile simple și frumoase din jurul meu. Un răsărit de soare, râsul unui copil sau mirosul florilor înflorite au devenit lucruri la care am început să acord atenție și să mă bucur de ele.

Am realizat că iubirea de sine era un pas important în călătoria mea către împlinire.

Am început să îmi acord timp pentru a mă iubi și accepta exact așa cum sunt. Am învățat să mă eliberez de judecăți și așteptări și să mă iert pentru greșelile trecutului. Cu fiecare zi, iubirea pentru mine creștea și se răspândea în relațiile și experiențele mele exterioare.

Recunoștința a devenit o practică zilnică.

Fiecare dimineață o începeam cu exprimarea recunoștinței pentru tot ceea ce am în viața mea. Fiecare gură de aer, fiecare prieten, fiecare lecție învățată erau motive de bucurie și recunoștință. Așa că am început să țin un jurnal al recunoștinței, unde am scris în fiecare zi lucrurile pentru care eram recunoscătoare.

Bucuria a devenit un mod de a trăi.

Am căutat bucurie în cele mai mici lucruri. O plimbare în parc, ascultarea melodiei preferate sau savurarea unei cești de cafea au devenit momente de bucurie pe care le-am cultivat și împărtășit cu ceilalți. Am învățat să văd frumusețea și minunile din jurul meu și să le apreciez cu toată inima.Am învățat să îmi stabilesc prioritățile și să mă concentrez asupra lucrurilor care aduceau fericire și pace în viața mea. Am înțeles că nu pot acorda energie și timp pentru tot și toate, așa că am făcut alegeri conștiente și am prioritizat lucrurile care contează cu adevărat pentru mine.

Practica meditației și mindfulness-ului m-au ajutat să îmi calmez mintea și să mă conectez cu momentul prezent. Am descoperit că liniștea și pacea se aflau deja în mine și că puteam accesa aceste resurse interioare prin simpla observare a respirației și a senzațiilor corpului.

Am început să petrec mai mult timp în natură, să mă înconjor de frumusețea ei și să mă conectez cu energia ei vindecătoare. Mi-am dat seama că în mijlocul naturii, amintirea sufletului meu se trezea și îmi aducea pace și armonie interioară.

În călătoria mea către trăirea în prezent și manifestarea iubirii, am învățat și arta iertării și eliberării trecutului.

Am înțeles că iertarea nu era pentru ceilalți, ci pentru mine. Am lăsat resentimentele și rănile să se dizolve, permițând astfel vindecarea și creșterea să aibă loc în viața mea.Cu fiecare pas pe această cale, am descoperit că în mine se află puterea de a trăi în prezent și de a manifesta iubirea, bucuria, fericirea și pacea. Am învățat să mă bucur de fiecare clipă, să împărtășesc iubirea cu cei din jur și să creez un spațiu de armonie și pace în tot ceea ce sunt.

Iar acum, ti-am împărtășit cativa pasi pe care eu i-am făcut , în speranța că vei găsi inspirație și călăuzire în propriul tău călător spre trăirea în prezent și manifestarea iubirii, bucuriei, fericirii și păcii în toate aspectele vieții tale.

Acum am ți dau câteva afirmații care pe mine m-au ajutat.

Trăiesc în prezentul moment, savurând fiecare clipă.Iubirea curge liber prin mine și o împărtășesc cu lumea.Bucuria și zâmbetul îmi umplu inima și radiază în jurul meu.Fericirea este o alegere pe care o fac în fiecare zi.Pacea interioară mă învăluie și se reflectă în toate aspectele vieții mele.Mă deschid cu recunoștință către toate darurile și binecuvântările din viață mea.Practic compasiunea și amabilitatea față de mine și față de ceilalți.Fiecare zi este o oportunitate de a mă conecta cu esență mea divină.

Las deoparte grija și stresul, permițându-mi să trăiesc liniștită și în deplină relaxare.Îmbrățișez schimbările cu inima deschisă și încredere absolută.Mă înconjor cu lucruri și oameni care mă inspiră și îmi aduc fericire.Recunosc și apreciez frumusețea și minunile din jurul meu.Trăiesc autentic și autenticitatea mea strălucește în tot ceea ce fac.Radiez iubire și înțelegere în toate interacțiunile mele cu ceilalți.

Sunt recunoscătoare pentru sănătatea mea și îmi îngrijesc trupul cu iubire și grijă.Mă bucur de momentele mici și simple, savurând fiecare experiență.Am încredere în mine și în propriile mele abilități de a realiza ceea ce îmi propun.Îmi manifest recunoștința pentru tot ceea ce am și pentru toate experiențele de învățare pe care le-am avut.Practic gratitudinea zilnic, aducându-mi aminte de toate motivele pentru care sunt recunoscătoare.

Îmi cultiv un mindset pozitiv și atrag în viață mea lucruri bune și frumoase.Mă eliberez de resentimente și iert trecutul, permițându-mi să trăiesc în prezentul liber și plin de iubire.Primesc cu deschidere darurile universului și le apreciez cu bucurie.Radiez pace interioară și transmit această pace și celor din jur.Îmbrățișez autenticitatea și îmi exprim adevărul în fiecare situație.

Trăiesc în abundență și atrag în viață mea prosperitate și succes.Îmi manifest creativitatea și explorez pasiunile și talentele mele unice.Mă înconjur de oameni pozitivi și susținători, care mă inspiră și mă încurajează.Practic auto-îngrijirea și îmi ofer timp și atenție pentru a-mi hrăni sufletul și trupul.Mă concentrez asupra lucrurilor care mă fac fericită și le cultiv în viață mea. Sunt un canal al iubirii universale și contribui la transformarea lumii prin propriile mele acțiuni și intenții.Mulțumesc și așa este !Fie ca aceste cuvinte simple să te încurajeze să te deschizi la aceste emoții pozitive și să trăiești o viață plină de armonie și împlinire.http://Simona Igna

 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Libertatea Iubirii
Psihologia vieții
Simona Igna

Libertatea Iubirii

Libertatea Iubirii Cum se poate crea, clipa de clipa, experienta dragostei neconditionate si nelimitate? Cum se poate adopta atitudinea Dumnezeiasca de a fi totul numai

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121